Eh, da....ali ipak sam kupila ROZU Dreami košaru za na kolica
nek se nadje jelte......a lako ju prodam ako me mali pišo opet dočeka na uzv
žena-majka-carica:)
Eh da... no kad imas jednog dvogodisnjaka uz sebe kojeg ne mozes istjerati iz vode, sve te lijepe misli se brzo rasplinu u zraku... 😁
Da, bas i meni tako bude od pregleda do pregleda kao vjecnost xD nezz vise jel mi to spekic ili trbuscic ali malo ga ima 😂
Treca_sreca, tog se i ja bojim kad je u pitanju kupovina. Dobro je da je doktorica bila jako realna pa je rekla da ne uzimam za sigurno to da je curica do sljedeceg pregleda... al ja gledam sve nesto za curice.. 😊
Hahaha ja po vama ocito nisam trudna 😂😂😂😂 nisam ravna ko daska neg ionako imam slaufic pa se nis ne kuzi. Iako su mi roditelji i prije trudnoce rekli da mi se tijelo ocizo priprema za trudnocu jer sam nekako bokove dobila. Uvijek bila njihova mrsavica pa otkad radim ovaj posao koji me dugo drzi za volanom, kile se lijepe. Nemam ni zelja trudnickih ni mucnina ni iceg. Osim malo napetijih cica i tog sto nema menge... al hajd nek prodje sutrasnji pregled pa i da dobijem sto kila nece me bit briga ako ce sve bit u redu. Mi bi isto rado curicu i za nju imamo ime, za deckica jednostavno ne mozemo smisliti 😂 al sta bilo da bilo samo da je zivo i zdravo!
Bruncili, javi sutra kako je prošlo! Što se tiče trbuha, odnosno, šlaufića (kako si ga ti nazvala
), znam kako ti je... tako da se ni ja nisam znala ravnati, a ni dalje ne znam, koliko mi je uopće narasao
Ma tako je! Bitno da je zdravo i da sve prođe u redu s trudnoćom! To što nemaš mučnine je odlična stvar!
Joj mene jos uvijek pate malo navecer, zavidim svima koje nisu imale s tim.. a ni jednom nisam bljuvala.. samo patnja stalno, a o umoru necu ni pricati dođem s posla u pola 4 do 7 sati maksimalno izdrzim i onda zaspem ali sad je to puno bolje
Tea, moj trbuh je isto otprilike kao tvoj. Bas se lijepo vidi i mislim da je ovo vrijeme najljepse sto se velicine tice. Kad je prevelik niti mozes hodati normalno niti sjediti niti lezati… najbolje bi onda bilo otici na more i plutati na povrsini mora cijeli dan. 😎 onak na duseku i lagano…
Hahahahahah da da to bi bilo krasno
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Joj mene jos uvijek pate malo navecer, zavidim svima koje nisu imale s tim.. a ni jednom nisam bljuvala.. samo patnja stalno, a o umoru necu ni pricati dođem s posla u pola 4 do 7 sati maksimalno izdrzim i onda zaspem ali sad je to puno bolje
I mene te mucnine pate :( I to bas ono stoji u grlu oci suze nece da izade van da mi bude lakse pitam se hoce li prestati
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure i ja imam trbuscic. Ujutro bude malo manji a tokom dana naraste, valda kako jedem i pijem. Nekad bude bas tvrd. Danas sam kuhala neko meso oa na miris toga sam se ispovracala i od tad me boli stomak, ne jako vise kao neka tezina i nekak kak raste smeta mi, cudno i zateze nekako.
Sortiraj odgovore
Najstariji