Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    14. Srpanj 2017. 18:05

barbs

Dzenny i I me, super napredujete!!
    I me,drago mi je da je sve u najboljem redu! Ema ce biti nogometasica?!aaaajmeeeee, u 35.tj.slijedeci pregled?!
    CUREEEE, VRIJEME LEEETIII!!!

I ja sam se sokirala kad je rekla vidimo se u 35om tjednu.. a ja wtf?? Kad prije.. neeeeee... 😂😂😂😂

dzenny
    14. Srpanj 2017. 18:07

Barbs,hvala.. uhh vi uzivate.. ja sama kuci,dragi juce u pola 1 kako je istao vise nikako nije spavao,sinoc radio,jutros poslije posla imao nekih obaveza dosao kuci u 2h i u 3 h otisao na piknik od firme,jos ga nema kuci,aa sutra mora ici ujutro opet raditi (divim mu se,ja mislim ja bi davno zavrsila u komi 😂)

I_me
    14. Srpanj 2017. 18:08

A sto se pakiranja tice.. od igle do aviona kako kaze moj muz.. sve nosim i pakiram!!! 😂
    Tko je na putu na more? Nisam pohvatala.. sretno vam bilo i da sto prije stignete.. 

I_me
    14. Srpanj 2017. 18:11

dzenny

Barbs,hvala.. uhh vi uzivate.. ja sama kuci,dragi juce u pola 1 kako je istao vise nikako nije spavao,sinoc radio,jutros poslije posla imao nekih obaveza dosao kuci u 2h i u 3 h otisao na piknik od firme,jos ga nema kuci,aa sutra mora ici ujutro opet raditi (divim mu se,ja mislim ja bi davno zavrsila u komi 😂)

Moj eno ga spava ko top! Rekao mi je da ga budim u pola 7. Kao da odemo prosetat do grada.. nisam se bunila..😊😂 

dzenny
    14. Srpanj 2017. 18:12

Jojj cure bas leti vrijeme 🤗 i ja sad razmisljam jos neka 3 pregleda bi trebala imat kod svoje domtorice i onda bolnica 🤗

barbs
    14. Srpanj 2017. 18:31

Vrijeme jaaaaakooo brzi letiii!! aaaajmeeeeeee...
    Eto, ja slijedeci tj imam pregled i bolnici. Tada ce biti 30tj+2d trudnoce... Taj dan cu skociti i do soc.gin.vidjeti kad dolazim kod njega na pregled. Vjerojatno negdje u 32.tj...
    Malo me panika hvata koliko brzo leti to vrijeme...
    Dragi ima trening veceras u 20 h, malo kasnije, na cu danas chillat .. bas mi to fali...  Pogotovo danas.. bio je neki cudan i naporan dan, a nisam mogla odmoriti jer sam morala u postu i praviti rucak..

barbs
    14. Srpanj 2017. 18:49

Gdje ste kupile kadicu??
    Malo gledam cijene u Magic baby i Beba Novi... Nekako se čini da je Beba nova jeftinija..

babylove28
    14. Srpanj 2017. 18:52

barbs

Gdje ste kupile kadicu??
    Malo gledam cijene u Magic baby i Beba Novi… Nekako se čini da je Beba nova jeftinija..

Ja u magic baby,cini mi se da je 150 kn bila

babylove28
    14. Srpanj 2017. 18:57
    Da evo je :)
    Da evo je :)

babylove28
    14. Srpanj 2017. 19:00

Cure koje ste vec mame,preporuke za pelene?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.