Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Srpanj 2017. 08:18

Mislim da se nebi trebala bojat psima pokazat neka pravila. Pogotovo ovo da sjede na klupi dok se jede???? Ne...to mi je uzas..njih se na sve moze naucit, ali i oducit ih. Samo treba bit uporan. Mozda da nekako svekrvi pokusas objasnit (ti ili dragi) da im nije mjesto za stolom da se ruca i da ce kasnije to bit nesterilno i nezdravo za bebu pa da bi ih mozda lagano trebali pocet odvikavat od tih nekih navika. Nek imaju mjesto u kuci gdje mogu biti neograniceno ali neke prostorije im treba ogranicit. Mozda da probate s onim ogradicama za djecu, da ne mogu prolazit. Neznam kakav je raspored i dal ih mozete stavit, ali eto. To je sto ti ja mogu savjetoavt. Ja sam svojima (dok nismo nabavili stence) stvarno svasta dozvoljavala ali znalo se da kad rucamo da su oni u hodniku. Ili vani. I tako smo ih naucili. Poslije rucka oni dobiju malo hrane i milina. Samo ih treba naucit lijepo 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kleaiva
    14. Srpanj 2017. 08:19

Recept: tri jaja, 2 dl mlijeka, kokosovo brasno dodajes po potrebi onako da budu male kao americke, zlicicu meda i peces na kokosovom ulju ili maslacu. Jede se s posnim sirom i nor. sumskim vocem😊
    Ja se inace hranim tako, samo sad u trudnoci opustenije uz voce tu i tamo

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

14. Srpanj 2017. 08:21

A vidim da je tvoj dragi kao njegivi roditelji, mislim, isti stav ima. Ja svoje podragam, zagrlim ali ne pada mi na pamet to ljubljenje i sta ja znam. Zna se gdje se psece njuske nalaze😵😵 volim ih i brinem se za njih, da se nekom od njih nesto dogodi bila bi tuzna, jako. Ali moraju se neke granice znat. A to ja svima koji mi dolaze kazem: nek te ponjusi i bit ce dobro (ako psi reze na nekog). Oni se tako upoznaju s drugim bicima...

14. Srpanj 2017. 08:25

kleaiva

Recept: tri jaja, 2 dl mlijeka, kokosovo brasno dodajes po potrebi onako da budu male kao americke, zlicicu meda i peces na kokosovom ulju ili maslacu. Jede se s posnim sirom i nor. sumskim vocem😊
    Ja se inace hranim tako, samo sad u trudnoci opustenije uz voce tu i tamo

Hvalaa...
    Frendica se hranila jedno vrijeme tako pa sam upoznata s time, ali ja to nebi mogla dugorocno, nema sanse...hahaha...bez krumpira, rize...tijesta...aj kruh mi je manje bitan ali mislim da nebi mogla. A mislim da nije bas ni jeftin takav nacin prehrane? Ili se varam?

14. Srpanj 2017. 08:26

Sanjchi, velika ce 6.godina, mala ce 1.godinu.
    Ne trazim od njih da ih stave van niti oni imaju srca za to. 
    Psi dominiraju u toj kuci, spavanje na glavi, krevetu, zderanje sa stola, zicanje, svi ih doma lizu, ljube, tepaju 'moje bebe' itd
    Meni psi bas ne idu i na distanci su osim kad jedem.
    Kad sam tek ostala trudna, rekla sam dragom da nebi smjele biti na nasem krevetu jer sam trudna, i naljutio se sve dok nismo pricali sa veterinarom i pitam covjeka da li psi smiju biti samnom na krevetu (mislila sam da ja pretjerujem), i covijek pogleda i kaze : 'kakvo spavanje sa psom? Pa trudni ste!'
    I onda je dragi shvatio da nije ipak pametno i rekao je to svojim starcima, a oni su ostali zateceni i SAD govore kak se one moraju privikavat da ne budu u nasoj sobi, da pate ali da je tako bolje.
    O dlakama bi mogla elaborat pisat.
    SVE je PUNO. Njihovu robu peres i izvadis susit dlakavo.

14. Srpanj 2017. 08:28

Sretna, Barbs…danas kod mene bolognese...😋😋😋 moram sad na plac u mesnicu po meseko (jedino mljeveno meso kupujem, ostalo kupimo prase pa ga zakoljemo i  imamo domace meso. I pilice hranimo i koljemo) Kako cu se fino najest..mogla bi odma napunit paprike pa ih zamrznut da imam za more😁

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 08:30

Dobro jutro cure. Ja Sam na mjerenju secera i eto smjestim se udobno u fotelju, primalja mi radio upali i uzivam. Poslije 5 min dodje jos jedan par isto na mjerenje secera i vele oni primalji da bi gledala film poroda. I eto oni pored mene gledati porod, a ja jadnik ne znam vise kud da se okrenem jer nebi htjela to gledati 

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 08:31

Pisem s mobitela, pardon na pravopisnim greskama

14. Srpanj 2017. 08:34

Joooj Yel..poznato mi za dlake..aj da bar imaju neke sto se ne linjaju..a nisam mislila van nego npr za vrijeme rucak ih zatvori na hodnik..nakon nekog vremena ce i sami shvatit kad cuju tanjure kud trebaju ic...

14. Srpanj 2017. 08:35

Sanjchi, 
    Posudila sam ogradicu i to ce biti na vratima spavace.
    U kuhinji je njihovo glavno prebivaliste, kuhinja/blagavaona tako sa su psi tamo i no way da im zabrane ulazak tamo.
    Naravno da psi njuse i tako prvo konektiraju druga bica, al ne moze se pricat 'maze su nece nista'
    Pa sokirali su se sami jer je nedavno velika zgrizla malu? Pa kako? Pa ZIVOTINJE su. Nagon, istinkt radi.
    A o generalki? Ciscenje genitalija....i to se radi i to nekad kad jedes...meni se zeludac okrene.
    Ne jedem ni upola koliko sam jela prije, dijetica i to...(plus ne mogu jest kad psi bulje u mene i sline im padaju po klupi ili po nogama).
    Rekla sam dragom da ce patronazna doci po porodu pa da ce se nalukavat malo i sto se tice higijene i da je bolje da sad naucimo pse redu.
    A tako cu i upozorit i starce.
    Mislim ak cu dojit jos mi sam fali da mi psi i na sisu idu! E onda cu stvarno grunut posteno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.