Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    31. Ožujak 2017. 13:36

Brandnew

Hvalaaaa cure. Pa imam grčeve kao da trebam dobit al ne stalno. Posla sam pit i magnezij tako da se malo smirilo. Samo me to malo sa probavom mučilo dva puta. Tako sam sretna da me je strah iskreno vec smo mislili da nećemo moc Ostat trudni

To ti je potpuno normalno..mene je stalno u pocetku grcilo kao da cu dobiti 5.i 6.tjedan...na onda sam isla na pregled i na pregledu je sve bilo ok, cak je isrce kucalo...bez brige...jedino ako te pocne jako boliti i stalno kroz dan ond savjetujem da odes na pregled da se ustanovi je li trudnoca u maternici...

• M@lena
    31. Ožujak 2017. 13:36

Brandnew, cestitke! Ne brini, trudnoca ce se pobrinuti sa svim mogucim carima da te uvjeri da bebac stize 😉.
    Pupak-treca_sreca bas si me nasmijala. Meni pupak ostane ravan i u 9. Mj trudnoce. Ali znala sam primjetiti kod nekih trudnica kako se "ispupci" kao da imas osjecaj sad ce se i odvezati 😁, al to mi je bas simpaticno. 😊
    Grcevi- joooj da, uzas. Osjetim satima prije kad cu na wc. Kao da kaktus prolazi kroz crijeva. Grozno!

Belle84
    31. Ožujak 2017. 13:37

Curke, imate li normalno odnose u ranoj trudnoci? Zanima me kak stojite po tom pitanju?

• Bruncili
    31. Ožujak 2017. 13:45

Evo da vam se i ja javim da sam jos uvijek tu. Samo sam se gadno prehladila, valjda mi se zbrckao imunitet od svih stresova. Dosta sam citala o spontanima, zasto je tko isao na kiretazu i nekako se nadam da necu bit jedna od njih. Vecinom su spontani krenuli ako je beba bila lose, al moja je tu bila u pon. Cice su tu, zateze me dolje jos uvijek, jedino imam strah otic piskit oce bit kakvih tragova ruznih. U iscekivanju sam srijede a sve manje sam ljuta na svog gin, jer realno on je ucinio da me poslao u bolnicu. Po njegovom kiretaza, a mozda bi jednostavno u bolnici culi srce i ne bi dali... pozitiva je u glavi, suze ronim jedino od prehlade...

• Mystique
    31. Ožujak 2017. 13:56

Bruncili, brzo ozdravi :-)

Ja se nisam seksala već 3 tj i lagano pizdim...vi imate noćne more, a ja erotske snove 
    Čekam bar jedan dan koji će biti bez grčeva dolje i pitat ću doktora slj tj da li smijem s obzirom na bolove..strah me još imat odnose

• M@lena
    31. Ožujak 2017. 14:05

Bruncili

Evo da vam se i ja javim da sam jos uvijek tu. Samo sam se gadno prehladila, valjda mi se zbrckao imunitet od svih stresova. Dosta sam citala o spontanima, zasto je tko isao na kiretazu i nekako se nadam da necu bit jedna od njih. Vecinom su spontani krenuli ako je beba bila lose, al moja je tu bila u pon. Cice su tu, zateze me dolje jos uvijek, jedino imam strah otic piskit oce bit kakvih tragova ruznih. U iscekivanju sam srijede a sve manje sam ljuta na svog gin, jer realno on je ucinio da me poslao u bolnicu. Po njegovom kiretaza, a mozda bi jednostavno u bolnici culi srce i ne bi dali… pozitiva je u glavi, suze ronim jedino od prehlade…

Tako treba, sam pozitivno. Dok nema tragova znaci da se beba bori i to je super! No, sto god bude treba prihvatiti i krenuti dalje, jer nisi ti kriva ni za sto i ne mozes nikako utjecati na to! Nadam se da ces nam donijeti predivne vijesti sa sljedeceg pregleda. Zelim ti to! 😊😚

Lemon
    31. Ožujak 2017. 14:07

Mi od kad smo saznali imali odnose samo dva puta, i to jedva jer me bilo strah, i zadnji put prije tjedan dana dan poslije sam vidjela skroz malo smedi iscjedak.. Malo me strah, malo sam umorna i tako prolaze dani bez odnosa 😀

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

mc_mouse
    31. Ožujak 2017. 14:12

također... otkada smo saznali za plus nismo imali odnose ni 4 puta

Tejuska♡
    31. Ožujak 2017. 14:32

Bruncili

Evo da vam se i ja javim da sam jos uvijek tu. Samo sam se gadno prehladila, valjda mi se zbrckao imunitet od svih stresova. Dosta sam citala o spontanima, zasto je tko isao na kiretazu i nekako se nadam da necu bit jedna od njih. Vecinom su spontani krenuli ako je beba bila lose, al moja je tu bila u pon. Cice su tu, zateze me dolje jos uvijek, jedino imam strah otic piskit oce bit kakvih tragova ruznih. U iscekivanju sam srijede a sve manje sam ljuta na svog gin, jer realno on je ucinio da me poslao u bolnicu. Po njegovom kiretaza, a mozda bi jednostavno u bolnici culi srce i ne bi dali… pozitiva je u glavi, suze ronim jedino od prehlade…

Brzo mi ozdravi 😘😘
    Vjerujem da te je strah ali bebica je tu jos 😍😍😍
    Vjerujem da ce biti sve dobro 😘

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    31. Ožujak 2017. 14:33

Odnosi hmmm tabu tema prva tri mjeseca hahhahaah sad me pocela hvatati zelja 😂😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.