Ja recimo majice njihove nekad si uzmem za po kući i li za spavanje jer je okej materijal (a kroj i design/aplikacija im nikad nije "baš nešto"), a ne plaćaš marku nego taman onoliko koliko zaista i vrijedi komad....za razliku od nekih brendova di ćeš komad robe iste te klase/materijala platit doslovno 4-5 puta skuplje. I npr donje rublje, bokserice mužu npr često tamo kupim, skroz dobar kvalitet.
Iako, dio asortimana im je zbilja jeftin u punom smislu te riječi....npr obuću (balerinke ili cipele/tenisice za djecu.....to im je koma, jedino gumene čizmice za kišu/zimu dječje su im prva liga, to smo kupovali redovno uvijek u njih i vrijede svake kune) ne bih nikad uzimala u njih.
žena-majka-carica:)
Da to je zbilja prekrasno, vidis kak se krece kako je mali bebac onda postanes svjesna svega.. ja sad cekam taj pregled da saznam spol, mucnine sam imala navecer ali nisam povracala tak da se zbilja ne mogu orjentirati po tome, a ja sam isto rh- i znam samo da se mora primiti nesto radi stvaranja nekakvih eritrocita sta vec haha ali ugl ni mene nisu pitali za muzevu krvnu grupu on je 0-
aha,pa koliko si ti trudna?? jer mn isto za spol trebaju 100% da potvrde aa nezz kada..
e pa i ja sam imala uzasne mucnine,katastrofa.. ali eto nijednom nisam povracala.. tako da se i ti nadaj djecaku
pa sigurno ces i ti dobiti inekciju..
a gledaj to ovako, dodje žena koja je Rh- a suprug isto Rh- i oni joj ne daju injekciju jer kao ne treba, a dijete u stvari poštarovo koji je Rh+ (i beba od tate pokupila Rhesus faktor)……..tako da, po meni je jedino relevantno da li je majka Rhesus negativna ili pozitivna, jer u sve drugo ne mogu biti sigurni.
Bolje da si dobila injekciju već, sad si mirna…..mene isto čeka sigurno opet….a ni ne sjećam se kad su mi ju dali, vidit ću što kaže ginekolog. Baš sutra trebam dobit nalaze od prve rh/kg pretrage iz ove trudnoće….
hejj nasmija ti mene,ali si definitivno upravu.. ma bolje jeste nego da poslije dodje do neceg,nedaj boze..
aa nisam u toku,to odjeca za trudnice treba da dodje u lidl??
Da to je zbilja prekrasno, vidis kak se krece kako je mali bebac onda postanes svjesna svega.. ja sad cekam taj pregled da saznam spol, mucnine sam imala navecer ali nisam povracala tak da se zbilja ne mogu orjentirati po tome, a ja sam isto rh- i znam samo da se mora primiti nesto radi stvaranja nekakvih eritrocita sta vec haha ali ugl ni mene nisu pitali za muzevu krvnu grupu on je 0-
aha,pa koliko si ti trudna?? jer mn isto za spol trebaju 100% da potvrde aa nezz kada..
e pa i ja sam imala uzasne mucnine,katastrofa.. ali eto nijednom nisam povracala.. tako da se i ti nadaj djecaku
pa sigurno ces i ti dobiti inekciju..
Hahah meni je svejedno samo neka je zdravo iako sam skuzila da se ja cijelo vrijeme obracam u muskom rodu xD trudna sam 18+4 s tim da mi ginekologica zadnji put nije radila ultrazvuk nego samo aparatom slusala otkucaje sto mi je bilo malo cudno 🤔
ejj vjeruj da je i mn svejedno,jer je ionako prva beba.. pa sta god da bude,obradovat ce nas isto :D
ejj stvarno nezz,mn je dosada bas svaki put radila ultrazvuk,danas prvi put na stomak.. :D dok srcek kuca i beba je uredu.. nemoj da brines..
Ma moja je malo cudna po nekim pitanjima ne daje previse info i tak zadnji put veli iduci put cemo raditi ultrazvuk pa mozete i muza povesti haha ja se bas razocarala htjela sam vidjeti bebicu 😣
Jutro. Kako ste danas?
Ja bas ne stignem pisati od male, ali vas redovno citam :)
Meni su u sve 3 trudnoce simptomi potpuno isti, pa nema sanse da pretpostavim koji je spol. Uzasan umor, vrtoglavice, mucnine bez povracanja 😣
Imam i curicu i decka, pa nam je sada bas svejedno, osim sto bi sin htio bracu.
Aurora, bolje je sto manje uzv raditi u trudnoci, iako znam da sve jedva cekamo preglede da vidimo bebace.
Moja gin je stvarno odlicna. Uvijek prvo imamo razgovor, pa pregled i onda opet razgovaramo i sve mi objasni. Ima neki prijateljski odnos sa svim pacijenticama i rekla mi je da nista ne googlam, nego da sve pitam nju.
Ima neka probleme sa vrtoglavicom? Meni se svako malo zavrti, a strah me jer sam sama sa klincima vecinu dana. Zeljezo i tlak su mi ok, pa nije od toga.
Juto! Evo i mene napokon, nakon nekoliko dana. Ziva sam i zdrava. Samo me peru promjene raspolozenja svakodnevno pa ludim. Sve ostalo je po starome, odlicno se osjecam. Skroz netrudno
Znam, samo mi je to nekako bilo cudno jer svi kazu da skoro svaki mjesec rade ultrazvuk :) ali nema veze izdrzat cu do 12.4 . A sto se tice vrtoglavica ja sam ih negdje u 12tt imala jako jako pa se samo cucnem i onda mi prođu, najsigurnije ti je ili sjest ili cucnut u takvim situacijama.. meni su u biti rekli da bi bilo najbolje leci i noge sto vise u zrak da se krv vrati do mozga.. barem su mi to napravili kad sam pala u nesvijest prilikom prvog vađenja krvi i zato sad imam uzasan strah hahah 😣
NASI TERMINI
Aurora1611–06.09.
babylove28–09.09.
Nina0607–16.9.
I_me–20.09.
treca_sreca–21.09.
M@lena–23.09.
Tea2803–24.09.
pandora–27.09.
barbs–27.09.
Violeta–27.09.
Senoritakova–05.10.