Ja prvi put to vidjela i cula kod dragoga...al nisam nikad probala....palacinke su palacinke, kako kaze Barbs😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Moj dragi je jucer pronasao malo klupko i nagovorio gazdaricu da nam ga dozvoli zadrzati, tako da od jucer imamo novog clana obitelji 😄😄

url=https://lilypie.com]

tko je pisao da nejde na wc?
Ja idem svako jutro cim otvorim oci na wc.
A gin mi je rekla da pojacam magnezij zboj grceva u listovima i stopalima pa sam jucer kupila ovaj.
1 tabletu sam popila danas u 15h i sad u 17h sam (sa oprostenjem!!!) jedva stigla na wc koliko me stislo.. 😂😂😂

Ja ne smijem ni primirisat stencima i macicima!!! Sve bi ih nosila doma 😂😂😂. Seceri mali 😍

Sanjchi ajme divna je, obozavam kad su tako maleno, da bar mogu ostat stalno taki 😊😊
Dena lijepa je maca, iako ja ne volim macke, ono na slici i 5m dalje od mene su mi ok hehe.
I_me mislis da od magnezija se kaki? Hehe... budem si otisla uzeti i probat cu 😊

Joooj Dena medena mica😍😍 ja iskreno nisam ljubitelj macaka, psi su moje zivotinje💞 Macke ja malo pomazim i podragam ali to je to. Dok psi...njih mi nikad dosta. Ja bi ih puno dvoriste imala😁
Ja svaki dan ujutro obavim wc, nekad jos i po danu pa sve skupa bude dva-tri puta dnevno, kako koji dan. Nadam se da necu ni imat problema s time😌
Danas mi je mrvica mirnija nego proslih dana, slabije se javlja..od kada ono tj. kojeg tjedna trebamo kao brojat udarce?

Violeta, kad su takvi, najsladi su😊😉

Violeta gledaj ove😍😍 dva od njih 8 su kod mene...samo neznam koja dva😂😂 premedeni su..heheh

Sanjchi ajme divna je, obozavam kad su tako maleno, da bar mogu ostat stalno taki 😊😊
Dena lijepa je maca, iako ja ne volim macke, ono na slici i 5m dalje od mene su mi ok hehe.
I_me mislis da od magnezija se kaki? Hehe… budem si otisla uzeti i probat cu 😊
Kako da ne! 😂
http://www.savjetnica.com/regulacija-stolice-pomocu-magnezija/

I me ja sam danas bila vec 4 puta na wc-u, kao sto kazes, ujutro odmah moram na wc i jos par puta tokom dana 😂 pijem 400 mg dnevno.
Violeta kao sto vidis, magnezij je zakon za kakanje 😂 svaki dan idem po 3-4 puta
Barbs, sljedeci pregled mi je 22.08.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji