Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Srpanj 2017. 18:52

Galu, idi ti danas radje na hitnu!! Sto je sigurno je sigurno!!
    Sanjchi, imam jednu slicnu u obitelji, sto je zalosno...  Imaju troje djece i izvlaci se (ona) da se netko o toj djeci mora brinuti.... (A sto je s mama koje rade svoj posao + posao majke/kucanice?!)... I onda se zale na financijske probleme... Ah, da, sada u ljeti cisti vikendom kuce za odmor i frajerica si misli da ona ima posao... Uzas...
    Moja frendica na SORu radi od pon do pet i subotom ide cistiti... 
    Ali sto reci.... No comment.. ja sam se time prestala zamarati... Zalosno je sto je ona 10g starija od mene i s manje radnog staza od mene (em preko radne knjizice em preko studentskog)

kleaiva
    16. Srpanj 2017. 18:58

Zene evo i mene nakon cijelog dana... hvala na komplimentima...volim crvenu boju😊 Jedino sam neku facu cudnu na slici slozila al nema veze😂
    Barbs ja cu na pregled iza velike gospe tako da tocan datum jos ne znam. Taj tjedan moram i ogtt obavit😂 A sve mi se to nikako neda😂
    Mi smo danas zbrisali u zoo da se podruzimo s mm jer idemo s mojom sekom na tjedan dana na mirekk klinci i ja a s njim cemo 4.8. 😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

I_me
    16. Srpanj 2017. 18:59

Hahahah nisam morala kuhat nista na kraju danas. 😋. Bila na moru i kum zove da dodjemo kod njega u restoran papati. Pa di ces bolje 😎, pa smo se uvalili 😊. I jos mi se jedna frendica javila danas, 12tt. 
    Bit ce bebicaaaa 😃😃😃😍😍😍. 

I_me
    16. Srpanj 2017. 19:00

E da.. novi pregled 17.8.

kleaiva
    16. Srpanj 2017. 19:00

Idemo na more u Grbe kod Nina😊 A 4.8. U Novalju😂
    Ovo ljeto uzivancijaaaaaa, kupanje i suncanje.
    Sto se tice bebinih udaraca sad u 21. Tj. lupa non stop😂 Bit ce to opet neka beba koja ce spavati po danu a po noci tulumariti😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

16. Srpanj 2017. 19:25

Ma Barbs...sto se njih tice, kako su si napravili tako im i bude. Takvu priliku odbit😤😤😤 me i je zbog curica...dragi ne podnosi roditelje i automatski ni djeca se ne uklapaju😒 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

16. Srpanj 2017. 19:26

I me milinaaa...slobodna od kuhinje...tako sam i ja danas😅

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    16. Srpanj 2017. 20:53

Moze, KleaIva!! 
    I me, sutra azuriram  Neka si ti pobjegla od kuhinje. Gdje ces bolje?! Sveki je vikendom doma pa ona vecinom kuha i ja budem free... MIIIILINA!!  Spomenula si frendicu  Super... Bit ce ti bas lijepo i imat ces drustva! 
    Sanjchi, djeca nazalost nisu kriva zato svi mi dosta znamo popustiti oko nekih stvari i pomoci... Ali kad - tad djeca odrastu... Malo glupo od muza sta ni djecu bas ne preferira... Nisu ona kriva sto su im roditelji specijalni...

barbs
    16. Srpanj 2017. 20:54

Mi smo isli u setnju i na Festival sladoleda. Sad smo pojeli vocmu salatu (ananas i lubenica) i pogledst cemo film... Lakse se dise... Treba iskoristiti to 

barbs
    16. Srpanj 2017. 20:55

Edit: vocnu salatu i pogledat cemo film.... (Pisem s moba)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI