Hahah daaa kak je to super isti dan na pregled 😁 ja isto svog bebaca jos ne osjetim
Onda smo obje u išćekivanju
Barbs pa moguce da da jer u prvoj mi je bio malo manji ipak..
Onda se primjeti ocito kada su te tako pitali hehehe
I ja sam se isto slikala :):)
Aurora budes polako :):)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro cure!
Evo ja danas 16tt.
U ned smo muz i ja bili na veceri kod jednih prijatelja koje nismo vidjeli jedno 2 tj i odmah su me sa vrata "napali" 😁 kako mi je trbuh narastao,da sam prije izgledala napuhnuto a sad se bas lijepo zaokruzio 😊.
Sto se tice spola, meni je u glavi stalno curica, zenska imena i roze stvari 😂😂, a gin mi u 12 tt rekla da nije jos sigurno ali da je najvjerovatnije decko, tako da jedva cekam sljedeci pregled! 😊 nije mi bitno sta je, samo da je zivo i zdravo 😍.
Osjecam se ok, tu i tamo koji grc, osjetim maternicu,napipam ju bez problema, jedva cekam da osjetim bebu 😍, sise manje bole,odmaram, mulim,setam psa i berem sparoge po cijeli dan 😂
I_me bas mi je drago zbog busice da se lijepo vidi bravo aktivna trudnica to je lijepo :):)
Da li vama vrijeme letii ko ludo kao da sam jucer saznala da sam trudna :):)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Nekad zbilja imam osjecaj da sporo prolazi i onda se sjetim da za dva dana punim 19 tjedna i skuzim da je to pola trudnoce skoro 😁 valjda ce mi se javiti uskoro.. ma ja sam isto stalno jesto u rozom i u zenskim imenima sad ce na kraju biti deckic xD
I_me, bitno da trbuh napreduje!
Što se tiče spola, ja stvarno nemam pojma što bi moglo biti nit išta osjećam. Iskreno me nije ni briga Meni je, kao i svima NARAVNO, najbitnije da je beba zdrava, a za ostalo mi je svejedno.
Inače, oduvijek sam imala jako veliku listu ženskih imena, a za muške mi je stvarno jako jako komplicirano. Oduvijek me privlačila robica za curice i kad bih morala kupovati za dečkiće robicu mi je bilo jako komplicirano.
Moj dragi misli da će biti curica.
Mi za sada imamo i žensko i muško ime. Ako se nešto ne promijeni u 5 mjeseci.
Meni vrijeme leti stvarno jako, jako, jako dugo. Ne mogu vjerovati da slijedeći tjedan je 4. mjesec trudnoće. Isto tako nije mogla vjerovati ni prijateljica koja je među prvima doznala. Jako sporo mi prolazi vrijeme od jednog do drugog pregleda i nikako da dođe taj dugoočekivani datum, ali trudnoća kao trudnoća mi brzo prolazi.
Jeste vi razmišljali o imenima?
Ej girls 😊
Meni isto vrijeme nekak brzo leti (16. tjedan vec!), ali kad gledam vrijeme izmedju pregleda cini mi se cijela vjecnost! Bila sam prije 13 dana na pregledu, idem ponovo za 15 dana...nikako da se priblizi... 😣
Jaooo podsjetile ste me sad na mene u prvoj trudnoći. Kad sam zabrijala da je curica, već smo ju počeli zvat Laura, ja kupila vagon (ali doslovno vagon) prepredivne ženske robice, srećom ne i roza kolica. I onda na pol trudnoće hop - iznenadjenje, pokazao se pišo na uzv. Toliko o ženskoj intuiciji.....ja ni zamislit nisam mogla da nije žensko, dok sam se privikla trebalo mi je ohohooo
U drugoj trudnoći sam se već pripremila da zauzdam svoje želje, i obradovala se što je opet isti spol da ne moram kupovat nanovo robicu (oboje su muške, zimske bebe)
Sad u ovoj trećoj sam najhladnija po tom pitanju, iako MM sad vidim da bi htio curu nakon njih dva, malo za promjenu.
Ali vidit ćemo....moja baka je petero muških imala dok nije curicu rodila. A inače u dosta stvari sam nalik na nju...
žena-majka-carica:)
Tea, moj trbuh je isto otprilike kao tvoj. Bas se lijepo vidi i mislim da je ovo vrijeme najljepse sto se velicine tice. Kad je prevelik niti mozes hodati normalno niti sjediti niti lezati... najbolje bi onda bilo otici na more i plutati na povrsini mora cijeli dan. 😎 onak na duseku i lagano...
Sortiraj odgovore
Najstariji