I ja sam tu gledala, Babylove... Sutra ionako idemo u trgovinu, pa cemo pogledati...
Cure koje ste vec mame,preporuke za pelene?
Nisam mama, ali moje frendice i moja sestricna vecinom koriste PAMPERS ili BABYLOVE iz DMa... Jedna skolska kolegica od Violete
Evo i mene! Od pola 8 na nogama, cijelo vrijeme sam morala nesto raditi jer me prala nervoza dok sam cekala da mi jave kako je prosla mamina operacija. Tek oko podne su mi javili da je sve ok i da je budna😄😄
Popodne sam bila sa necakinjom u shopingu, al kratko jer me umorilo sve to pa sam odustala, kupila namirnice i pravac stan, kad ono vec 19 h.....
Utsput sam pronasla preslatku vrecu za spavanje, od odlicnog materijala, na anizenju za 9€, c&a.
url=https://lilypie.com]
Pampers premium care, nama najbolje se pokazale. A sve smo vrste probali. Ove su tanke, ni jednom nam nisu propustile i miriseeee 😊
I me, krasan trbuscic😍😍 super za dobre vijesti s pregleda😄
Dena bas je lijepa vreca! 😄
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sretna meni je cervix 3.5cm... jel ti sta rekla ginekologica da ti je prekratak? U trudnoci je normalno da se skracuje, meni je bio 4cm u 16.tjednu, u 20.tjednu je bio 3.7cm.... sad je 3.5cm. Rekla je da je sve iznad 2.5 ok.
Sretna meni je cervix 3.5cm… jel ti sta rekla ginekologica da ti je prekratak? U trudnoci je normalno da se skracuje, meni je bio 4cm u 16.tjednu, u 20.tjednu je bio 3.7cm…. sad je 3.5cm. Rekla je da je sve iznad 2.5 ok.
Rekao je da je to ok za te tjedne. Meni se sa 4 skratio na cca 3.2 cm. Al nije to problem nego sto se usce krenulo formirat u Y, znaci taj gornji dio Y mi se napravio, to V, ali na srecu pod pritiskom se ne otvara dalje, odnosno cerviks se drzi. Ali sad se moram okanit fizockih poslova jer ako cervix nestane automatski sam otvorena
Sretna da tog je i mene strah, morat cu malo lakse s fiz.poslovima do iduceg pregleda pa cemo vidjet... iako kaze ona meni da je bolje da se skracuje (normalnim tempom) jer ce to dovesti do otvaranja u pravo vrijeme kad treba rodit jer ako je zena 'zacementirana' na porodu tj. ako joj je dulji cerviks onda teze rodi. Nista, laksi tempo i to je to... jel ti radis?
Sretna da tog je i mene strah, morat cu malo lakse s fiz.poslovima do iduceg pregleda pa cemo vidjet… iako kaze ona meni da je bolje da se skracuje (normalnim tempom) jer ce to dovesti do otvaranja u pravo vrijeme kad treba rodit jer ako je zena 'zacementirana' na porodu tj. ako joj je dulji cerviks onda teze rodi. Nista, laksi tempo i to je to… jel ti radis?
Belle, ok je da se to skracuje, ali nije ok kad ti se usce krene formirat u Y, sto kod tebe nije slucaj. Radim do 08.09. kada mi se porodiljni otvara. S tim da sam sada mjesec dana na godisnjem
Evo ja sam sluzbeno strgana od danasnjeg dana...cijeli dan s cetvero klinaca...premori su me. Pa sam isla kod sister na rockas i jedva gledam vec😂 Klinci su u krpama i ja i mm laganini😂
Netko je pitao za pelene...ja sam s drugim koristila platnene i to mi je bilo zakon, operes i osusis i nemas brige s tim jel ih ima ili ne...jednokratne sam kupovala lidlove ili iz dm-a i to smo koristili kad bi negdje isli na dulje vrijeme da ne moram nositi vrece s pelenama okolo sa sobom.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji