Cure, jel ima koja problem sa zatvorom, i ako da kako to rjesava? Uz puno pijenje vode, naravno... cak ni kava ne pomaze 😫
Sanchi, nikad cula, ali me ne privlaci! Ili cu rafit palacinke ili kajganu hahahhahahahaha

Mmmmm Barbs...kako fino izgleda sa onim umakom....njam njam...a za smargl, slazem se😂😂😂😂
Marijana-nemam problema, hvala Bogu...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi, moj je tata to zvao ŠMADLIN 😂😂
Hahahahha...ko da zivimo u dvije razlicite drzave😂😂

Daaaa, te paste su super, ali stvaeno treba puuuunooo vremena... Ja sam sa nonom od drsgog cesto radila, ali ona je dosta bolesna i brzo se izmori, pa ju moram zamoliti da me podsjeti na sastojke za tijesto i da se mali zabavljam kad mi bude dosadno... Jer cesto mi bude dosadno doma... Ne mozes nigdje s ovim vremenom Previse je vruce... Uzas...
Ni ja nemam problema sa zatvorom, mada mi se zna desiti da jednom tjedni ne iden ma wc

Pozdrav svimaaa😊😊 Evo kod nas se zenska ostenila i imamo 1 malog cukicu, ona je vecinom ispod kucice i nece van, malo proseta i brzo natrag. A ovaj pesek je muski, sav je dobar i miran, ali zenska mu ne daje blizu malenog.

Kako ste mi vi?

Barbs, kad ti je dosadno napravi zalihe! 😁
Violeta, sladak ti je psic! Znaci, imate malu bebu psica doma...kak su slatki kad krenu hodat, pa nemigu stajat jos sami jer nemaju snage a buckasti su..preslatko😍
Evo moja Beta u toj dobi

Ma to je to Marijana😀 zavisi kako kad kazemo…
E vidis GERSL..kao da mi je poznato. Mozda sam vec negdje cula…
A jeste cule kad za ŠMARGL? To mi je dragi reko da mu napravim a ja onak s upitnikom nad glavom?? WTF? Hahahhaha….napravi se kao tijesto za palacinke pa se stavi na vrucu tavu kao za debelu palacinku i sve se onako izmjesa, kao kajgana i tak se to tijesto ispece i to se pospe neskvikom…
To sam voljela kao curica jesti ali sa kristal secerom umjesto neskvika, mi to zovemo šmarne, a ovdje u DE jedu sa pireom od jabuka i zove se Kaiserschmand.

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji