Sretna, kazem da poznam par mama koje tako rade pa rekoh ajde da pitam vas...
Teica..sve sam ti vec napisala ...cuvaj se😘
Moj drago dosao ranije s posla pa smo se fino najeli i sad lezimo, odmaramo...jesam se sad nasmijala! Na TV-u reklama za Letgo (nezz dal ste vidjele novu onu-kad prodaju medeka pa vozac poslika zenu za prodaju😂😂) kaze meni dragi: tak cu i ja tebe😂😂😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Tea drzi se...zbog tlaka se moze stvoriti pritisak i na krv u posteljici i to nije nikako dobro...zbog toga uvijek hospitaliziraju. Samo budi smirena, na sigurnom si, malac ce biti ok😊
Ja pak imam niski tlak pa moram stalno paziti na unos tekucine i soli😊
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Tea,stvarno mi je zao zbog svega sto moras prolaziti,ali sve za nase mrvice.. bude to sve ok..
Kleaiva,jao i ja sam jedna od onih sto imaju nizak tlak i stvarno je i on zahtjevan.. malo manje vode uneses i vec te uspava.. uhh
Tea,stvarno mi je zao zbog svega sto moras prolaziti,ali sve za nase mrvice.. bude to sve ok..
Kleaiva,jao i ja sam jedna od onih sto imaju nizak tlak i stvarno je i on zahtjevan.. malo manje vode uneses i vec te uspava.. uhh
Tea drzi se!
I ja nizak tlak.. i evo bas smo na putu..nakon sat i pol pocnem se cudno osjecat..zijavanje..neka malaksalost. I sad smo morali stati na nekom odmoristu da nesto pojedem i popijem. Nikud vise bez sendvica ne idem!!!
Mrvica,ja sam vec par puta izgubila svijest zbog niskog tlaka.. ii bas danas kad sam pripravila rucak i sjela malo da odmorim,odjednom mi je doslo toliko slabo da mi je sve crno pred ocima i nista nisam cula,molila sam Boga samo da ne izgubim skroz svijest,jer sam bila sama kuci.. jedva sam dosla sebi.. aa i ti cuvaj see i puuuno vode pij.. 😉
Tea, drzi se!!! U sigurnim si rukama, svakako!! Javljaj se kad budes mogla!!
Sve smo uz tebe..
Gljivice... Ja sam ih imala 2x u trudnoci. Dobila sam terapiju. Muz nije. Kad osjetim nesti slicno gljivicama stavim cajevac od justa na dnevni ulozak po noci... To me spasavalo i prije trudnoce... Cajevac je antibiotik i inace ga se vise od tjedan dana ne smije koristiti....
Srecom, nemam problema ni s niskim ni s visokim tlakom... Nadam se da ga necu imati do kraja trudnoce...
Ak nest ne volim.. onda je to cekat.. u cekaonici.. da vidim svoju bebu! Nema zraka nist, klima radi a osjet 800 stupnjeva.. i jos me ema tako lupa pod rebra da mi se place.. vjerovatno ni ona ne moze docekat da ju vidim 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji