Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    18. Srpanj 2017. 14:14

Belle84

Ja dobila nalaz kontrolnog brisa za ureaplasmu i jos je tu 😔 Ni sumamed ju nije ubio…. bas sam tuzna i zabrinuta sad.

Belle, šta si poduzela osim antibiotika?....sjećam se da je Malena rekla da ju je ona riješila.....kefir? acidosalus? ...?
    Ja imam preko 40 strana za iščitat ...a samo 4 dana me "nije bilo" jaoooooo.....idem preletit da mi šta bitno nije promaklo

žena-majka-carica:)

18. Srpanj 2017. 14:32

Ja danas pecem piletinu u rolu (,batak, zabatak i krila-posolim, povegetim i stavim od kotany zacin-pecenje na zaru) i to sam bubnula u rol, napravila krastavce s vrhnjem i sad cu uz to jos pire krumpir. Mislila sam svakakvig oovrca natrpat unutra da se pece al sam se predomislila...juha mi se jela jutros al sam odustala, neda mi se kuhat😁  i ovo ce biti dobro..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    18. Srpanj 2017. 14:35

Treca sreca, svaka cast ako ih procitas!!  Ja se pogubim kad zaostanem 5-10 str. Hahahhaha
    Sanjchi, zvuci fiiinooo!!  Ja sutra navecer idem s frendicama s bivseg posla na veceru... U 19h... Jaaaao, to ce biti zadnja vecera prije bebaca... S obzirom da smo se i za ovu 2 mj dogovarale Hshahahhahahaha jedna ima bebu, druge dvije rade d time da poslije podne uvijek imaju nekih drugih obveza... Jedino sam ja uvijek free HAHAHAHHAHH

barbs
    18. Srpanj 2017. 14:37

Ajmeeeee, 70 dana do termina!!  
    Kako leeeeetiiiii

18. Srpanj 2017. 14:38

Tako sam i ja uvijek free kad sam stalno doma..al zna se potrefit da bas ksd imam neke obveze njih par moze a ja nemogu...

• Dena1009
    18. Srpanj 2017. 14:40

Cure iz Splita, drago mi je da ste dobro, nadam se da cete se izvuc iz tog pakla cim prije.
    Belle drzi nam se, evo cure su ti dale primjere, kako sve na kraju moze biti dobro, tako da bez crnih misli 😘
    Mc mouse lijepa busica 🙂

Ja sam se danas prijavila u rodiliste, ispunila sve potrebne papire i rekla mi je babica " vidimo se dok krene" 😏😏

url=https://lilypie.com]

barbs
    18. Srpanj 2017. 14:43

Aaaajmeeeee, Deeeenaaaaaa, zar vec smo dosli do toga?!
    Mi prijavu za rodiliste podnosimo kad dodjemo roditi hahahah Koliko ja znam... Kad krenu trudovi na razmaku od 5-10 min onda dodjemo tamo i fiiiinooo ispunjavamoo tooooneeeee papira.. 
    Sanjchi, tako se i meni zna potrefiti, ali cesto sa svima dovovaram tjedan, ako ne i par tjedana (kao i s ovim frendicama) unaprijed

barbs
    18. Srpanj 2017. 14:43

*dogovaram

18. Srpanj 2017. 14:50

Dena vec danas??

MY_life <3
    18. Srpanj 2017. 14:52

Belle ureplasma ne mora biti stetna, npr.kad sam je ja otkrila bila je 10 na 3 to ti mora pisat na nalazu, ginekolog mi nije nikakve antibiotike davao jer je misljenja da me nece trovati a ona nije visoka, samo je na svakom pregledu provjeravao jesam otvorena, nakon dva pregleda sam ponovo kontrolu napravila i bestija je sama od sebe nestala a da se popela na 10 na 4 krenili bi s antibioticima...talo da jako je dobro znati u kojoj kolicini je...
    Naknada je stigla ako niste vidileee :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI