Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    14. Srpanj 2017. 16:02

I_me,da da 😁 rastemo,rastemo.. 
    Ii zavidim ti da znaas.. jer mi pregled imamo tek 08.08.. Javi se kaako je proslo.. SRETNO 😘

14. Srpanj 2017. 16:28

Dzenny lijepa pupa😍 eto svi pomalo dolazimo na svoje, a kukale smo kad ce ti trbuscici😅
    I me uzivaj na pregledu i sretno! Javi nam se s lijepim i dobrim vijestima! 😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    14. Srpanj 2017. 17:00

Jeste,jeste sanchy.. do prije koji tjedan smo govorile da jedva cekamo kada ce nam se pupa zaokruziti ii ewo docekasmo i to.. 😉 jos malo,pa cemo i nase bebice drzat u rukama.. 😍

I_me
    14. Srpanj 2017. 17:03

Bila na pregledu. Sve je ok. Zatvorena sam. Cervix 5 cm. Ema ima 1350g. Udebljala sam se 9kg, sad imam 67. Moram piti zeljezo opet, heferol tablete. Iduci pregled za mj dana. ☺ 17.8. U 35 tt.  i ono sto me lupa pod rebrima stalno je njena glava. Dala mi je uputnicu za vadit krv jer sam 0-. Da vidi za antitjela.

I_me
    14. Srpanj 2017. 17:07

I zlak mi je 80/50... kaze sestra pisat cu ti 90/60. 😂😂😂 dan je neki ludi. 😂😂😂

I_me
    14. Srpanj 2017. 17:12
    Evo nas 30+3. 😄
    Evo nas 30+3. 😄

dzenny
    14. Srpanj 2017. 17:12

I_me,super za pregled.. najbitnije je da je Ema dobro i sada vec velika cura.. 😍 aa tlak i zeljezo ce se srediti 😉 jao mn ne lupa po rebrima,nego bas kao da se podboci pa se nemogu savit u jednu stranu.. aa znaci emica ae jos nije okrenula,al bude ima vremena 😉
    Ja sam vec Rogam dobila prosle sedmice za 0- 😉

I_me
    14. Srpanj 2017. 17:19

dzenny

I_me,super za pregled.. najbitnije je da je Ema dobro i sada vec velika cura.. 😍 aa tlak i zeljezo ce se srediti 😉 jao mn ne lupa po rebrima,nego bas kao da se podboci pa se nemogu savit u jednu stranu.. aa znaci emica ae jos nije okrenula,al bude ima vremena 😉
    Ja sam vec Rogam dobila prosle sedmice za 0- 😉

Da, jos je u nekom ludom polozaju 😂 al kaze gin da ce se jos okretat i da ju to ne zabrinjava previse. Ak se ne okrene , onda cemo vidjet sta i kako. 
    Meni je sad samo spomenula za ta antitijela, kaze inace se daje taj rogam u roku 72h kako se beba rodi. Ako je beba + grupa.

• sretna
    14. Srpanj 2017. 17:22

Dzenny i I me, prelijepe su vam busice! 😊

I me, super za pregled, a bome i za duzinu cervixa!

Mene je mali tako opalio u rebra da sam sve zvijezde vidjela, bas u kost. Jak je, lupa non stop. Izgleda da ce biti hiperaktivac ko brat mu 😒

I_me
    14. Srpanj 2017. 17:30

sretna

Dzenny i I me, prelijepe su vam busice! 😊

I me, super za pregled, a bome i za duzinu cervixa!

Mene je mali tako opalio u rebra da sam sve zvijezde vidjela, bas u kost. Jak je, lupa non stop. Izgleda da ce biti hiperaktivac ko brat mu 😒

Sam nek oni nas lupaju ( bar si ja tako mislim i tjesim ) ak me lupa, velika je i zdrava 😁☺. A za cervix to je ok? 5cm? U 22 t mi je bio 4.4cm.
    Mislila sam da ce se polako pocet skracivat kao trudnoca napreduje  a on raste.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.