Zvat cu ju popodne da vidim sta cemo dalje, zadnji put mi je dala sumamed al je rekla da zna da on vise manje na nju ne djeluje. Jedino sto djeluje je doksiciklin a on se ne smije u trudnoci uzimati. Tako da sam u pat poziciji. Ta bakterija uzrokuje otvaranje i prijevremeni porodjaj a ne smijem nista piti da je se rijesim. Grozan osjecaj.

Treca sreca, hvala Bogu pa do vas nije doslo! Nadam se da su nam i ostale curke s tog podrucja ok😁
A za pregled, reko mi je da kad se vratim s mora da ako nesto cu trbeat il ak neato bi bilo da odem dokici koja ga mijenja, ali sve je ok, beba lijepo raste i napreduje pa mislim da cu izdrzat. Ako ce trebat odem lako...
Barbs, hahahha...da sw vodim za njegivom vagom? Dzabe mi se zavaravat😅 kako god okrenem, u plusu sam 9 kg tako da mi avejedno za kojom se vodim.
Sretna, vjerujem da ti fali muz...brzo ce vikend😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Uh Belle...gadno😓 valjda ces uspjet se rijesit te bestije😳

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Belle.. drzi se. Vjerujem da se bojis i da ti nije lako ali bit ce sve ok. Redovno kontroliraj otvaranje, i miruj.. i bit ce ok. A vidjet ces sta ce ti dr dati od antibiotika.. Sogorica se u 23tt pocela otvarat, zavrsila na serklazi, vise mirovala i iznijela t do termina, rodila bez ikakvih problema..u sat vremena doslovno..bebica super. Samo pozitivu odrzi 😊 😚
loira
ima li tko iskustva s klokanicama? razmišljamo si nabaviti preko ebaya ovu klokanicu, što mislite? čini mi se praktična, ima mali džepić sprijeda za sitnice, a i lijepa je siva boja…
vjerovatno ste već pričale o tome pa pardonček ako se ponavlja…
Koja je to marka? Izgleda mi kao ergobaby?
jest!
Ergobaby je jedna od najboljih klokanica, mnogi kazu i najbolja
Ne da je najbolja, nego je jedina na trzistu (Ergobaby adapt) potpuno prilagodjena novorodjencadi --> koliko sam upucena. Nekako je posebno napravljena u podrucju kukova za razliku od drugih. Je skuplja od drugih ali se navodno isplati, puno mojih frendica ju ima i koristi ju vise nego kolica.
Belle nisam znala da ureaplazma moze izazvati privremene trudove 🤤 moja sestra nije godinu dana mogla zatrudniti dok je se nije rijesila...
Curke ja sam jedna od mama nosilica...ako vec kupujete ergobaby onda radije trazite original s racunom...ove po ebayu su vecinom lose kopije...kopce su drugacije, materijal se razlikuje i tako...inace definitivno ako bitate nosiljku birajte sa sirokom bazom i udobnim remenjem...ili mei tai i marame ako ste spretni u vezanju( ja nisam 😂). Ja imam staru Pognae nosiljku koja je vrlo slicna kao ergo i zadovoljna sam s njom...isto ima umetak za novorodence i do 20 kg je.
Inace ima puno dobrih nosiljki i vazno je pronaci onu koja pase vama, bebi i ledima.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Belle ja sam ti jos prije stavila link za Botanu, dr. Ksenija Pokupec ona radi cajeve i tinkture na prirodnoj bazi, pa ako te zanima neka od alternativnih metoda lijecenja nakon antibiotika preporucujem nju. Evo jedan od linkova s njenim kontaktika dolje pa vidi, mislim da ne moze odmoc: https://www.femina.hr/clanak/index/r/3/c/3848/se/zdravlje_ljekovito-bilje-koje-smiju-koristiti-trudnice
A za klokanicu meni je to super, samo ne znam jel se to moze odmah po rodenju koristiti?

Belle ja sam ti jos prije stavila link za Botanu, dr. Ksenija Pokupec ona radi cajeve i tinkture na prirodnoj bazi, pa ako te zanima neka od alternativnih metoda lijecenja nakon antibiotika preporucujem nju. Evo jedan od linkova s njenim kontaktika dolje pa vidi, mislim da ne moze odmoc:https://www.femina.hr/clanak/index/r/3/c/3848/se/zdravlje_ljekovito-bilje-koje-smiju-koristiti-trudnice
A za klokanicu meni je to super, samo ne znam jel se to moze odmah po rodenju koristiti?
Ergobabay adapt se moze od pocetka koristiti, ergobaby 360 se moze koristit od pocetka uz umetak za novorodence. Za ostale nosiljke ne znam

Drago mi je sto su svi dobro 😊
Sanjchi neka je sve u redu i lijepo zbog kila, ja sam 2kg dobila ovaj mj koma 🤔 samo kile idu gore. Ali nema veze, najbitnije mi je da je mali dobro i da sam ja dobro a kile, lako dodu al tesko odu, ali otici ce hehe
Mi smo rucali, necakinja i ja, sad ce muz s posla, pa kad jede i odmori idemo svi kod frendice na rodendan 😊😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji