Tea Aspirin protect od 100mg (tzv.baby aspirin) je dokazan da regulira nenastanak preeklampsije. Imas jako puno clanaka na internetu o tome. On dobro djeluje na prokrvljenost posteljice i na tlak. Evo otkad ga pijem, tlak mi je na pregledu bio 110/80 sto je skroz ok (npr.danas je bio ok). Pijes jednu prije spavanja jer po noci i ujutro je navodno tlak najopasniji ako je visok (tako je meni doktorica rekla, zato pijem prije spavanja). Bitno ti je da nemas proteine u urinu. Al naravno, sto se tice aspirina, konzultiraj se s doktoricom prvo. Ova moja je studirala u Americi i stalno tamo ide na kongrese bas vezane uz preeklampsiju tako da je bas strucnjak za tu temu

Treca sreca imam i mjerim si nekad ok nekad ne
Sad cu i kavu izbacit eto bas sve samo da bude oke
Mrvica hvala ti 😘
Cure moje da nemam domeka jos jednog koji me treba otisla bi u bolnicu a ovako razumijete me vi koji imate vec djece tesko je to .. Mozda sebicno ali dok je ovako jos maksimalno cu se doma potrudit da bude ok a boze moj ako bude gore naravno da cu ic

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Belle hvala ti za info!! Da i meni je danas moja rekla dode preko noci noc je najopasnija
Sutra odma vadim i vidim da mi onda to da
Ipak treba imat opreza!!
Hvala svima ♡♡

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kleaiva onda je mozda problem i u tom vocnom seceru kojeg zaaista jedem posteno
Jer ja sebi radim vec 6mj BG kruh i ponekad i BG palacinke ili neke kroasane i kolace ali zaista 2x mjesecno
Jedino sta sam to slatko dobrano zamjenila svom vrstom voca!
Ja sam i sa J imala povisen ali na granici a J je prednjacio za 2tjedna
Ona kaze da ljudi grjese da se ne radaju bebe samo velike i prijevremeno nego zaostaju u razvoju i rode se prije 😮😧 znaci moze i jedno i drugo ali kaze za sada sa njime sve odlicno stvarno po danu odgovara mjerama
e da....moguće da ti je voće problem...jer fruktoza radi cirkuse s inzulinom...bolje je pojesti neko integralno pecivo nego voće...pokušaj malo pratiti šećer i konzumaciju voća svedi na minimum...ono baš dok ti se jede pojedi.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Treca sreca imam i mjerim si nekad ok nekad ne
Sad cu i kavu izbacit eto bas sve samo da bude oke
Mrvica hvala ti 😘
Cure moje da nemam domeka jos jednog koji me treba otisla bi u bolnicu a ovako razumijete me vi koji imate vec djece tesko je to .. Mozda sebicno ali dok je ovako jos maksimalno cu se doma potrudit da bude ok a boze moj ako bude gore naravno da cu ic
Ma jasno.. odmah sam i ja pomislila da imas malog doma, razumijem. Ma kazem, i dobro cure kazu..ne treba panicariti ali opet pripaziti . Vidjet ces nalaze a do tada samo mirno 😉
Kleaiva i biti ce tako ☺
Mrvica ma da hvala ♡
Sta bi ja da vas nemam tu sad mi je barem malo lakse
Ljubim vas idem ovog malog lopova uspavati sada 😀😘

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, samo se nemoj sekirati, bitno da je beba u mjerama, sigurno si bila uzbudjena i mozda jos nekakav sitni stres i to je glavni okidac za stres i secer u tandemu, svakako izbaci kavu i mislim da ne bi smjela vise od 2 komada voca dnevno, probaj zamjeniti s povrcem, meni su npr krastavci super osvjezenje i samo no stres

A dobro 3god vec ima...nije to isto kao da ima 2god ili manje. Nema ga nitko dadiljati , baka i sl?
Ja u drugoj T da sam morala ic u bolnicu, kad je ovaj imao 2ipol god, snasla bi se nekako mada ni mame ni nikog nisam imala a muz radio od jutra di mraka....sveki bi malo pa dida malo...ako se mora....ali ako uspijes bez bolnice sve dovest pod kontrolu, super!!

žena-majka-carica:)
Tea drž se...ako se stvari ne smire malac ce prezivjeti kratko bez mame...na sve se oni nama naviknu lakše nego što mi to mislimo :)
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Evo i mene, nisam sve uspjela procitati od jucer i danas. Sve cure koje ste stavljale slike sta ste kupile sve je predivno. Ja sam zasad kupila samo kolica rabljena.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji