Dobro jutro, curkeee :)
Sretno danas I ja imam bijeli iscjedak. Očito je to normalno dok ne mjenja boju
Budem pitala ginekologa na slijedećem pregledu. Ima toliko stvari koje zaboravim
Ali ima dana do mog pregleda. 12.4. Vrijeme ide taaaaaaaaaakoooo sporo!
Bruncili, sve će biti u redu!
Treća sreća, sretno na pregledu i javi nam se. Ja ne idem danas nego sutra u 14 h . Jedva čekam da vidim što će mi reći, i dalje mirujem doma. Nadam se da je sve ok...
Meni se opet vratile mučnine ujutro i baš slabo jedem cijeli dan, silim se, al mi je trbuh pošteno napuhan. Osjećate li vi maternicu ponekad? Osjećam malo kao zatezanja ili lagane napetosti, koliko je to normalno?
Osjećam, osjećam... Tj. prva 3 mjeseca sam puno jače osjećala, ali sada nešto manje, ali opet osjećam!
Po tome kako mi je frendica rekla, sve je to normalno i rekla mi je da ne dramim bez veze!
NASI TERMINI
babylove28–09.09.-
Nina0607–16.9.
I_me–20.09.
treca_sreca–21.09.
M@lena–23.09.
Tea2803–24.09.
pandora–27.09.
barbs–27.09.
Violeta–27.09.
Senoritakova–05.10.
kiki–09.10.
suncokretica–01.11.
Belle84–01.11.
Lemon–03.11.
Bruncili–09.11.
wanttobemom–13.11.
Mystique–14.11.
Dragy–14.11.
Giovi–15.11.
anna_bella–15.1
mc_mouse–18.11.
Maca1510–22.11
NASI PREGLEDI
Violeta–06.04.
Maca1510–06.04
Mystique–07.04.
Senoritakova–07.04.
i_me–10.04.
pandora122–11.04
Tea2803–12.04.
Barbs–12.04.
wanttobemom–13.04.
Giovi–14.04.
M@lena–20.04.
dragy--24.04
Kiki–25.04.
mc_mouse-27.04.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro cure !! Ako koga nema samo mi napisite pa cu vas dodati dugo nismo izbacile termine i preglede
Pisale ste o kilama...Sada sam u -1 radi svih mucnina 15tt
Iscjedak? Imala sam pojacani dala mi je vaginalete puno je bolje sada
Kako se osjecate ? Tko nam danas ima pregled a nije na popisu ?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobro jutro cure! Citam vas vec neko vrijeme,ali sam vise bila na temi zacece 😂 evo nakon par mjeseci pokusavanja,napokon sam saznala da sam trudna. Imam 28 g., i eto zaokruzili smo decko i ja 10-godisju vezu s ovom lijepom vijesti..Zadnja menstruacija je bila 1.3.,imam redovne cikluse u dan,a i imam vec 2 tjedna bas pojacan bijelo-prozirni iscjedak bez mirisa,sto nije bas tipicno za mene, osjecam u donjem trbuhu stalno onako neki pritisak i napuhana sam tako da sam odmah znala da nece ni doci menstruacija. 3 testa su i potvrdila😝 narucena sam 14.04. na prvi pregled..bas sam si cudna,ali pozitvno cudna..pijem smoothije ujutro umjesto kave i sretna sam jako. Malo uplasena jer mi je prva trudnoca, ali uzbudena. Jako se veselim sto cu s vama moci podijeliti iskustva i dobit koji savjet! Pozdrav svima,i ugodan dan bez mucnina zelim hehe🙏🌞
Bruncili, sretno u srijedu! 🙏🏻😊
Nina36, dobrodosla! 😊
I ja imam bjelkasti iscjedak, a ponekad bude vodenkast.
Curke sto pijete od vitamina u drugom tromjesecju? Ne znam sto da si kupim? Jos sam na istome iz prvog, folna, magnezij, omega. Za ova dva znam da mogu nastavit ali ne znam za folnu?
Ja jedan dan uzmem prenatal a drugi kalcij magnezij i vitamin D3
Tak naizmjence
to ti je pametno babylove, u drugom trimestru treba obratit pažnju baš na magnezij a i kalcij jer se bebine kosti i zubi počinju formirat i onda to troši našu zalihu. Ja još nisam dokrajčila Novalac kapsule (vit B, vit D, vit E, cink, jod, selen, folna, željezo) al nakon njih isto se mislim šta ću....okej su mi ali mislim mijenjat namjerno. Iako ne pijem više svakodnevno, preskočim tu i tamo....jer se zdravo hranim ionako. Ali kalcij me brine, ne konzumiram baš mliječno (prije nisam uopće, zbog kazeina, a onda sam u trudnoći sad krenula jer me strah da bebi ne zakinem štagod) a ne mogu baš svaki dan kelj jest da unesem kalcija dovoljno
nina - dobrodošla!
žena-majka-carica:)
Treća sreća, sretno na pregledu i javi nam se. Ja ne idem danas nego sutra u 14 h. Jedva čekam da vidim što će mi reći, i dalje mirujem doma. Nadam se da je sve ok…
Meni se opet vratile mučnine ujutro i baš slabo jedem cijeli dan, silim se, al mi je trbuh pošteno napuhan. Osjećate li vi maternicu ponekad? Osjećam malo kao zatezanja ili lagane napetosti, koliko je to normalno?
normalno je malo, ipak se rasteže....ali ako te nakon neke tjelesne aktivnosti počme zatezat e onda nije okej i to je znak da usporiš.
Inače, i meni je ipak sutra pregled popodne, ne danas....zbrkala sam bila.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji