Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    16. Srpanj 2017. 09:51

Suncokretice, s guštom ću hvatati!  Ionako moram u grad! 
    Ja mislim da neću iz Lidla kupiti one tetra pelene  Jako su slatke, ali previše koštaju... 

barbs
    16. Srpanj 2017. 09:52

Mamasita, ne brini za ogtt!  Da mene doktori sami nisu poslali, ja bi ih pitala radi prevencije. Što je sigurno je sigurno! 

16. Srpanj 2017. 09:53
    Montirani ormar!
    Montirani ormar!
    16. Srpanj 2017. 09:58
    To bi bila nasa soba!
    To bi bila nasa soba!

Jos kupaonu treba napraviti, ona bi bila do ove sobe, a ostali ukucani imaju svoju. Dijelimo kuhinju, jedva cekam....prvo trebam naci mestra da mi provuce cijevi i odvode napravi...uhh

barbs
    16. Srpanj 2017. 09:59

Yel, jako lijepooo!!!!  Super su mi usklađenje boje! 

barbs
    16. Srpanj 2017. 10:00

Curke, nemam popis termina za preglede od:m@lena-
    IvanaIvica-
    Treca_sreca – 
    Brandnew-
    Buba mara-
    Kleaiva-
    Ineska-
    Sretna-
    Dorja-
    Sanjchi-
    i_me-
    Mamasita27
    Netko mi je rekao da će mi naknadno javiti.... itd itd itd... 

Belle84
    16. Srpanj 2017. 10:13

Mamasita, ne smijemo nista jesti ni piti ta dva sata 🤐 I mene to sad ceka ovaj tjedan.
    Ti i ja smo tu s terminima, meni je sluzbeno 1.11.al sad mi je, kako trudnoca odmice, doktorica pomakla na 25.10. 😊

• Dena1009
    16. Srpanj 2017. 10:14

Mamisita dobro nam dosla ☺ Meni u c&a imaju lijepu robicu za bebe. A dok su popusti mozes jeftino proci.
    U Pepcu sam bila jednom al imali su samo velike brojeve, 56, 62 ni za lijek. 🤔

Yel super si to odradila, drzim fige da kupaona prođe sto "bezbolnije", meni je muka od tih radova, ja bih mogla iza majstora sa bićem stajati cijeli dan 😣

Tea drzim fige za nalaze ☺

url=https://lilypie.com]

Tejuska♡
    16. Srpanj 2017. 10:21

Hvala vam mamite ♡♡
    I ja jedva cekam kupovinuuuu 😧 da se veselim kao i vii 😊😊😊
    Yel imamo slican ormar 😃

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

16. Srpanj 2017. 10:22

E hvala na komentarima! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.