Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    31. Ožujak 2017. 14:41

Hm, mi smo se svega triput seksali nakon pozitivnog testa i onda nam je ginekologica rekla da mozemo normalno kao prije i da ne treba se cuvati nesto posebno, osim mozda da imamo odnose s kondomom.. Al, opet citam da orgazam moze potaknuti kontrakcije...jooj napaljena sam za poludit, i vise nego prije...a opet me strah...

barbs
    31. Ožujak 2017. 15:14

Ana2711

Curke da vas pitam.. da li bih znala da nešto sa bebicom nije u redu? pitam jer me užasno neki strah pere..inače se super osjećam, nemam nikakve bolove, krvarenja, iscjetke, samo me mučnine malo muče, ali to sam se već navikla.. hehe.. pregled imam tek za dva tjedna, prošli mi je bio prije tri tjedna..i zato me strah, velika je vremenska razlika između pregleda, bojim se da kad sad dođem na pregled da će mi reći da nešto nije u redu.. inače smo teško došli do bebice (potpomognuta oplodnja) i ne znam kako bih to preživjela da sad nešto ne bude u redu..joj koma, tko će još izdržat dva tjedna do pregleda..

Nemoj se previše brinuti. Znam da nije lako, ali samo misli pozitivno  I nama koje smo lako ostale trudne nije svejedno što "dugo" čekamo za slijedeći pregled i isto tako se brinemo, ali nemoj se previše brinuti i opterećivati 

barbs
    31. Ožujak 2017. 15:14

Brandnew

Bokic cure. Ja sam nova ovdje i tek sam doznala da sam trudna,bar se nadam 🤗🤗🤗 napravila sam 5-6 testova i svi su pozitivni. Na prvi pregled idem sad 11.4 i jako sam nestrpljiva. Nemam mučnine,grudi me bole kao da trebam dobit i imam dosta grčeva. Najviše me muci kad moram na wc,sinoc sam se u 4 ujutro probudila sa grčevima i morala sam na wc. Dali je neko imao takve situacije. Pokušavali smo vise od godinu dana i sad kad je plusic tu neznam koliko da se nadam…

SRETNOOOO!  i DOBRO DOŠLA!

barbs
    31. Ožujak 2017. 15:15

Belle84

Curke, imate li normalno odnose u ranoj trudnoci? Zanima me kak stojite po tom pitanju?

Imam odnose  Doduše, rijeđe nego prije, ali nije da smo sada totalno prestali! 

treca_sreca
    31. Ožujak 2017. 15:29

Tea2803

Odnosi hmmm tabu tema prva tri mjeseca hahhahaah sad me pocela hvatati zelja 😂😂😂

u mene obrnuto, prvo tromjesečje (iako sam umirala od mučnina, ali srećom ne stalno - popustile bi u određeno doba dana/noći ) smo normalno često kao i inače. Doduše ne svaki dan, ipak smo mi 10+ godina skupa pa nije isto kao kod ovih novopečenih mladenaca koji još godine broje na prste jedne ruke...ali nije se osjetila razlika u odnosu na period prije T.
    Sad tek smo malo prorijedili zadnjih tjedan-dva, malo me manje vuče želja, radije bih spavaa jadan MM

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    31. Ožujak 2017. 15:35

E da se pohvalim - našla sam povoljno na Njuškalu kolica i baš sam ih evo kaparala.
    Nisam planirala ovako rano ih uzet ali ajd, kad sam već as i košaru riješila, sad ovo da zaokružim 3u1 set kad je već "prilika"
    I robicu sam počela opasno gledat, jaooo, ne mogu si pomoć

I_me
    31. Ožujak 2017. 16:17

sex nama se bas nekako prorijedio... malo imamo blokadu,malo smo umorni,malo nam prijatelji dodju navecer,nikako da se pohvatamo 
    grcevi prisutni tu i tamo. jedan dan boli i zateze, drugi dan se ne osjecam trudno pa pipam sise stalno ( i dalje su tu,napuhane,samo ne bole vise jako) 
    iscjedak kako koji dan,malo vise,malo manje...
    kolica i robica to svaki dan gledam po netu. i nova i rabljena. na njuskalu i na fejsu (ima grupa prodaja djecjih kolica). i to sam htjela pitat malo iskusnije mame koja???kakva?? 3u1,2u1?? koja marka?? na sta gledati pri kupnji?? luuuuda sam...
    malo me panika hvata sta i kako?? onda robica.. sta mi treba,koje pelene,koje kremice... malo sam zabrijala
    kile zadnji put sam se vagala u 12tt i bila sam na +1. danas sam isla kod gin po doznake i stala na vagu cisto da vidim koliko jer kod kuce nemam vagu i pokazuje novih +1. znaci do 15t i 3d udebljala sam se 2 kile.
    trbuh nemam pojma dal je narastao il je jos napuhnut al kad ga pipam osjetim maternicu,ne stanem tj stanem u hlace al me ful zatezu. za sada sam u trenerkama,tajicama i tunikama.
    nove cure dobrodosle!!

treca_sreca
    31. Ožujak 2017. 16:36

Po meni bezveze je gledati kolica preko neta, bez da uživo u trgovinama ispipaš (doslovno) ponudu.
    Malo pogledaš ponudu po dućanima, pa kad suziš izbor onda možeš browsat po netu ponudu za dotične modele, da ubodeš povoljnije nego u dućanu. Znači vidit jače/skuplje brendove, pa i one slabije, procijenit jel to zadovoljava tvoja očekivanja u kvaliteti izrade i koliko si spremna platit razliku u kvaliteti od jadnijih do robusnijih...nekome je npr dobar  Graco i sl, a nekom ništa ispod maxi cosi ne dolazi u obzir. Svaka roba ima svog kupca, ovisi o kupovnoj moći i tom šta preferiraš.
    Meni su recimo lijepa ona Kunert Lavado, to estetski, nisam ih dirala ni probala nikad.
    Ali obzirom da kupujem kolica za treću bebu (nije isto kad kupuješ za prvu, pa znaš da ćeš ih koristit za još, barem, jednu svoju bebu) ja ne gledam ta novija, nego samo starija kakva mogu polovno nabavit. Tako da sam si sad upikirala MC Muru, slična je kvalitetom i performansama Quinny Buzzu kojeg sam imala i bila zadovoljna s njime. A na oboja kolica mi ide Quinny Dreami košara 0-6mj i MC Cabriofix autosjedalica jaje....koja mi je isto dobro služila i s prvim i s drugim pa nisam htjela drugu ni ovaj put (iako ima sad na tržištu more kvalitetnih as tog ranga, romer itd)

A što se tiče 2u1 i 3u1 sistema, obzirom da su nam jesenske bebice, trebamo i košaru, ne samo obična kolica tako da treba gledat minimalno 2u1 sisteme, ako ne 3u1. Meni je puno značilo da as mogu nakačit na kolica tako da meni ništa osim 3u1 ne dloazi u obzir....to mi je must.

I_me
    31. Ožujak 2017. 16:47

treca sreca hvala na inf! imas pravo prvo pogledat u zivo po trgovinama i onda kasnije probirat sta i kako. kolica cu kupovat u 6mj kad budem isla u RI ili Kopar jer u mom gradu nema niti jedna trg sa dj kolicima a ako i ima kad zivis na moru cijene su napuhanee ajme. danas sam u pekari vidjela jednu mamu sa kolicima pa sam se prvo divila bebacu pa kolicima.. ima kunert i divna su mi i jako mi ih je nahvalila ( koristi ih i za drugo dijete,kaze da traju i da su cvrsta i mozes svugdje snjima,po svakakvom terenu. ) jos cu njuskat jer se ne zelim zeznuti.

Aurora1611
    31. Ožujak 2017. 17:34

Evo curke vidim da pisete dosta u vezi odnosa, ja sam se u pocetku jako bojala jer je ovo prva beba ali mislim da nema mjesta panici jer sam citala da se smije zbilja do 9 mj bez problema ako je naravno trudnoca u redu.. ja sam se opustila i uzivam vise nego prije.. a sto se tice kolica i sama vise ne znam sto bih nova su mi nekako preskupa a opet tesko mi je kad gledam preko interneta.. u biti sta vi mislite kad se uopce treba poceti s kupovanjem stvari za bebicu, stalno nekako mislim da je prerano🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.