Jutro cure...evo mene nazad...imam novi mob pa mogu opet tipkati...
Zaostatak je prevelik i stvarno sam imala do ru namjeru procitati sve ali sam odustaala...nadam se da su sve mamice i bebice dobro i da svi rastete...
Ja odbrojavam jos 2 dana do pregleda,zbog godisnjeg zadnji je bio prije mjesec dana i jedva cekam. Sefa sam prije dva tjedna utlacila da nazicamo dvije vip karte za ultru sto sml i uspijeli tako da smo dragi i ja to iskoristili i u petak isli u St. Predobro je bilo...sad imam takvu upalu listova da jedva hodam ali nije mi zao ni sekunde...
Rekla sam si ako ne odem sad ne znam kad cu...
@Barbs, hvala ti na utjesi! :** I mene zanima, s obzirom da stvarno volim slatko! Sad sam 24+5 tt i dobila sam 8 kg, od toga 4 kg doslovno preko noci, u lipnju na moru kad sam se, jelte, opustila ! :D
I da, termin pregleda mi je 7.8.iduci. :)
@Yel, jako lijepo ste uredili, svida mi se ormar! :)
@Belle84, znači u istom smo sosu! Kako to da ti je pomaknut termin? Meni su od prvog dana po zadnjoj M stavili taj i ne micu. Gdje ćeš roditi? Ja olaniram u Vinogradskoj. Nadam se da cemo prezuvjeti taj OGTT radi svojih bebica i da će nalazi biti uredni.
Dena, hvala ti! Ja sam dosta robice dobila a ono sto sam kupula je vecinom 62. 56 je meni tak maleno, kupila sam dvoje hlacice s carapicama u Pepco-u 56 i djeluju mi takooo sitno, stalno si mislim da je bolje da je bebi udobno hahahaha Kad stavim te hlacice iz Peoca pored ovih iz Lidla, manje su te iz Pepca,ali i imaju manju gumu, a isti br-56.
Giovi, nisi prepustila puno toga!!
Neka ste se dragi i ti lijepo proveli
Pozdrav, @Giovi! Ja isto nisam sve citala od početka, puno je 1000 strana, ali nadam se da ću odsad redovno čitati i uspjeti pohvatati sve!
Mamasita, i ja sam 4kg u mjesec dana dobila kad smo imali pir HAHAHAHAHA srecom, rezultati su bili uredni... Pripazi samo Ali eto, moja frendica bi znala pojesti KUTIJU sladoleda dnevno i dobila jenu 9 mj 20kg .. a secer srecom nije imala... To nazalost ne ovisi ni o tome sto jedes
Hahaha, Barbs, hvala sto me tješiš! Jedem svakako više, moram pripaziti! Nije da zderem, ali sam na pocetju trudnoce (prva 3 mj) imala uzasne cjelodnevne mucnine tako da mi je sad sok, buduci da se na pocetku nije nista hvatalo! Ali, meni je sve otislo u trbuh! I grudi
Noge mi nisu nista natekle, cak ni po vrucinama! Ma mislim da je to individualno, od osobe do osobe! Barbs, kada je tebi termin?
Curke jel vi mislite napravit prije nego beba dođe ono "veliko" čisćenje stana?
Ja sam zadnje napravila prije uskrsa i sad planiram pocetkom 8.mj, ma da mi se s jedne strane cini prebrzo, al me strah da kasnije necu moci, s obzirom da mi je termin pocetkom 9.
url=https://lilypie.com]
Hmmm...kile...do zadnjeg pregleda ja sam bila na +2.5kg i jos me doktor pitao jesam li na dijeti,ali od onda kao da me netko pustio sa lanca...apetit ogroman...
I sad me bas zanima sta ce reci vaga za 2 dana jer je doma nemam...
Dena mi imamo jos preuredjenje na rasporedu tako da mi generalka ne gine...
Sortiraj odgovore
Najstariji