P.s. Sretna, frendica je nakon bolnice izasla s 10kg manje i u 4-5 mj je jos 5 kg smanjila... Rekla je da jos min 5kg mora smanjiti... Dok druga frendica je dobila oko 25 kg i vratila se na svoju kilazu, ali njoj je krivo jer se ne moze udebljati

PLACEM KAD STANEM NA VAGU..
Hahahaha...poznato mi to...ja ne jedem sve sto mi dode i kad mi dode, ima dana kad stalno nesto grickam al kad mi tak dode da cijeli dan sam gladna onda pojedem lubenicu ili mrkvu igulim i grickam...ne prezderavam se. Nekad pojedem tek toliko da pojedem pa me onda pita dragi; sta si se ti vec najela? Ali svejedno kad stanem na vagu, nije mi svejedno. Inace sam podlozna lakom dobivanju na kilazi i da se opustim, pa mislim da bi do kraja bila 20+

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Suncokretica ne pise koliko, samo pise da je izolirana. Tako je bilo i prosli put. U rockfellerovoj sam podigla nalaz.

Poslije poroda cemo mi to rijesit😅 hehe...a pogotovo kad krenu malisani trcat pa ce trebat hodat i letat za njima😂😂

Barbs, isto sam u plusu a od pocetka sam kod njega na vagi laksa😁 ali u principu, obje isto kazu za dobivenu kilazu..
McMause ajmeeee..preslatke slicice! 😍😍 ti se bas lijepo sredis za fotkanje😊
Ma daj samo obučem spavaćicu 😂😂😂😂
Hahaha hvala 😃

Suncokretica, sad si me namamila 😂😂
Ja cu pojest jednu Rio mare. Nisam mjesecima.

McMause spavacica? Izgleda kao neka fensi haljina😊

Sanjchi, da, na neke se bas lijepe kile samo tako ... Nije ni meni svejedni jer imam poteskoca u skidanju opcenito, ali sada... Sto je tu je Nakon poroda cemo krenuti sa skidanjem
Kako si i sama rekla...
Eto, ja si radim rizu... Od jutra nisam imala problema sa trckalicom, pa se nadam da ce mi ova prehrana pomoci... Mali je gladan
Probala sam spavati da nadoknadim izgubljene nocne sate, ali ne mogu spavati po danu Mozda sam 15ak min "ubila oko"...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji