Dzenny i I me, super napredujete!!
I me,drago mi je da je sve u najboljem redu! Ema ce biti nogometasica?!aaaajmeeeee, u 35.tj.slijedeci pregled?!
CUREEEE, VRIJEME LEEETIII!!!
I ja sam se sokirala kad je rekla vidimo se u 35om tjednu.. a ja wtf?? Kad prije.. neeeeee... 😂😂😂😂
Barbs,hvala.. uhh vi uzivate.. ja sama kuci,dragi juce u pola 1 kako je istao vise nikako nije spavao,sinoc radio,jutros poslije posla imao nekih obaveza dosao kuci u 2h i u 3 h otisao na piknik od firme,jos ga nema kuci,aa sutra mora ici ujutro opet raditi (divim mu se,ja mislim ja bi davno zavrsila u komi 😂)
A sto se pakiranja tice.. od igle do aviona kako kaze moj muz.. sve nosim i pakiram!!! 😂
Tko je na putu na more? Nisam pohvatala.. sretno vam bilo i da sto prije stignete..
Barbs,hvala.. uhh vi uzivate.. ja sama kuci,dragi juce u pola 1 kako je istao vise nikako nije spavao,sinoc radio,jutros poslije posla imao nekih obaveza dosao kuci u 2h i u 3 h otisao na piknik od firme,jos ga nema kuci,aa sutra mora ici ujutro opet raditi (divim mu se,ja mislim ja bi davno zavrsila u komi 😂)
Moj eno ga spava ko top! Rekao mi je da ga budim u pola 7. Kao da odemo prosetat do grada.. nisam se bunila..😊😂
Jojj cure bas leti vrijeme 🤗 i ja sad razmisljam jos neka 3 pregleda bi trebala imat kod svoje domtorice i onda bolnica 🤗
Vrijeme jaaaaakooo brzi letiii!! aaaajmeeeeeee...
Eto, ja slijedeci tj imam pregled i bolnici. Tada ce biti 30tj+2d trudnoce... Taj dan cu skociti i do soc.gin.vidjeti kad dolazim kod njega na pregled. Vjerojatno negdje u 32.tj...
Malo me panika hvata koliko brzo leti to vrijeme...
Dragi ima trening veceras u 20 h, malo kasnije, na cu danas chillat .. bas mi to fali... Pogotovo danas.. bio je neki cudan i naporan dan, a nisam mogla odmoriti jer sam morala u postu i praviti rucak..
Gdje ste kupile kadicu??
Malo gledam cijene u Magic baby i Beba Novi... Nekako se čini da je Beba nova jeftinija..
Gdje ste kupile kadicu??
Malo gledam cijene u Magic baby i Beba Novi… Nekako se čini da je Beba nova jeftinija..
Ja u magic baby,cini mi se da je 150 kn bila
Sortiraj odgovore
Najstariji