Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    03. Travanj 2017. 20:35

Barbs pa ti pregled imas kad i ja 😊😊 da mislim da svatko od nas treba osluskivat svoje tijelo i kad pomisli da nesto nije u redu otici doktoru bolje nego kasnije zaliti, najbitnije je da ste oboje dobro i zelim da se takve stvari ne ponove, cuvajte se 😊 i mene zanima kako si znala da je deckic? Ja vec danima razmisljam i nista mi ne govori ni jedno ni drugo hah

dzenny
    03. Travanj 2017. 20:38

barbs,
    draga,vjeruj da idem na wc cesce nego sto i trebam,samo se bojim tog prizora od subote ujutro.. taj strah,taj plac vjeruj tako moze samo mama.. ali bit ce on dobro..
    eto i mi imamo 13.04 opet kontrolu.. zaista predivan je to osjecaj,gleati to malo bice kako se vrti iako ga ne sjetis..
    aa sto se tice pola,radila sam nuhalnu svetlinu i tad mi je rekao da je 80% djecak,to je bilo jos u 13tt,a kako da ti kazem svaki put kad sam pricala o bebi bilo je ON  jednostavno,negdje u dubini duse sam osjecala,pa onda nisam povracala,puno sam spavala,pa tako da i babske price kazu da je djecak hahahah

dzenny
    03. Travanj 2017. 20:40

Aurora1611

Barbs pa ti pregled imas kad i ja 😊😊 da mislim da svatko od nas treba osluskivat svoje tijelo i kad pomisli da nesto nije u redu otici doktoru bolje nego kasnije zaliti, najbitnije je da ste oboje dobro i zelim da se takve stvari ne ponove, cuvajte se 😊 i mene zanima kako si znala da je deckic? Ja vec danima razmisljam i nista mi ne govori ni jedno ni drugo hah

hvala,hvala .. borit cemo se mi.. a eto za djecaka sam vec napisala

treca_sreca
    03. Travanj 2017. 20:41

dzenny, ja sam isto Rh negativna (točnije 0- ) a budući je suprug Rh + u toj kombinaciji postoji šansa da majka stvara antitijela na bebinu krv. Ne mogu se sjetit ali mislim da se u rodilištu odmah po porodu mamama koje su takva kombinacija dade injekcija da se spriječi za iduću trudnoću da reakcija (antitijelima) bude još gora....iako to mi je nekako u primozgu ostalo, zaboravila sam točno, zagooglaj. Svakako svaka sljedeća trudnoća je sve "rizičnija" po tom pitanju..
    krvarenje - puj puj.... ne ponovilo se, čuvaj se  teško je mirovat, ali kad se mora mora se (odležala sam i ja dio 1.trudnoće u bolnici, da je lijepo sjećanje - nije....ali glavno je da se sve dobro završi i da se izgura do termina)

žena-majka-carica:)

dzenny
    03. Travanj 2017. 20:47

treca_sreca

dzenny, ja sam isto Rh negativna (točnije 0- ) a budući je suprug Rh + u toj kombinaciji postoji šansa da majka stvara antitijela na bebinu krv. Ne mogu se sjetit ali mislim da se u rodilištu odmah po porodu mamama koje su takva kombinacija dade injekcija da se spriječi za iduću trudnoću da reakcija (antitijelima) bude još gora….iako to mi je nekako u primozgu ostalo, zaboravila sam točno, zagooglaj. Svakako svaka sljedeća trudnoća je sve "rizičnija" po tom pitanju..
    krvarenje - puj puj…. ne ponovilo se, čuvaj se teško je mirovat, ali kad se mora mora se (odležala sam i ja dio 1.trudnoće u bolnici, da je lijepo sjećanje - nije….ali glavno je da se sve dobro završi i da se izgura do termina)

ii ja sam isto 0- al mi cudno sto od mog supruga nisu uopste trazili krvnu grupu.. nego ovdje je jednostavno ako si negativna dobije inekciju u 28 tt i to je to.. a danas mi rece da moram odmah danas je dobiti,da nebi doslo do rh senzibilitacije (sto nemam pojma sta je,ali mislim da je to mjesanje krvne grupa)pa onda opet na testiranje,ako bude potrebe dobit cu je i u 28 tt..
    uhh samo da beba bude uredu,aa ja cu izdrzati vec nekako 

violeta1
    03. Travanj 2017. 20:58

Treca sreca hvala na inf za lidl 😊  Bas idem sad vidjeti kakve su 

Aurora1611
    03. Travanj 2017. 20:59

Da to je zbilja prekrasno, vidis kak se krece kako je mali bebac onda postanes svjesna svega.. ja sad cekam taj pregled da saznam spol, mucnine sam imala navecer ali nisam povracala tak da se zbilja ne mogu orjentirati po tome, a ja sam isto rh- i znam samo da se mora primiti nesto radi stvaranja nekakvih eritrocita sta vec haha ali ugl ni mene nisu pitali za muzevu krvnu grupu on je 0-

treca_sreca
    03. Travanj 2017. 21:01

a gledaj to ovako, dodje žena koja je Rh- a suprug isto Rh- i oni joj ne daju injekciju jer kao ne treba, a dijete u stvari poštarovo koji je Rh+ (i beba od tate pokupila Rhesus faktor)........tako da, po meni je jedino relevantno da li je majka Rhesus negativna ili pozitivna, jer u sve drugo ne mogu biti sigurni.
    Bolje da si dobila injekciju već, sad si mirna.....mene isto čeka sigurno opet....a ni ne sjećam se kad su mi ju dali, vidit ću što kaže ginekolog. Baš sutra trebam dobit nalaze od prve rh/kg pretrage iz ove trudnoće....

treca_sreca
    03. Travanj 2017. 21:03

violeta1

Treca sreca hvala na inf za lidl 😊 Bas idem sad vidjeti kakve su

nemaš još na webu, ja sam to vidjela na plakatu pred LIDL dućanom (tamo uvijek stave malo unaprijed nego je na webu)
    ali za te novce super su (meni su inače njihovi materijali za tajice za žene i djevojčice okej, tako da vjerujem da budu i ove..)

violeta1
    03. Travanj 2017. 21:28

treca_sreca

violeta1

Treca sreca hvala na inf za lidl 😊 Bas idem sad vidjeti kakve su

nemaš još na webu, ja sam to vidjela na plakatu pred LIDL dućanom (tamo uvijek stave malo unaprijed nego je na webu)
    ali za te novce super su (meni su inače njihovi materijali za tajice za žene i djevojčice okej, tako da vjerujem da budu i ove..)

Bas trazim i nema hehe... uzimam tamo majice i tak neke stvari i sve se do sada pokazalo dobro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.