Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Srpanj 2017. 08:35

GaLu

Dobro jutro cure. Ja Sam na mjerenju secera i eto smjestim se udobno u fotelju, primalja mi radio upali i uzivam. Poslije 5 min dodje jos jedan par isto na mjerenje secera i vele oni primalji da bi gledala film poroda. I eto oni pored mene gledati porod, a ja jadnik ne znam vise kud da se okrenem jer nebi htjela to gledati

Jutro...sretno na OGTT-u...
    Gdje ti zivis da se to moze gledat tako na vadenju krvi?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

14. Srpanj 2017. 08:37

Galu, ajoooj, nadam se da ces brzo biti gotova! Drzi se!

Sanjchi, ma ne daju oni da psi cekaju na hodniku.
    Pitanje ak netko zna. Kak sa dezinficiram ves masinu? Jel mogu alkoholni ocar ulit di ide prasak pa izvrtit praznu masinu?

14. Srpanj 2017. 08:38

Yel

Sanjchi,
    Posudila sam ogradicu i to ce biti na vratima spavace.
    U kuhinji je njihovo glavno prebivaliste, kuhinja/blagavaona tako sa su psi tamo i no way da im zabrane ulazak tamo.
    Naravno da psi njuse i tako prvo konektiraju druga bica, al ne moze se pricat 'maze su nece nista'
    Pa sokirali su se sami jer je nedavno velika zgrizla malu? Pa kako? Pa ZIVOTINJE su. Nagon, istinkt radi.
    A o generalki? Ciscenje genitalija….i to se radi i to nekad kad jedes…meni se zeludac okrene.
    Ne jedem ni upola koliko sam jela prije, dijetica i to…(plus ne mogu jest kad psi bulje u mene i sline im padaju po klupi ili po nogama).
    Rekla sam dragom da ce patronazna doci po porodu pa da ce se nalukavat malo i sto se tice higijene i da je bolje da sad naucimo pse redu.
    A tako cu i upozorit i starce.
    Mislim ak cu dojit jos mi sam fali da mi psi i na sisu idu! E onda cu stvarno grunut posteno!

Psi na sisu😂😂😂😂 sorry sto se smijem..znam da ti nije lako..to je zeznuta stvar kad vas je vise i nije "tvoja" kuca nego si dosla k njima..nekako ces im morat objasnit da skuze gdje je psima mjesto...a do tada, nista drugo nego ti mogu pozeljet PUNO strpljenja😌

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

14. Srpanj 2017. 08:43

Haha, ja sam ti nekad ironicna, ne ljutim se bez brige!
    Normalno da bi mi bilo zao da se nesto desi psima, ja sam bila udomila psa i bila je kod njih na cuvanju i pobjea im je na cestu i auto ju je udario, tako da su oni udomili ovu malu i cuvaju ih obje ko sveti gral
    A morat cu razgovarat s njima o tim stvarima hranjenja itd, kad vec nemaju osjecaj za granice

Hvala ti Sanjchi 🐥😘

14. Srpanj 2017. 08:51

(Ili cu sebe i bebu hranit u spavacoj sobi, ako ih nece oducit od jedenja sa stola i zicanja?
    Skuham, stavim u tanjur, i bocicu pripremim i ko u bolnici 🤦🏻‍♀️🤓)

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 08:58

Sanjchi u Svedskoj.

• GaLu
    14. Srpanj 2017. 09:01

Yel, za dezinfekciju masine je dobro staviti malo klora i tako oprati masinu samu na min 60 stupnjeva. Mislim da se to zove solna kiselina kod nas ak se ne varam. Ali moze i ocat.

kleaiva
    14. Srpanj 2017. 09:17

Sanjchi...lchf moze biti skup a i ne mora...meni nije jer se vecinom drzim standardnih namirnica samo izbacim kruh i tjesteninu...meni tako odgovara...ako ides raditi specijalitete, kolace i ostalo onda definitivno košta.
    Sto se tice peseka ja sam grozna...volim ih ali mi je to prevelika odgovornost i ne zelim ih dok god djeca ne narastu pa ako budu imali zelju neka slobodno imaju i brinu se ali ne po kuci vec na dvoristu😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    14. Srpanj 2017. 09:18

Rdezinfekcija masine moze se napraviti litrom alkoholnog octa nasutom u bubanj i ukljuciti pranje s najvisom temperaturom. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Marijana12345
    14. Srpanj 2017. 09:21

GaLu

Sanjchi u Svedskoj.

U uredjenoj zemlji 👍 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.