Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Srpanj 2017. 14:26

Sretna, kazem da poznam par mama koje tako rade pa rekoh ajde da pitam vas...
    Teica..sve sam ti vec napisala ...cuvaj se😘
    Moj drago dosao ranije s posla pa smo se fino najeli i sad lezimo, odmaramo...jesam se sad nasmijala! Na TV-u reklama za Letgo (nezz dal ste vidjele novu onu-kad prodaju medeka pa vozac poslika zenu za prodaju😂😂) kaze meni dragi: tak cu i ja tebe😂😂😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    14. Srpanj 2017. 15:14

Tea drzi se...zbog tlaka se moze stvoriti pritisak i na krv u posteljici i to nije nikako dobro...zbog toga uvijek hospitaliziraju. Samo budi smirena, na sigurnom si, malac ce biti ok😊
    Ja pak imam niski tlak pa moram stalno paziti na unos tekucine i soli😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

dzenny
    14. Srpanj 2017. 15:22

Tea,stvarno mi je zao zbog svega sto moras prolaziti,ali sve za nase mrvice.. bude to sve ok..
    Kleaiva,jao i ja sam jedna od onih sto imaju nizak tlak i stvarno je i on zahtjevan.. malo manje vode uneses i vec te uspava.. uhh

• Mrvica
    14. Srpanj 2017. 15:31

dzenny

Tea,stvarno mi je zao zbog svega sto moras prolaziti,ali sve za nase mrvice.. bude to sve ok..
    Kleaiva,jao i ja sam jedna od onih sto imaju nizak tlak i stvarno je i on zahtjevan.. malo manje vode uneses i vec te uspava.. uhh

Tea drzi se! 
    I ja nizak tlak.. i evo bas smo na putu..nakon sat i pol pocnem se cudno osjecat..zijavanje..neka malaksalost. I sad smo morali stati na nekom odmoristu da nesto pojedem i popijem. Nikud vise bez sendvica ne idem!!!

dzenny
    14. Srpanj 2017. 15:34

Mrvica,ja sam vec par puta izgubila svijest zbog niskog tlaka.. ii bas danas kad sam pripravila rucak i sjela malo da odmorim,odjednom mi je doslo toliko slabo da mi je sve crno pred ocima i nista nisam cula,molila sam Boga samo da ne izgubim skroz svijest,jer sam bila sama kuci.. jedva sam dosla sebi.. aa i ti cuvaj see i puuuno vode pij.. 😉

barbs
    14. Srpanj 2017. 15:35

Tea, drzi se!!! U sigurnim si rukama, svakako!!  Javljaj se kad budes mogla!!  Sve smo uz tebe..
    Gljivice... Ja sam ih imala 2x u trudnoci. Dobila sam terapiju. Muz nije. Kad osjetim nesti slicno gljivicama stavim cajevac od justa na dnevni ulozak po noci... To me spasavalo i prije trudnoce... Cajevac je antibiotik i inace ga se vise od tjedan dana ne smije koristiti.... 

barbs
    14. Srpanj 2017. 15:36

Srecom, nemam problema ni s niskim ni s visokim tlakom... Nadam se da ga necu imati do kraja trudnoce... 

dzenny
    14. Srpanj 2017. 15:45
    Ewo i nase slikice.. ❤
    Ewo i nase slikice.. ❤

I_me
    14. Srpanj 2017. 15:47

Ak nest ne volim.. onda je to cekat.. u cekaonici.. da vidim svoju bebu! Nema zraka nist, klima radi a osjet 800 stupnjeva.. i jos me ema tako lupa pod rebra da mi se place..  vjerovatno ni ona ne moze docekat da ju vidim 😂

I_me
    14. Srpanj 2017. 15:52

Dzenny narasla si 😍
    Tea mislimo na tebe. Sve ce biti ok! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.