Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    17. Srpanj 2017. 17:21

Cure, jel ima koja problem sa zatvorom, i ako da kako to rjesava? Uz puno pijenje vode, naravno... cak ni kava ne pomaze 😫

barbs

Sanchi, nikad cula, ali me ne privlaci! Ili cu rafit palacinke ili kajganu hahahhahahahaha

barbs

*radit

Marijana12345
    17. Srpanj 2017. 17:23

Sanjchi, moj je tata to zvao ŠMADLIN 😂😂

17. Srpanj 2017. 17:25

Mmmmm Barbs...kako fino izgleda sa onim umakom....njam njam...a za smargl, slazem se😂😂😂😂 
    Marijana-nemam problema, hvala Bogu...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

17. Srpanj 2017. 17:27

Marijana

Sanjchi, moj je tata to zvao ŠMADLIN 😂😂

Hahahahha...ko da zivimo u dvije razlicite drzave😂😂

barbs
    17. Srpanj 2017. 17:28

Daaaa, te paste su super, ali stvaeno treba puuuunooo vremena... Ja sam sa nonom od drsgog cesto radila, ali ona je dosta bolesna i brzo se izmori, pa ju moram zamoliti da me podsjeti na sastojke za tijesto i da se mali zabavljam kad mi bude dosadno... Jer cesto mi bude dosadno doma... Ne mozes nigdje s ovim vremenom  Previse je vruce... Uzas...
    Ni ja nemam problema sa zatvorom, mada mi se zna desiti da jednom tjedni ne iden ma wc

violeta1
    17. Srpanj 2017. 17:30

Pozdrav svimaaa😊😊 Evo kod nas se zenska ostenila i imamo 1 malog cukicu, ona je vecinom ispod kucice i nece van, malo proseta i brzo natrag. A ovaj pesek je muski, sav je dobar i miran, ali zenska mu ne daje blizu malenog. 

Malo se belji 🤣
    Malo se belji 🤣

Kako ste mi vi? 

17. Srpanj 2017. 17:51

Barbs, kad ti je dosadno napravi zalihe! 😁
    Violeta, sladak ti je psic! Znaci, imate malu bebu psica doma...kak su slatki kad krenu hodat, pa nemigu stajat jos sami jer nemaju snage a buckasti su..preslatko😍
    Evo moja Beta u toj dobi

Majecka je tu bila💞
    Majecka je tu bila💞

• Dena1009
    17. Srpanj 2017. 18:15

sanjchi255

Ma to je to Marijana😀 zavisi kako kad kazemo…
    E vidis GERSL..kao da mi je poznato. Mozda sam vec negdje cula…
    A jeste cule kad za ŠMARGL? To mi je dragi reko da mu napravim a ja onak s upitnikom nad glavom?? WTF? Hahahhaha….napravi se kao tijesto za palacinke pa se stavi na vrucu tavu kao za debelu palacinku i sve se onako izmjesa, kao kajgana i tak se to tijesto ispece i to se pospe neskvikom…

To sam voljela kao curica jesti ali sa kristal secerom umjesto neskvika, mi to zovemo šmarne, a ovdje u DE jedu sa pireom od jabuka i zove se Kaiserschmand.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI