Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    31. Ožujak 2017. 17:56

treca_sreca

Tea2803

Odnosi hmmm tabu tema prva tri mjeseca hahhahaah sad me pocela hvatati zelja 😂😂😂

u mene obrnuto, prvo tromjesečje (iako sam umirala od mučnina, ali srećom ne stalno - popustile bi u određeno doba 8dana/noći ) smo normalno često kao i inače. Doduše ne svaki dan, ipak smo mi 10+ godina skupa pa nije isto kao kod ovih novopečenih mladenaca koji još godine broje na prste jedne ruke…ali nije se osjetila razlika u odnosu na period prije T.
    Sad tek smo malo prorijedili zadnjih tjedan-dva, malo me manje vuče želja, radije bih spavaa jadan MM

Ma ja sam imala stalno mucnine hahahah
    Ali da mi se spava kao i tebi ooooo da! 
    Mi smo takoder 10 g vec zajedno :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

violeta1
    31. Ožujak 2017. 22:11

Brandnew

Violeta1 iskreno poslje toliko negativnih testova ne vjeruješ pozitivnom toliko da ponavljaš cisto da vidis dal nije u pitanju lažno pozitivan 😔😔 i naravno da sam odmah zvala doktoricu za pregled.

Ali godinu dana nije nista pokusaja, znam jer imam puno parova oko sebe koji ne mogu nikako od 2god pa do 10god se muce. I mi smo oko godinu dana pokusavali i bilo je negativnih testova... samo vise vjere i pozitivnog razmisljanja i da znam tesko je ali opustite se... mi kada smo se opustili bas totalno i stigla nam je najsretnija vijest. Neka nam su nase bebice samo zive i zdrave i da ih mazimo i pazimo kada nam dodu na svijet. 😊

violeta1
    31. Ožujak 2017. 22:20

Mi sto se tice kolica smo za 3in1, a sad kakva to cemo odluciti kad budemo isli u kupnju, prvo cemo sve obici onda odluciti. Mi ne planiramo prije 7mj nista kupovati, muz dosta radi a ja ne zelim bez njega a i kod nas to svi lose shvacaju ako odes ranije u kupnju, a i tad cemo znat sigurno spol 😊 I ja bi najradije vec sad krenula u kupnju, ali samo gledam po internetu hehe

• M@lena
    31. Ožujak 2017. 23:06

Kolica obavezno provozati prije kupnje! Ja sam dosta brendiranih prekrizila zato sto mi jednostavno nisu lezala u rukama, nisam mogla s njima manevrirati kako sam htjela (Stokke npr). Mutsy sam jednom provozala 5 m po trgovini babycenter i odmah ih kupila (odnosno dobila kao dar od mame i tate). Ta kolica su presla kilometre i kilometre i nemam apsolutno nikakvu primjedbu na njih. Jos uvijek su u pogonu i kao nova! Ona su bila oko 4000-5000 kn (2in1) kosara za bebu od 0 do 6 mj i sportsko sjedalo, autosjedalicu smo kupili maxi cosi jaje za pocetak, u magic baby-u 1600 kn s adapterima za mutsy kolica. Kasnije smo dobili as 1/2/3 kad je maleni navrsio godinu dana, za prvi rodjendan od djeda isto je kostala negdje oko 1400 kn. Skup je to biznis, ali evo, za drugo dijete imam kolica, kosaru, as, hranilicu, krevetic, 90% potrebnog i to je velika usteda.
    Moj savjet je da za prvo dijete ulozite novce nek bude kvalitetno, i za drugo necete morati toliko trositi. Kad vas netko pita sto trebate nemojte se sramiti reci. Nek sudjeluju koliko mogu i bake i djedovi i tete i stricevi i ujaci... svatko tko ima dijete zna koliko to sve kosta i radije ce vam novcano pomoci da kupite potrebno nego kupovati neke skupe igracke i plisane medvjedice. Eto...raspisala se ja 😁

violeta1
    31. Ožujak 2017. 23:35

M@lena hvala na savjetu. Svaki savjet je dobro dosao nama s prvom bebom. 😊

• M@lena
    01. Travanj 2017. 07:21

violeta1

M@lena hvala na savjetu. Svaki savjet je dobro dosao nama s prvom bebom. 😊

Ma nema na cemu. Ne sjetim se svega odmah, ali kad ovako spomenemo kroz pisanje onda mi padne na pamet nesto "vazno". Nama su bas kolica i autosjedalice bile dugo u fokusu jer smo znali da su skupi, pa smo htjeli nesto sto ce kvalitetom opravdati cijenu. I evo nakon dvije godine konstantnog sklapanja i rasklapanja, voznje i djetetova skakanja...niti ogrebotine, kamoli nekog kvara. Bogu hvala.

• M@lena
    01. Travanj 2017. 07:23

Dobro jutro, trudnice moje! Zelim vam.suncan i predivan dan!

Kiki156
    01. Travanj 2017. 07:52

Jutro curke! 🌞Super da ste se raspisale o kolicima, puno ste nam informacija dale. Ja jos nisam isla u ducane, ali za pola ovih koje nabrajate nisam nikad cula a super su! Meni je vecina rekla da im kosara ne treba tj da je nisu koristili nakon kupnje, pa sad ne znam za nase termine, kada beba moze ici u prve setnje? Isplati li se uzeti kosaru ako ce brzo zima kad necemo puno setat? 

Aurora1611
    01. Travanj 2017. 09:17

Jutro 😊 da, to je svs dosta skupo ali je za nase bebace.. ja sam isto vec luda, pocela bih vec kupovati jer mislim da je nekako jednostavnije malo po malo kupovati nego sve od jednom .. samo muz radi a ni moji ni njegovi nisu bas u bajnoj situaciji a nezz da li da racunam da ce mi netko nesto kupiti pa da se nebi zeznula na kraju hahah 

anna_bella
    01. Travanj 2017. 09:34

Jutro ☉☉
    Vidim da pisete o opremi za bebaca. Meni je dosta velika razlika izmedu prvo dvoje, pa na kraju nisam nista sacuvala od prvog djeteta i sve sam morala kupovati novo za curku. Kolica sam kupila negdje u 20tt, pa onda polako i ostalo. Oprema je dosta skupa i tesko je to kupiti sve u jednom danu, pa ako pocnes na vrijeme i pratis malo akcije puno ustedis na kraju. Mi imamo quinny buzz 4 i prezadovoljna sam sa kolicima, ali su jako teska i ja ih ne mogu nositi na 4. kat zgrade, pa ih moram ostavljati u hodniku zgrade i samo cekam kad ce mi nestati. Stoke kolica su mi prekrasna i sada muza nagovaram da ih uzmemo, ali cula sam da su dosta nestabilna i da placas samo ime kolica, pa cu jos dobro razmisliti o tome. Sto se tice kosare, mi smo je iskoristili maksimalno i za ljetnu bebu, pa mislim da je za zimske bebace ona jos potrebnija. I nema veze sto je zima, mi idemo van svaki dan osim ako puse vjetar. Obuces bebaca dobro, stavis u kosaru i ides u setnju. Uvijek im je bolje na svjezem zraku, nego u grijanom prostoru. 
    Cure jeste razmisljale vec u kojoj bolnici bi rodile? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.