Kad sam se uclanila u bubabmaru dobila sam kupone s popustima koji su istekli 31.12.2016
Sto mislite jel mogu ic traziti nove?
Kad sam se uclanila u bubabmaru dobila sam kupone s popustima koji su istekli 31.12.2016
Sto mislite jel mogu ic traziti nove?
Naravno da mozes. Meni je mama i svekrva bile neki dan i dale su im kupone bez da su pitale.
Curke ja jos na rockasu! Bas nam he lijepo kod kumova!😊
Sanjchi drz se i budi jaka zbog svoje malene i muza koji ti je ocito veeeeelika podrska.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Pozdrav svima!
Ja sam nova ovdje. Mužić i ja čekamo dečkića, termin nam je 31.10. To nam je ujedno i prvo dijete. :)
Već smo se polako počeli pripremati. Slažem se za robicu u Pepco-u i Lidlu. Mi smo u Pepco-u nasli bodija, benkica i hlacica od 8 do 18 kn, sto je relativno povoljno. U Lidlu je velika ponuda sad u cetvrtak 20.07. Iako su tri tetra pelene u Lidlu 40 kn dok npr.u Magic baby dućanu je pakiranje od 10 pelena-99 kn.
U Bubamari nismo bili, ali bili smo u Baby centrui Magic babyju te djecjem Benettonu, imaju velike popuste na robicu i drugu dječju opremu. :)
Jeste li vi već obavile OGTT? Mene to tek ceka, ako netko ima iskustva da napiše kako to izgleda? :)
Mamisita27 dobro došla... šta se tiče OGTTa ja dam vadila krv na tašte odmah cim sam došla..pa su mi dali popiti vodu sa šećerom..zatim sam vadila krv za 60 minuta..i treći put za 120min... a možda će tebi vaditi i treći put razmak od 60min...sve ovisi od laboratorija...
Dok sam ja sve od danas pročitala vise se ne sjećam tko me pitao di ću na Pag ići... u Povljanu idemo...tamo imamo kuću,vikendicu...pa smo bez brige...😘😘
Mamisita27 dobro nam došla!!
i ja ću ovaj tjedan ic vadit OGTT i malo me strah,kak mi je rekao da je bebi malo veći preplašila sam se da je možda ubog toga 😫 Paničar sam po prirodi pa... 😂😂
Jutro mamice
Da se malo javim..Ovdje je oke i kod mene je situacija ok,tablete mi super snize tlak,danas su mi od 7 poceli guk vaditi do sutra u 7
Drzite fige da bude dobro jer cu moc ici doma onda sa ovom terapijom ☺
Tlak mi je kao bebici 100/70 😄
Kleaiva baas si lijepa trudnica 😘
Sanjchi bas mi je zao..Isla sam unazad da vidim sta je bilo,nisam znala i mogu mislit samo kako ti je 😢 Zato ti sigurno nikad neces biti takva mama ♡
Mamasita27 dobro nam dosla😀
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea hvala na komplimentu i drz se. Drzim fige da se smiri situacija i da te puste doma. 😘
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Tea, drago mi je sto si bolje 👍🏻😊, bit ce sve ok! 😘
Mamasita, welcome :))!
Kleaiva, zgodna trudnica 😀
I mene je dr slala na ogtt, mislim da rutinski sve cure salju; kod nas u labu se narucuje za vadjenje, dosla sam u 7 ujutro na taste, nisam jela dan prije od 19 navecer, pila sam samo vodu po uputi medicinske.
Prvo su izvadili krv pa su me poslali piskiti i odmah nakon tog sam popila 2 dcl glukoze, jako sladak 'napitak', i onda sam cekala sat vremena za drugo vadjenje krvi i za sljedecih sat vremena trece vadjenje krvi. Cekala sam pred ambulantom tih dva x po sat vremena, na zraku.
Sretno komadi!
Sortiraj odgovore
Najstariji