Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Srpanj 2017. 14:56

Hvalaa bubamara😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    18. Srpanj 2017. 14:59

Bubamara nalaz je iz Zavoda za javno zdravstvo u rockfellerovoj, ne pise nista osim ovoga: Ureaplasma- izolirana (i popis antibiotika na koje je osjetljiva) i mycoplasma- nije izolirana. I to je sve. Ne pise brojcana vrijednost. 
    Treca sreca koristila sam uz Sumamed i Acidosalus al nije pomogao.
    Vidjet cemo sta ce mi sad doktorica dati. Ako uopce ista i da jer sumamed ne pomaze a doksiciklin ne smijem, a samo su ta dva antibiotika navedena na antibiogramu

violeta1
    18. Srpanj 2017. 15:09

Barbs na nekih +9,5kg sam sada. Nekad bude kila manje nekad kila vise. Bas me zanima kako ce komentirati druga ginekologinjica kad budem dosla na kontrolu kod nje, jer je moj na go. A cula sam o njoj samo rijeci hvale. Moja kuma je dobila preko 26kg i moj ginekolog joj toliko prigovarao i ona poludila i prebacila se kod ginekologinjice. Ona je kao i moja seka doslovno zderale i prezderavale se, ja jedem kao i prije trudnoce nekad vise nekad manje, samo sto sam sad punooo mirnija pa se brze lijepe kile. I uopce nemam trudnickih zelja. Tipa ono, jaoo cijelu trudnocu sam jela samo to i to, gorila od zelje. Ja takve ispade nema. I svi mi kazu da lijepo dobivam i da sam bas zgodna trudnica. 

violeta1
    18. Srpanj 2017. 15:20

Iako ja sama po sebi uvijek sam kriticna dosta za sebe hehe.. otiso mi post ranije 🤔
    Jos sam vam htjela reci, moja necakinja 10god kod mene je evo 6 dana vec i stvarno ne smeta mi i rekla sam joj da ostane koliko hoce, ali Bozee to dijete je tako neodgojeno..ima ona svojih vrlina ali ima jako puno mana. Moj muz vec ludi 😂 a ja mu samo kazem nije nase djete da ju odgajamo. Evo nekih primjera: pila je ledenu kavu i 3 dana me pilila hoce opet i ja joj napravil da bi popila guc i nece vise, stalno nesto jede, non stop usta puna 10god i 56kg, ja sam imala 56kg sa 22godine 🤔 samo visi na mobitelu, kad joj se nesto kaze nece, nemoze, ne da joj se, jela je palacinke sa pekmezom i oslo joj na majicu i ona podigne majicu i lize, ja sam ostala pafff i pitala sam ju od kud joj to, a ona pa mama tako radi. (Inace moja seka i ja smo nebo i zemlja, razlicite u svemu) pa je rekla necakinja kako ja bolje pravim lazanje i palacinke od mame i rekla je to mami i ona na mene napala sta se ja takmicim s njom. Ja ostala sokirana. Nit me zanima kako kuha nit ista i iz djetetovog komentara ona mene napala. Moj muz se samo cudi kao i ja hahha... al rekla sam ajde izdrzat cemo, do sutra je kod nas, a onda ce doc mlada necakinja, a ona je kao da sam ju ja rodila, sva na mene 😊

• GaLu
    18. Srpanj 2017. 15:22

Pozdrav cure evo da se i ja javim, nije me bilo tu od nedjelje. Ne znam zasto ali nisam se mogla ulogirati na mob-u pa zato nisam pisala. Prvo nadam se da nitko nije imao nekih problema radi ovih uzasnih pozara. A drugo evo da napisem sto se dogadjalo u ova 3 dana. Dobila sam mali iscjedak smeckasti u nedjelju, doslovno 1 kapljicu ali od muke nisam mogla spavati cijelu noc nedjelja na ponedjeljak, tako da sam jucer isla na hitnu. Sve je ok s bebicom, zatvorena sam i cervix je 4,69 cm sto mi je jaaaaako umirujuce za znati. Na moje inzistiranje uzeli su mi bris rodnice i urinokulturu, danas me je zvala dr da imam bakteriju u mokraci ali u jako malim tragovima, vec sam popila antibiotik prije 2 tjedna. Tako da sam sad trazila da mi da drugi antibiotik i od danas opet pocinjem s tim. Citala sam negdje na netu da ima neki caj bas za trudnice kupiti samo u Zg bas za bakterije. Tako da sam i kumu poslala da mi to kupi i posalje s postom. Evo raspisala sam se, mislim da su mi vec i sijede pocele rasti u medjuvremenu. Ali eto od sad sam pozitivna i da konacno se rijesim te bakterije. Nadam se da ste vi vase bebice dobro, par stranica sam u zaostatku tako da mozda nisam u toku, ali mislim na Vas.

violeta1
    18. Srpanj 2017. 15:25

A ovo je nova mala obitelj hehe, mama smeda, tata bijeli i ova mrlja bijelo crna kod mame kod stomaka je mali pesek. 

• GaLu
    18. Srpanj 2017. 15:26

Violeta predivni peseki.

barbs
    18. Srpanj 2017. 15:27

Violeta, ti i ja smo tu negdje s kilama. Ah, joj, da, ti si pričala za tog specijalnog ginekologa... Onaj put da me krivo izvagala sestra je dizala buku i galamu, a doktor je samo rekao da pripazim i ništa više. Užas... Ja ne znam što si ti doktori/sestre dozvoljavaju. Nije da npr dobiješ 15 kg u mjesec dana, k vragu... 
    O Bože, sestra ti je dosta ljubomorna ako ju to dira... Vjerujem da joj nije bilo ugodno to čuti, ali što je tu je sada... Ona se očito s tobom takmiči, a ne ti s njom i 56kg sa 10g nije normalnoooo 

• GaLu
    18. Srpanj 2017. 15:28

Netko je pitao za zatvor, zaboravila sam tko ali eto da podijelim sto meni pomaze, svako vecer 1 zlicu lanenih sjemenki umocim u salicu vode i to ujutro popijem i od onda mi probava super funkcionira. Imala sam velikih problema s probavom do prije mozda 2 mjeseca dok nisam pocela sa lanenim sjemenkama.

barbs
    18. Srpanj 2017. 15:29

Violeta, preslatka obitelj! A malena je ona crno bijela mrljica!  Inače, ja imam želje, ali ne svaki dan i ako vidim da me drže nekoliko dana onda si moram jednostavno otići kupiti, ali sama sebi sam rekla da si neću dozvoliti da mi to pređe u naviku, tj. da trčim kupiti svaki put to što mi se jede jer često se radi o junk foodu i ostalim glupostima koje nikome nisu potrebne, pa se nekako suzdržavam 
    Galu, drago mi je što nije nešto strašnije! Baš sam se zapitala gdje si ti... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI