Cek Barbs, a sto su fuze? Pljukanci se kod mene zovu furlice ili spatzli...
Kod mene doma se jela ta jecmena kasa ali uvijek s grahom (grah i ricet)...al fino mi je i ovako
Ma svasta se nauci...ja sam od sveki naucila pec pizzu (moja mama ju nikad nije pekla doma) i tako joa par stvari sto moja mama nije pripremala a sveki je...i obrnuto. Od mame sam naucila razvlacit tijesto domace za strudlu a sveki uvijek kupovala gotove kore...svatko nesto
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, sta nije jecam+grah=ricet? Mi jos za jecmenu kasu velimo geršl 😂
Ma to je to Marijana😀 zavisi kako kad kazemo...
E vidis GERSL..kao da mi je poznato. Mozda sam vec negdje cula...
A jeste cule kad za ŠMARGL? To mi je dragi reko da mu napravim a ja onak s upitnikom nad glavom?? WTF? Hahahhaha....napravi se kao tijesto za palacinke pa se stavi na vrucu tavu kao za debelu palacinku i sve se onako izmjesa, kao kajgana i tak se to tijesto ispece i to se pospe neskvikom...
Eto Sanjchi
Ja svoju sveki mogu uciti tijesto za pizzu jer ona si umisli da joj ne ispadne, pa se ni ne trudi raditi... Da sam ja odustala svaki put kad mi nesto ne bi ispalo kako treba, bili bi gladni svi oni
Cure, jel ima koja problem sa zatvorom, i ako da kako to rjesava? Uz puno pijenje vode, naravno... cak ni kava ne pomaze 😫
Sanchi, nikad cula, ali me ne privlaci! Ili cu rafit palacinke ili kajganu hahahhahahahaha
Mmmmm Barbs...kako fino izgleda sa onim umakom....njam njam...a za smargl, slazem se😂😂😂😂
Marijana-nemam problema, hvala Bogu...
Sanjchi, moj je tata to zvao ŠMADLIN 😂😂
Hahahahha...ko da zivimo u dvije razlicite drzave😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji