Ime- super za pregled!
Mi krenuli na more Al na Lučkom kolona ogromna već smo sat vremena ko puževi
I_me,kod nas sve trudnice sa 0- u 28.tt dobijaju rogam,aa ako dijete bude + onda i u roku 72 h poslije porodjaja opet.. ja sam ga dobila i u 14tt jer sam bila pocela krvariti..
Sretna,hvaalaa. 😍 uhh maleninimas jos vremena da jos bolje ojaca i svoju mamicu lijepo tjera da broji zvijezdice 😉
I_me,kod nas sve trudnice sa 0- u 28.tt dobijaju rogam,aa ako dijete bude + onda i u roku 72 h poslije porodjaja opet.. ja sam ga dobila i u 14tt jer sam bila pocela krvariti..
Sretna,hvaalaa. 😍 uhh maleninimas jos vremena da jos bolje ojaca i svoju mamicu lijepo tjera da broji zvijezdice 😉
Meni došao nalaz, nema antitijela za sad, još su jednom rekli doći u 9.mj, to mi je mjesec pred temin.
Valjda ako nema antitijela ne daju nist prije poroda kad vide krvnu grupu djeteta
Kleaiva,jao i ja sam jedna od onih sto imaju nizak tlak i stvarno je i on zahtjevan.. malo manje vode uneses i vec te uspava.. uhh
Tea drzi se!
I ja nizak tlak.. i evo bas smo na putu..nakon sat i pol pocnem se cudno osjecat..zijavanje..neka malaksalost.
Evo jos jedne....po ljeti umirem inace...uvik fali zraka. Padne zivot sta se kaze...
Ime, super za pregled....u mene isto i okrenuta mala i cervix i sve (jedino je mrvu teza)
Trbuscici su super <3
Ja evo na plazi izgustala se ko prase u moru, a djeci jos nije dosta (od 14h smo tu) pa ajd nek divljaju dok ne padnu s nogu. Kad se vratimo doma (u vikendicu) ionak nema TV ni slicno pa bolje da budu umorni:)
žena-majka-carica:)
I me, to je odlicno! Kao prosjek je 4 cm ako se ne varam. Evo meni se.zbog mojih aktivnosti smanjio na 3.2 cm i krenulo mi se usce u Y oblikovat. Tak da sad vise nis od fozickih poalova ne mislim radit tamo do 36-37 tt da ne bi krenulo otvaranje.
Dzenny mali je napredniji za 2 tj, valjda je zato tako jak 😂
I izludit ce me pakiranje! Uvjrena sam da sam previse robe spremila jer smo.mi.na moru od jutra do.mraka cijeli dan u kupacima samo, ali stalno si mislim sta ako bude vrijeme ovakvo ili onakvo i onda ostavim tu robu...i tak, vjerojatno ipet svega previse
Mene muz isto vice da sta toliko robe/stvari sam spakovala. A treba, i posteljina, i rucnici, i pidzame, i ruckovi/spiza za 3 dana, aksesoar za more i eto nas - napunilu gepek do vrh vrha....kad nije ni velik
žena-majka-carica:)
Treca sreca,mi sa niskim tlakom se potpuno razumijemo 😉
Sretna,samo neka se vrte,onda bar znas da su dobro.. moja bebica zadnja 2 tjedna je bila tooliko mirna daa sam se ponekad i brinula dok se nebi provrtila.. 🤔 ali zato od juce ponovo pocinjem sa svojim akrobacijama (sada sa malo drugacijim jer nemam bas toliko mjesta u trbuhu kao prije) 😍
Dzenny i I me, super napredujete!!
I me,drago mi je da je sve u najboljem redu! Ema ce biti nogometasica?! aaaajmeeeee, u 35.tj.slijedeci pregled?!
CUREEEE, VRIJEME LEEETIII!!!
Treca sreca, neka, samo ti odmaraj, a oni nek se izmore!!
Pakiranje robe... Aaajmeeee... Hahahahahahs... Za 3 dana putovanja TONE robe sam uzimala
Kod nas se bas lijepo dise... Odmaramo na krevetu... Ima zraka... Dragi odmara prije treninga... Kad se zbudi cemo jesti lubenicu ...
Sortiraj odgovore
Najstariji