Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    02. Travanj 2017. 20:01

Aurora1611

Hahaha koliko ste kila dobile do sada? Ja se najedem i malo legnem za pola sata opet gladna 😊

Meni je hit zadnjih dana, nažderem se lipo za ručak, i onda kad pospremim odem prileć, ubijem oko na nekoliko kušina da sam uzdignuta, i čim otvorim oči zovem da mi donesu sladoled u krevet sama sebi budem smiješna.

Inače, ja dobila nekih 4kg do 12tj, ginekolog nije riječ rekao tako da mi je baš čudno babylove da tebi jest?? jedino ak si krenula s velikim viškom (ja sam ušla s minusom u ovu trudnoću, 51kg na 179....a inače normalno mi pristaje 56-57 na moju gradju) inače zbilja to nije veliki prirast u toliko tjedana...

klara - pričekaj još par dana i ponovi testove, tešo je ovako čarabarat....uzv i testovi iz ljekarne su najtočniji pokazatelji. Sretno ti!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    02. Travanj 2017. 20:03

Sutra popodne pregled! Sva sam nervozna
    Suncokretice i tebi je jel tako?

žena-majka-carica:)

Kiki156
    02. Travanj 2017. 20:48

Treca sreca sretno sutra! 😊
    Klara, nisi trudna. Ako sam dobro procitala ti se bines da ti doktorica mozda nije vidjela trudnocu staru 12 tj? Vidjela bi bebicu sigurno. 😊 Cista moze poremetit ciklus, ali postoji vise vrsta cisti pa je najbolje da pitas gin kako potaknuti menstruaciju ako kasni. Postoje ciste koje nastaju zbog izostale ovulacije, ali to su sada nagadanja, savjetuj se s gin. 
    Ja ne znam koja mi je bila pocetna kilaza ali od proslog pregleda do ovog sada sam dobila 1kg. Jedem puno vise jer me tijelo trazi, jedem sve ali nastojim sto zdravije ili barem da nadoknadim u tjednu. 

Kiki156
    02. Travanj 2017. 20:49

I Suncokretici stretno i svima koji sutra idu da ne trazim listu sada. 😊

Aurora1611
    02. Travanj 2017. 20:52

Hahaha tak mi je i samoj zelja za jelom mi je postala svakodnevnica ali se bas i ne opterecujem time xD curke sretno sutra.. ja moram cekati do 12.4 za uzv sporo mi vrijeme prolazi 

• M@lena
    02. Travanj 2017. 20:52

qlara123

Pozdrav svima, ja sam dosta neiskusna i mlada pa sam se odlučila Vama iskusnijima obratiti za pomoć. Ja nisam trudna tj. bar se nadam da nisam, ali mi treba par odgovora. Imala sam jedan odnos 30.12. 

Mislim da su ti ciklusi neredoviti jer si pod stresom. Opusti se. Ne poznajem nikoga s iskustvom toliko negativnih testova i nalaza i da je na kraju bilo suprotno. Da si trudna doktorica bi ti to jos davno sa sigurnoscu potvrdila. Prema ovom sto si napisala, nisi trudna. Samo drugi put prije nego sto bilo sto napravis, razmisli isplati li se zbog 2 min nepromisljenosti, razbijati glavu svakakvim mislima i uzasnim stresom mjesecima. I prati cistu. Neredoviti ciklusi mogu biti i posljedica ciste. Sretno!

• M@lena
    02. Travanj 2017. 21:02

Treca_sreca i Suncokretica, sretno sutra i javite kako je proslo! 😊
    Apetit-mi je super. Nisam mijenjala prehranu, kazu da se ne preporuca u trudnoci raditi bilo kakve radikalne promjene, pa sam se nastavila hraniti kao dosad. Imam redovite obroke i medjuobroke, dorucak mi je najvazniji obrok u danu, tada se najedem posteno 😁.
    U medjuobrocima grickam bademe i jedem puno voca. Rucak se sastoji od mesa i gomile povrca. Tu i tamo pojedem pizzu ili tjesteninu (lasagne ili sl) kad pozelim. Slatkisi su i inace na minimumu jer tamnu cokoladu (70% i vise kakaa) obozavam. Ugl tako sam se hranila i dosad.
    Rodiliste-Sv Duh definitivno! Isti razlog kao i vecina trudnica koje su vec radjale, jaaako pozitivno iskustvo s prvog poroda. 😊

babylove28
    02. Travanj 2017. 21:04

Ma taj moj dr je cudak
    Svima prigovara
    Najradije bi valjda da gubimo na tezini

babylove28
    02. Travanj 2017. 21:07

P.s. nisam startala s viskom da ne stvara zabunu

Aurora1611
    02. Travanj 2017. 21:16

Ma nista se ne brini samo uzivaj u trudnoci i jedi kao i do sada.. ja sam se udebljala a trbuha nigdje 😯

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.