Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    01. Travanj 2017. 12:15

anna_bella

Jutro ☉☉
    Vidim da pisete o opremi
    Sto se tice kosare, mi smo je iskoristili maksimalno i za ljetnu bebu, pa mislim da je za zimske bebace ona jos potrebnija. I nema veze sto je zima, mi idemo van svaki dan osim ako puse vjetar. Obuces bebaca dobro, stavis u kosaru i ides u setnju. Uvijek im je bolje na svjezem zraku, nego u grijanom prostoru.
    Cure jeste razmisljale vec u kojoj bolnici bi rodile?

Ovo za kosaru i setnje mogu samo potpisati. Meni je sok kad cujem da je nekome ostala nekoristena! Za bebu je nezdravo da je zatvorena u kuci u ustajalom zraku danima...to je grozno za imunitet. Mi smo za quinny dreami kosaru imali kisnu navlaku i ona moze stititi i od vjetra kad nema kise.....full smo ju iskoristili. Meni su obje bebe zimske i s prvim sam u setnju krenula skoro s mjesec dana, to je koma jer poludis u kuci, a s drugim koji je rodjen u sijecnju sam s niti 2tj pocela malo oko kuce kad bi bilo suncano. Puno je to bolje i za bebu i mami za psihu...

žena-majka-carica:)

barbs
    01. Travanj 2017. 14:04

Hello, mamice 
    Što se kolica tiče, ja gledam na stranici DJEČJA KOLICA. Prijateljica ima od Kunerta. Rodila je pred mjesec dana. Pitat ću je koliko je zadovoljna i ako mi može posuditi kolica da vidim ako bi sklopljena stala u moj gepek. Cijena je solidna. Razmišljamo o 3u1 modelu.
    Što se izlaska s bebom tiće, svakako se nadam da ćemo u kratkom roku već šetati  Ali do onda ima vremena.
    Prijateljica će mi pokloniti krevetić. Njoj su djeca (blizanci) već velika (uskoro 4 godine), pa im ne trebaju više krevetići tako da je rekla da će meni onaj noviji proslijediti. Jedna briga manje. 

barbs
    01. Travanj 2017. 14:05

P.S. Anna_bella, ja sam iz Pule, pa ću u Puli roditi. 
    A ti? 

anna_bella
    01. Travanj 2017. 17:43

Super je sto imas od nekoga uzeti barem nesto od opreme. Meni je sada puno lakse kada znam da imam vecinu od male i da necu morati kupovati tu veliku opremu- kolica, prematalicu, kinderbet..

Rodit cu na Merkuru, jer sam tu rodila oboje, a stvarno je odlicna bolnica i super doktori. 

treca_sreca
    01. Travanj 2017. 20:29

ja sam većinu u medjuvremenu razdijelila i prodala, pošto mladji ima već 6godina..
    Jedino što sam iskopala da sam pospremila i nisam nikom dala su neki komadi najdraži od njihove bebi robice, plus prematalica, i nosiljka kao ergobaby....kad sam to izvukla nekidan iz kutija, baš sam se obradovala - ajd bar nešto mi je ostalo.
    Ali kolica i to sve drugo - ću sad nabavljat iznova. I to neću uzimat od nikog, nisam ni kad sam bila student s minimalnim primanjima (stipendijom) pa neću ni sad. Kupit ću, polovno, jer se novo za treće ne isplati zbilja....i mirna! Ne znam, ja ne bih mogla npr kolica "posuditi" od nekog, pa onda gledat koliko ću ih razdrnat/isflekat/pohabat da mi taj netko ne zamjeri....ovako znam da je moje i čuvam ali nisam u grču. Isto s robicom, nikad nisam tudje posudjivala...jednostavno mi to nije logično.

violeta1
    01. Travanj 2017. 21:31

Mi od opreme cemo sve kupiti novo, ne zelim da mi netko jednog dana nesto prigovori. A ovako neku odjecu cemo dobiti od nasih seka, obje imaju cure i vec su rekle da si izaberemo sta nam odgovara. Ali necemo jos, jer ni spol ne znamo a i rano je skuoljat robicu kad ni nemam gdje ju staviti. Iskreno i za to sam se predomisljala dali uopce uzimati nesto od njih, ali posto su nam sestre i znamo se, hocemo. Pa makar neke stvari da nam beba ima za promjeniti.

• M@lena
    01. Travanj 2017. 23:19

Mi smo robicu isto uzeli od sestara. Imamo puno necakinja i necaka od 2,3,4-5 godina i puuuno ocuvane robice, pa zasto to ne iskoristiti? 😊

treca_sreca
    02. Travanj 2017. 08:07

jedino od sestre bi mi bilo ok uzeti....ali moja obojica su se rodila prije njenih cura. Medjutim ona je ionako sve posudjivala, nista kupila, tako da nemam šta od nje ni uzet sve i da bude cura...
    Danas vjetrovito kod nas za poludit, izgleda da sam zatočena u kuću ispalit ću.
    Samo vrti pelud i prašinu po zraku, ne smijem ni prozore otvorit a kamoli povirit nosom van
    Ne mogu vjerovat da ja koja obožavam sunce, priželjkujem malo kiše da sapere ovo sa stabala bar malo

Dorja91
    02. Travanj 2017. 13:22

Dobar dan svima. I ja sam mama buduće jesenske bebe. Termin mi je 08.09. Nosim curicu, al jos nije 100% sigurno. Prvo mi je dijete. Tražila sam informacije o jednim kolicima koje sam vidjela na stranicama Leo kids. Zovu se Anex Cross. I tako sam slučajno naletjela na klokanicu i ovaj forum. Kolica su mi predivna al nisam nasla nista o iskustvima istih. Imate li vi kakvih saznanja o nj

ima? 

wanttobemom
    02. Travanj 2017. 13:27

Curke moje evo i mene nakon par dana ponovo s vama :) skroz u nekoj strci hreheh. Mene zanima nesto, jeste promjenile prehranu od kad ste trudne? Što jedete? Koliko puta jedete? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.