Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    14. Srpanj 2017. 09:22

kleaiva

Rdezinfekcija masine moze se napraviti litrom alkoholnog octa nasutom u bubanj i ukljuciti pranje s najvisom temperaturom.

I/ili soda bikarbona umjesto praska, al onak puna mjerica

barbs
    14. Srpanj 2017. 09:22

Jutro!!!! 
    Sretno danas svima na pregledima. Javite nam se s novostima.   
    Galu, sretno s OGTTom! 
    Gledanje snimke poroda?! NE, HVALA!  
    Kolegica s faksa je gledala snimke poroda na TVu (a nije trudna bila niti je trudna) i istraumatizirala se. Frendica koja treba roditi krajem 8. mjeseca je gledala isto jer, kako kaže, NJU SVE TO ZANIMA, i na kraju nam diže paniku.... Ja sam već ionako isprepadana što se poroda tiče, a pokušavam ne razmišljati o tome i još da gledam snimke?! NEEEEE!!!!
    Psi - ja obožavam pse. Imam ih otkad sam bila mala s time da sam u stanu živjela i imala 2 psa. Nije bilo baš lako, tj. ja sam bila navikla na sve to (miris, dlake...) ali gosti koji pse nisu imali kod kuće nisu... 
    Sada živim u kući. Psi su u dvorištu. Mlađa je živjela s nama nekoliko mjeseci u apartmanu i nije bilo lako.. Onda su turisti trebali doći, pa smo joj box napravili vani. Lijepo je to prihvatila. Uopće nije plakala jer je bila vani. Duša mala... Ali kad sam otvorila vrata apartmana kad sam trebala na posao dočekala me ona... Slatkica mala (pokušavam slikicu nađi da vam pošaljem!)  Osobno kad dođu radnici ne bude puštena vani jer je ona još razigrana, pa bi skakala po njima, itd itd itd... Kad su nam bili majstori za sobu, bila sam s njom vani, pa nije dolazila u stan...Inače je veliki žderonja, pa ti se svugdje gura kad jedeš... Nama ne smeta, ali da su radnici, ne bi je puštali... 

barbs
    14. Srpanj 2017. 09:26

sanjchi255

Sretna, Barbs…danas kod mene bolognese…😋😋😋 moram sad na plac u mesnicu po meseko (jedino mljeveno meso kupujem, ostalo kupimo prase pa ga zakoljemo i imamo domace meso. I pilice hranimo i koljemo) Kako cu se fino najest..mogla bi odma napunit paprike pa ih zamrznut da imam za more😁

FIIIINOOOO... Smo te izguštirale ili si dobila ideju što dugo nisi kuhala?! 
    Ja danas nemam blage veze što napraviti za jesti  Morat ću vidjeti sa sveki ako što ima u planu.... Iskreno?! Ne da mi se razmišljati o tome što da napravim za jesti za 5/7 ljudi  Da kuham za muža i sebe, dogovorila bih se dan prije s njime...
    Jučer su nam moji bili u posjet vidjeti sobu i donijeli su mi tooooneeeeee mrkvica... hahaha  Sad se trebam natjerati da idem do ljekarne (koja mi je na 5 min autom ), pa ću si za doručak malo mrkvice napraviti 
    Jučer smo jeli prvu lubenicu ove godine... Iz našeg vrta  Znači, moji su skoro poludjeli  OTKAD TI VOLIŠ LUBENICU?! Pa su rekli: eeeee, dijete moraš protjerati van iz kuće da bi se naučilo i kosti jesti HAHAHAHAHAHAHAHA (o tome sam pričala neki dan - kako puuuunoooo toga nisam jela )

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 09:29

Sva sreca film je zavrsio, prosla Sam vec 2  poroda, slijedi me i treci, tako da nebi gledala jos porod i na tv-u za nista 

barbs
    14. Srpanj 2017. 09:33

Galu, slažem se! 
    Tako je meni frendica rekla za svoju sestričnu. Sestrična ju je zvala nekoliko tj prije termina i rekla: mene je straaaaah... 
    Frendica govori: pa čega te ima biti strah?! pa to ti je 7. porod (a frendici prvi!)
    I govori joj sestrična: BAŠ ZATO! Znam što me čeka!
    Frendica mi je rekla, nakon poroda: da sada moram opet na porod, aaaaajmeeeeeeeee, i mene bi bilo strah... jer znam što me čeka...
    I eto, ja svašta čujem o tom porodu  I prije trudnoće su svi imali velike želje ispričati mi o svemu 

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 09:40

barbs
    14. Srpanj 2017. 09:40
    Eto naše lubenice od jučer :)
    Eto naše lubenice od jučer :)

Ovako me dočekala kad sam otvorila vrata, nakon noći provedene vani!
    Ovako me dočekala kad sam otvorila vrata, nakon noći provedene vani!
    Ovdje je bila puno manja... Očerupala je nonine ruže haha
    Ovdje je bila puno manja... Očerupala je nonine ruže haha

Ovdje je KAO poslušna bila! HAHAHA
    Ovdje je KAO poslušna bila! HAHAHA
    Ovako se ona igra sa staricom i krade joj loptice... (a imaju ih jedno 5 po dvorištu haha)
    Ovako se ona igra sa staricom i krade joj loptice... (a imaju ih jedno 5 po dvorištu haha)

barbs
    14. Srpanj 2017. 09:41

Galu, to vam je ginekološka ordinacija?!
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 09:41

Evo tu kraj mene su oni gledali film, a ja ko jadnik Sam sat vremena buljila u mobitel da slucajno ne ulovim neki kadar

Suncokretica
    14. Srpanj 2017. 09:42

Sve koje idete na more, uživajte!! 
    sanjchi, mi ćemo sve sklapati u 8 mj kad će muž biti na godišnjem pa da ja polako mogu prati posteljinu i robicu. Bolje da čeka spremno 
    Al mislim da ti je mjesec, mjesec i pol prije sasvim dovoljno. Lako ti dragi to sklopi dok si u bolnici ako baš rodiš ranije. Meni je najbitnija komoda da mogu robicu počet slagat unutra...
    Jastuk za bočno spavanje- znači svi ga preporučujete i planirate uzeti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.