Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    17. Srpanj 2017. 14:25

Evo, ja sam ogladnila. Ručak još nije gotov, a pred sat vremena sam pojela bananu. Naravno, nisam mogla dočekati taj ručak koji bi mogao biti gotov oko 3.30, pa sam pojela sada sendvič... Mislim da ništa od ručka!!!  Pojest ću voćnu salatu prije rođendana!! 
    Prignječila su mi vrata ruku... Bolilo je za riknuti... Odmah sam stavila led na to, ali mislim da će poplaviti...  Prokleti propuuuh!!!
    P.S. Vidim da I me i ja razmišljamo isto! 

I_me
    17. Srpanj 2017. 14:33

barbs

Evo, ja sam ogladnila. Ručak još nije gotov, a pred sat vremena sam pojela bananu. Naravno, nisam mogla dočekati taj ručak koji bi mogao biti gotov oko 3.30, pa sam pojela sada sendvič… Mislim da ništa od ručka!!!Pojest ću voćnu salatu prije rođendana!!
    Prignječila su mi vrata ruku… Bolilo je za riknuti… Odmah sam stavila led na to, ali mislim da će poplaviti…Prokleti propuuuh!!!

I_me
    17. Srpanj 2017. 14:34

I_me

barbs

Evo, ja sam ogladnila. Ručak još nije gotov, a pred sat vremena sam pojela bananu. Naravno, nisam mogla dočekati taj ručak koji bi mogao biti gotov oko 3.30, pa sam pojela sada sendvič… Mislim da ništa od ručka!!!Pojest ću voćnu salatu prije rođendana!!
    Prignječila su mi vrata ruku… Bolilo je za riknuti… Odmah sam stavila led na to, ali mislim da će poplaviti…Prokleti propuuuh!!!

p.s. zao mi je ruke!

• Dena1009
    17. Srpanj 2017. 14:36

barbs

Mc Mouse, lijepa su kolica!!Meni je ginekolog odbio uvz kad sam došla na pregled 3 dana nakon pregleda u bolnicu…. samo sam ja bila u beduDena, super za bebicu!!!Znači, slijedeći pregled 31.7.? U kojem si sada tjednu?

32+2 tt, sljedeci pregled je 1.8., zatim 16., 23., 30. i 8.9., dan prije termina, ipak je sad rekla 9.9., al mislim da ne moras sve biljezit jer se moze jos i promijeniti.

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    17. Srpanj 2017. 14:42

Dena drago mi je da je sve ok! 😊
    Barbs i ja sam glaaaaadna, inace rucam ranije, oko pol 2, ali bila sam lijena staviti rucak na vrijeme pa sad cekam. Pojela sam 3 breskve! 😂 

17. Srpanj 2017. 14:48

Ja danas kuham jagle...bas sam se zazeljela necega na zlicu😋😋

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

17. Srpanj 2017. 14:49

Barbs, zao mi za ruku...a bit ce baba ima pravo: UBIT CE NAS PROPUH....😂😂😂😂

I_me
    17. Srpanj 2017. 14:58

Ja sam sad napravila pasti sa tunjevinom.. mmmm muz nece niti presretan sad kad dodje kuci 😂😂😂
    I kod mene puse za poludit, odustala sam od mora. 
    A pas mi se ful boji vjetra.. stalno mi joce biti u krilu. Ne mogu ni do wca bez njega.

• sretna
    17. Srpanj 2017. 15:03

Dena, super za pregled!
    Barbs, zao mi je radi ruke, nadam se da je vec bolje 🙃

17. Srpanj 2017. 15:15

I me, hahahhaha.....ni moj nece bit presretan al meni se to jede😀 ak mu ne pase nek ide k mami😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.