Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    13. Srpanj 2017. 09:45

Sretna 1 kom=15kn, 10 kom=129kn

Tejuska♡
    13. Srpanj 2017. 09:46

Daan svima
    Ja se dodala na popis 
    Bila jutros na vadjenju krvi i mokrace biti ce danas popodne nalaz pa cu je zvati
    Jucer sam imala grceve i problema sa stolicom dok to nisam izbacila a sve od glukoze one me krenulo,preznojila sam se 101 puta pritom mjerila tlak koji mi je naglo pao na 90 sa 60 imala sam osjecaj da cu se srusit momentalno
    Danas je bolje hvala bogu
    Uuuu Lidl njega cemo preskociti sad mi krece shoping za more pa poslije mora za bebu N 
    Dorja suuper za pregled drago mi je da je sve super 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    13. Srpanj 2017. 09:50

Sanjchi, 20.7. je robica u lidlu...
    Suncokretice, link posaljem kad dodjem na komp .. bas sam sa psima u dvoristu... Hvatam malo zraka dok ne krene ona sparina... Bljak...
    Tea, neka si se dodala. Budem te i ja dodala na popis u wordu pa da azuriram kad se jos netko javi 
    Hmmm, ja samo od glukoze samo piskila .  Javi sto kazu nalazi popodne 

• sretna
    13. Srpanj 2017. 09:54

Gledala sam kod ethereala te tetre, ja volim jednoszavne uzorke i tamo sam nasla prekrasne sa zvijezdicama. Nemaju pino uzoraka, ali ja bi i tako vecinom te uzela, a komad je 12 kn.

E da, mene je jutros u 5 probudio takav grc u nozi, znaci uzaaas! Cijeli list mi se zgrcio, budim dragom i previjam se, on se prepao da je nesto s bebom. Nikad u zivotu me grc nije uhvatio. Ovo je bilo prebolno. Koje super budenje 😒

Belle84
    13. Srpanj 2017. 09:57

Od cetvrtka, 20.7.

Tejuska♡
    13. Srpanj 2017. 09:58

Barbs ma ja cim sam ju popila za 10min dobila grceve i popustilo a juce bozee sastavilo me
    Hocu :*
    Sretna bas mi je zao za grc!! To je bolno ali nisam imala problema sa time ni sad ni u prosloj tr hvala bogu
    Ja se nemogu nikako naspavati  😧😧 staaalno pisam!! 😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    13. Srpanj 2017. 10:01

Ooooo neeee Belle sto si poslalaaa  😵😲 sad moram u Lidl!!! Cim je Disney ufff najvise sam te voljela kad izbace a nisam ih dugo vidjela

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• sretna
    13. Srpanj 2017. 10:02

Tea2803

Barbs ma ja cim sam ju popila za 10min dobila grceve i popustilo a juce bozee sastavilo me
    Hocu :*
    Sretna bas mi je zao za grc!! To je bolno ali nisam imala problema sa time ni sad ni u prosloj tr hvala bogu
    Ja se nemogu nikako naspavati 😧😧 staaalno pisam!! 😂😂

Ja se ne mogu naspavat jer L ima neke nocne more pa place po noci :/

barbs
    13. Srpanj 2017. 10:08

Tea, drago mi je sto je danas bolje! Sto se tice tih bodica na disney, poslala sam slike i mami i sveki... Napisale su: Kupit cemo...SVEKI sebi kupuje ma disney majice, carape, pidzame HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHA gledala sam popist za kupit i kolicinu... Dodje mi oko 500 kn... Super... Neka svaka sudjeluje onda ahahahahahahahhahahahhahaa
    Sretna, jaaaaooo, mene je da lijevoj nozi grc pred 2 noci uhvatio i bome prekjucer sam jos uvijek osjecala zatezanje... UUUZAAAAASSSS...

barbs
    13. Srpanj 2017. 10:09

Sretna, koliko traju te nocne more??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.