Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Natasha555
    14. Srpanj 2017. 17:30

Ime- super za pregled! 
    Mi krenuli na more Al na Lučkom kolona ogromna  već smo sat vremena ko puževi 

dzenny
    14. Srpanj 2017. 17:32

I_me,kod nas sve trudnice sa 0- u 28.tt dobijaju rogam,aa ako dijete bude + onda i u roku 72 h poslije porodjaja opet.. ja sam ga dobila i u 14tt jer sam bila pocela krvariti.. 
    Sretna,hvaalaa.  😍 uhh maleninimas jos vremena da jos bolje ojaca i svoju mamicu lijepo tjera da broji zvijezdice 😉

• Natasha555
    14. Srpanj 2017. 17:36

dzenny

I_me,kod nas sve trudnice sa 0- u 28.tt dobijaju rogam,aa ako dijete bude + onda i u roku 72 h poslije porodjaja opet.. ja sam ga dobila i u 14tt jer sam bila pocela krvariti..
    Sretna,hvaalaa. 😍 uhh maleninimas jos vremena da jos bolje ojaca i svoju mamicu lijepo tjera da broji zvijezdice 😉

Meni došao nalaz, nema antitijela za sad, još su jednom rekli doći u 9.mj, to mi je mjesec pred temin.
    Valjda ako nema antitijela ne daju nist prije poroda kad vide krvnu grupu djeteta

treca_sreca
    14. Srpanj 2017. 17:40

Mrvica

dzenny

Kleaiva,jao i ja sam jedna od onih sto imaju nizak tlak i stvarno je i on zahtjevan.. malo manje vode uneses i vec te uspava.. uhh

Tea drzi se!
    I ja nizak tlak.. i evo bas smo na putu..nakon sat i pol pocnem se cudno osjecat..zijavanje..neka malaksalost. 

Evo jos jedne....po ljeti umirem inace...uvik fali zraka. Padne zivot sta se kaze...
    Ime, super za pregled....u mene isto i okrenuta mala i cervix i sve (jedino je mrvu teza)  
     Trbuscici su super <3
    Ja evo na plazi izgustala se ko prase u moru, a djeci jos nije dosta (od 14h smo tu) pa ajd nek divljaju dok ne padnu s nogu. Kad se vratimo doma (u vikendicu) ionak nema TV ni slicno pa bolje da budu umorni:)

žena-majka-carica:)

• sretna
    14. Srpanj 2017. 17:40

I me, to je odlicno! Kao prosjek je 4 cm ako se ne varam. Evo meni se.zbog mojih aktivnosti smanjio na 3.2 cm i krenulo mi se usce u Y oblikovat. Tak da sad vise nis od fozickih poalova ne mislim radit tamo do 36-37 tt da ne bi krenulo otvaranje.

Dzenny mali je napredniji za 2 tj, valjda je zato tako jak 😂

I izludit ce me pakiranje! Uvjrena sam da sam previse robe spremila jer smo.mi.na moru od jutra do.mraka cijeli dan u kupacima samo, ali stalno si mislim sta ako bude vrijeme ovakvo ili onakvo i onda ostavim tu robu...i tak, vjerojatno ipet svega previse

treca_sreca
    14. Srpanj 2017. 17:44

Mene muz isto vice da sta toliko robe/stvari sam spakovala. A treba, i posteljina, i rucnici, i pidzame, i ruckovi/spiza za 3 dana, aksesoar za more i eto nas - napunilu gepek do vrh vrha....kad nije ni velik 

žena-majka-carica:)

dzenny
    14. Srpanj 2017. 17:49

Treca sreca,mi sa niskim tlakom se potpuno razumijemo 😉
    Sretna,samo neka se vrte,onda bar znas da su dobro.. moja bebica zadnja 2 tjedna je bila tooliko mirna daa sam se ponekad i brinula dok se nebi provrtila.. 🤔 ali zato od juce ponovo pocinjem sa svojim akrobacijama (sada sa malo drugacijim jer nemam bas toliko mjesta u trbuhu kao prije) 😍

barbs
    14. Srpanj 2017. 17:57

Dzenny i I me, super napredujete!! 
    I me,drago mi je da je sve u najboljem redu! Ema ce biti nogometasica?!  aaaajmeeeee, u 35.tj.slijedeci pregled?!
    CUREEEE, VRIJEME LEEETIII!!!

barbs
    14. Srpanj 2017. 17:59

Treca sreca, neka, samo ti odmaraj, a oni nek se izmore!! 
    Pakiranje robe... Aaajmeeee... Hahahahahahs... Za 3 dana putovanja TONE robe sam uzimala 

barbs
    14. Srpanj 2017. 18:00

Kod nas se bas lijepo dise... Odmaramo na krevetu... Ima zraka... Dragi odmara prije treninga... Kad se zbudi cemo jesti lubenicu ...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.