Barbs jos davno sam napisala da mi je sljedeci pregled 1.8 al se valjda pogubilo u moru postova :)
Cure jeste razmisljale o stezniku nakon poroda cula sam puno pozitivnih i puno negativnih komentara, sto vi mislite o tome?
Sto se kila tice, samo se sitite mene koja nema teka a dobila je 15 kg za sad hahahah
Nove cure dobrodosle :*

E to za steznik sam i ja htjela pitat bas! Cemu to zapravo sluzi?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ja sam imala chicco steznik nakon poroda s prvim, nosila sam ga u setnjama i doma, jel.pomogao ili nie ne znam...on kao sluzi da vam se koza ne izvisi onako s trbuha nakon poroda. Uglavnom, meni se trbuh jako brzo povukao, e sad jel zbog toga ili ne, ne mogu tvrdit

Ja sam citala da kao vraca organe koji su se trudnocom pomakli natrag na svoje misto, e sad neki kazu da neki ne, mozda da ginekologa na sljedecem pregledu pitam hmmm

Sanjchi..daa daa i mi smo kad se dođe na onu cestu sa glavne skroz desno..a ljevo se ide gore za centar...daa najbolja plaža mali Dubrovnik ☺️☺️ E da u onom rrstoranu/kafiću na plaži u Bistrou kak se zove je odlična klopa..davim se u njihovim lignjama 🙈🙈😍
Mislim da nema veze s vracanjem organa. Za to je najbolja vjezba isto kao i za spajanje trbusnih misica nazad.

Sanjchi..daa daa i mi smo kad se dođe na onu cestu sa glavne skroz desno..a ljevo se ide gore za centar…daa najbolja plaža mali Dubrovnik ☺️☺️ E da u onom rrstoranu/kafiću na plaži u Bistrou kak se zove je odlična klopa..davim se u njihovim lignjama 🙈🙈😍
Mi smo vecinom u onom desnom, Bistro je lijevo...bili smo mi dva ljeta tamo u apartmanu. Pa tako da mi je milina ta plaza...plicak, pa duboko pa onda opet plicak😍 dusu dalo za klince..👏👏

Hmmm...a tko ce ga znati cemu zapravo sluzi. Pitat cu dokica u uto-ako se sjetim😀

Belle, izgledaju jako lijepo ta kolica!
Sanjchi, moj je san bio imati ormar k'o sobu Takav će ormar naši kumovi imati, ali oni imaju stvarno jako puno novaca + kuća će im biti ogromna
3 spavaće sobe, jedna radna soba, 2 kupatila, dnevni i kuhinju open space, a veličina GLOMAZNA...
Onda sam htjela ormar od zida do zida, ali i ta ideja je propala jer eto, nemamo svoj stan
Ovaj ormar nije loš. Stvarno je jaaaakooo veliki, neću se žaliti i dugo će trajati... Sada nam je sveki donijela svu robu koju smo imali kod nje
A još mi je puuuno toga kod mojih... aaajmeeee, veseljaaaa.
Buba mara, oprosti, moguće da ja nisam vidjela... ili, kako si ti rekla, izgubilo se u moru komentara... To kad te nema na pola dana i kreneš čitati jedno 5-10 nepročitanih stranica, ne registriraš...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji