Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    04. Travanj 2017. 09:33

Ja imam osjecaj da nista osim azuriranja popisa ne pisem

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    04. Travanj 2017. 09:41

dzenny bas mi je zao radi krvarenja  mogu misliti koji strah

Cestitke na decku tako sam i ja znala sa proslom trudnocom 

Dragy odlicno da se osjecas netrudno zavidim ! 

Barbs Aurora mi smo na isti dan na pregledu 

Ja sam jucer prvi puta osjetila svog andjela pod rukom osjecaj neopisiv po drugi puta nesto prekrasno 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    04. Travanj 2017. 10:14

Tea i Aurora, onda se radujemo slijedećem pregledu skupa!!! 
    Ah, baš lijepo, Tea, što si osjetila bebicu... Ja još uvijek ništa  

Kiki156
    04. Travanj 2017. 10:19

Tea, neka ti nama azuriras datume, ja kad to pokusam samo zbrku napravim, pa sam ti zahvalna za trud! 😊 Ako sam dobro upamtila ti imas trgovinu s djecjom robicom, onda za tebe nema brige i ranijih kupovanja - sve te ceka! 😃 
    Ja jedva cekam da osjetim bebicu. ❤ koliko vam je narastao trbuh? Meni izgleda onako napuhano, a na zadnjem uzv mi je uspjela i preko trbuha i vaginalno. I rekla mi je da jos puna dva mjeseca ne mora narasti. Cak je rekla da je njoj s prvom bebom iskocio tek oko 18 tjedna, ali to je individualno. 

treca_sreca
    04. Travanj 2017. 10:37

I meni je u prvoj T tako oko 18tj iskocio....a zato u ovoj od cca 12tj ako obucem pripijeno vidi se bez greske....a glede pokreta prvorotke kasnije osjete prve udarce zato barbs ti jos nisi....strpi se jos malo budesh....ono pred kraj kad je beba velika i jaka cak ti dosadi jer ne mozes zaspat dok tucka iznutra. Isto kao s "mama"...kad prvi put beba krene mamakat svi se topimo a onda 3god nakon kad cujes "mama" tisucuipetstoti put taj dan dodje ti cupat kosu s glave  

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    04. Travanj 2017. 10:45

barbs jee radujemo se skupa 
    Jesam u prvoj sam osjetila oko 19tt tek a sada vec u 15tt .. 
    Kiki156 lakse je azurirati sa komp pa rado to ucinim :)))
    Tako je da .. Ostavila sam vam link ako si zelite pogledati 
    Ja sam kao ogromna bacva hahahah neki su me vec pitali za koliko dana moram roditi ... 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    04. Travanj 2017. 10:51

Evo promjenila sam sliku pa mozete vidjeti kolka sam ako se vidi kaj

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    04. Travanj 2017. 10:58

Baš je lijepi trbuh :D 
    Možda jer je to druga trudnoća? Vidjela sam i sliku od prijateljice. Ona ima veći trbuh od mene, a mjesec dana manje je trudna, ali to joj je druga trudnoća. Mama je rekla da je to razlog i jer je mala razlika između prve i druge trudnoće, odnosno, sin joj ima 8 mjeseci, a ona krajem 10.mora drugo roditi.
    I ja se nadam da ću uskoro svoju bebicu i ja osjetiti  A trbuh pomalo raste  Moram se slikati sada u 14. tjednu :D Nisam se slikala sve do 11. jer sam prije trudnoće imala mali trbuh, pa stvarno nisam vidjela razliku 

Aurora1611
    04. Travanj 2017. 10:58

Hahah daaa kak je to super isti dan na pregled 😁 ja isto svog bebaca jos ne osjetim 

barbs
    04. Travanj 2017. 10:59

P.S. Do subote sam skrivala trudnoću. 90% naših prijatelja ne zna, ali eto, vidjela me prijateljica od sestre i odjednom pitala: u kojem si mjesecu? 3. ili 4.?   Znači da se očito primijeti 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.