Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    babylove28
    03. Travanj 2017. 13:05

treca_sreca

to ti je pametno babylove, u drugom trimestru treba obratit pažnju baš na magnezij a i kalcij jer se bebine kosti i zubi počinju formirat i onda to troši našu zalihu. Ja još nisam dokrajčila Novalac kapsule (vit B, vit D, vit E, cink, jod, selen, folna, željezo) al nakon njih isto se mislim šta ću….okej su mi ali mislim mijenjat namjerno. Iako ne pijem više svakodnevno, preskočim tu i tamo….jer se zdravo hranim ionako. Ali kalcij me brine, ne konzumiram baš mliječno (prije nisam uopće, zbog kazeina, a onda sam u trudnoći sad krenula jer me strah da bebi ne zakinem štagod) a ne mogu baš svaki dan kelj jest da unesem kalcija dovoljno
    nina - dobrodošla!

Mlijecne proizvode ne podnosim tako da sam morala uzeti nesto, pijem od Twinlaba Kalcij 500(on ima dodan magnezij i D3)
    Za slucaj da netko ne zna potrebno je uz kalcij uzimati i ovo dvoje navedeno jer se inace sam kalcij nece apsorbirati+kalcij kad se uzima sam bez magnezija uzrokuje zatvor

Aurora1611
    03. Travanj 2017. 13:12

treca_sreca

Aurora jesi jela nešto što ovih dana nisi? Ili se bojiš da maternica se javlja?
    Mene od jučer isto trbuh boli, a tako mi i treba kad sam išla jest paštetu od tunja. Full me došla želja, a inače ne smijem ni jaja, i eto mi sad….kad nisam mogla izdržat.
    Inače zbrkala sam datume, sutra sam u ginekologa, danas u ortodonta

Iskreno nisam, od pocetka trudnoce jedem sto i prije sve mi se nekako isto vrti.. slatko mi bas ni ne pase tu i tamo nesto pojedem ali jako malo.. slano mi puno vise odgovara.. evo na poslu sam i prestali su a nekako mi je osjecaj dolje kao nekakav pritisak.. tko ce docekati 12.4 i pregled 😥

Aurora1611
    03. Travanj 2017. 13:13

I curke di trebam upisati termin i datum pregleda da se vidi? 

Tejuska♡
    03. Travanj 2017. 13:35

Nina36 dobro nam dosla 

Kiki156 ja pijem Prenatal i Magnezij klorid cisti ne sumeci

Aurora napisi ovako u poruku pa cu ja dodati i termin i pregled 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    03. Travanj 2017. 13:47

Dobro došla, Nina!!! 

Lemon
    03. Travanj 2017. 13:59

Tea kada budes azurirala popis, mozes i meni promijeniti termin sa 3.na 5.11. i dodaj mi pregled 18.4.

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• M@lena
    03. Travanj 2017. 14:39

Aurora1611

treca_sreca

Aurora jesi jela nešto što ovih dana nisi? Ili se bojiš da maternica se javlja?
    Mene od jučer isto trbuh boli, a tako mi i treba kad sam išla jest paštetu od tunja. Full me došla želja, a inače ne smijem ni jaja, i eto mi sad….kad nisam mogla izdržat.
    Inače zbrkala sam datume, sutra sam u ginekologa, danas u ortodonta

Iskreno nisam, od pocetka trudnoce jedem sto i prije sve mi se nekako isto vrti.. slatko mi bas ni ne pase tu i tamo nesto pojedem ali jako malo.. slano mi puno vise odgovara.. evo na poslu sam i prestali su a nekako mi je osjecaj dolje kao nekakav pritisak.. tko ce docekati 12.4 i pregled 😥

Prosli tj sam i ja imala pritisak, pogotovo kad mijenjam polozaj iz sjedenja u stojeci i obrnuto. Pisala sam doktorici i rekla mi je da je to u redu za ovo vrijeme trudnoce. Tzv "grcevi" mogu biti povremeni ali ne u pravilnim vremenskim razmacima jer to su vec kontrakcije/trudovi koji sada nikako nisu dobrodosli.
    Sjecam se da sam u 19. I 20 tt u prvoj trudnoci i sama imala zatezanja i pritisak (pamtim jer je bilo Bozicno vrijeme), no to je u redu jer kazu stariji ljudi da beba "ozivljuje", tad je pocinjes osjecati i pocinje intenzivan rast i razvoj. Evo, to je iz mog iskustva. Ako te nisam uspjela utjesiti najbolje da se javis svom ginekologu, jedan pogled na bebu i uvjerit ces se da je sve ok. 😊

violeta1
    03. Travanj 2017. 14:52

Cure...evo i ja jedem sve redom, stalno nesto papam i stalno sam gladna, malo mi to i smeta vec. I svaki dan 1 sladoled pojedem, bas sam se navukla na slados. Imam pregled u cetvrtak tako da jedva cekam. 

treca_sreca
    03. Travanj 2017. 15:23

Samo 1 slajo dnevno? Ja sad evo iza ručka dva, do navečer ću još koji Ne prodje 30min u danu da ne zažvačem nešto.

Nego koga zanima, trudničke tajice (kao one iz H&Ma koje su po 70kn) će idući pon 10.4. biti u LIDL-a po samo 40kn. Ja jedva čekam, baš sam izludila s ovima jednima, stalno ih perem više su se raspale kao da im je sto godina a ne par tjedana da ih imam. I bit će hlačica za bebe, iako to koliko sam skužila još ne kupujete (samo sam se ja požurila šta ću kad me veseli) duopack po 35kn i svašta nešto za nas mame/trudnice

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    03. Travanj 2017. 16:03

Moguce jer do sada nisam osjetila bebu uopce danas se smirilo pa sam i ja nekako mirnija 😊 termin je 6.09 a pregled 12.4 hvala curke 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.