Daan svima
Ja se dodala na popis
Bila jutros na vadjenju krvi i mokrace biti ce danas popodne nalaz pa cu je zvati
Jucer sam imala grceve i problema sa stolicom dok to nisam izbacila a sve od glukoze one me krenulo,preznojila sam se 101 puta pritom mjerila tlak koji mi je naglo pao na 90 sa 60 imala sam osjecaj da cu se srusit momentalno
Danas je bolje hvala bogu
Uuuu Lidl njega cemo preskociti sad mi krece shoping za more pa poslije mora za bebu N
Dorja suuper za pregled drago mi je da je sve super
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sanjchi, 20.7. je robica u lidlu...
Suncokretice, link posaljem kad dodjem na komp .. bas sam sa psima u dvoristu... Hvatam malo zraka dok ne krene ona sparina... Bljak...
Tea, neka si se dodala. Budem te i ja dodala na popis u wordu pa da azuriram kad se jos netko javi
Hmmm, ja samo od glukoze samo piskila . Javi sto kazu nalazi popodne
Gledala sam kod ethereala te tetre, ja volim jednoszavne uzorke i tamo sam nasla prekrasne sa zvijezdicama. Nemaju pino uzoraka, ali ja bi i tako vecinom te uzela, a komad je 12 kn.
E da, mene je jutros u 5 probudio takav grc u nozi, znaci uzaaas! Cijeli list mi se zgrcio, budim dragom i previjam se, on se prepao da je nesto s bebom. Nikad u zivotu me grc nije uhvatio. Ovo je bilo prebolno. Koje super budenje 😒
Barbs ma ja cim sam ju popila za 10min dobila grceve i popustilo a juce bozee sastavilo me
Hocu :*
Sretna bas mi je zao za grc!! To je bolno ali nisam imala problema sa time ni sad ni u prosloj tr hvala bogu
Ja se nemogu nikako naspavati 😧😧 staaalno pisam!! 😂😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ooooo neeee Belle sto si poslalaaa 😵😲 sad moram u Lidl!!! Cim je Disney ufff najvise sam te voljela kad izbace a nisam ih dugo vidjela
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Barbs ma ja cim sam ju popila za 10min dobila grceve i popustilo a juce bozee sastavilo me
Hocu :*
Sretna bas mi je zao za grc!! To je bolno ali nisam imala problema sa time ni sad ni u prosloj tr hvala bogu
Ja se nemogu nikako naspavati 😧😧 staaalno pisam!! 😂😂
Ja se ne mogu naspavat jer L ima neke nocne more pa place po noci :/
Tea, drago mi je sto je danas bolje! Sto se tice tih bodica na disney, poslala sam slike i mami i sveki... Napisale su: Kupit cemo...SVEKI sebi kupuje ma disney majice, carape, pidzame HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHA gledala sam popist za kupit i kolicinu... Dodje mi oko 500 kn... Super... Neka svaka sudjeluje onda ahahahahahahahhahahahhahaa
Sretna, jaaaaooo, mene je da lijevoj nozi grc pred 2 noci uhvatio i bome prekjucer sam jos uvijek osjecala zatezanje... UUUZAAAAASSSS...
Sortiraj odgovore
Najstariji