Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    12. Srpanj 2017. 13:43

Tea Aspirin protect od 100mg (tzv.baby aspirin) je dokazan da regulira nenastanak preeklampsije. Imas jako puno clanaka na internetu o tome. On dobro djeluje na prokrvljenost posteljice i na tlak. Evo otkad ga pijem, tlak mi je na pregledu bio 110/80 sto je skroz ok (npr.danas je bio ok). Pijes jednu prije spavanja jer po noci i ujutro je navodno tlak najopasniji ako je visok (tako je meni doktorica rekla, zato pijem prije spavanja). Bitno ti je da nemas proteine u urinu. Al naravno, sto se tice aspirina, konzultiraj se s doktoricom prvo. Ova moja je studirala u Americi i stalno tamo ide na kongrese bas vezane uz preeklampsiju tako da je bas strucnjak za tu temu

Tejuska♡
    12. Srpanj 2017. 13:43

Treca sreca imam i mjerim si nekad ok nekad ne
    Sad cu i kavu izbacit eto bas sve samo da bude oke
    Mrvica hvala ti 😘
    Cure moje da nemam domeka jos jednog koji me treba otisla bi u bolnicu a ovako razumijete me vi koji imate vec djece tesko je to .. Mozda sebicno ali dok je ovako jos maksimalno cu se doma potrudit da bude ok a boze moj ako bude gore naravno da cu ic

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    12. Srpanj 2017. 13:45

Belle hvala ti za info!! Da i meni je danas moja rekla dode preko noci noc je najopasnija
    Sutra odma vadim i vidim da mi onda to da 
    Ipak treba imat opreza!!
    Hvala svima ♡♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

kleaiva
    12. Srpanj 2017. 13:49

Tea2803

Kleaiva onda je mozda problem i u tom vocnom seceru kojeg zaaista jedem posteno
    Jer ja sebi radim vec 6mj BG kruh i ponekad i BG palacinke ili neke kroasane i kolace ali zaista 2x mjesecno
    Jedino sta sam to slatko dobrano zamjenila svom vrstom voca!
    Ja sam i sa J imala povisen ali na granici a J je prednjacio za 2tjedna
    Ona kaze da ljudi grjese da se ne radaju bebe samo velike i prijevremeno nego zaostaju u razvoju i rode se prije 😮😧 znaci moze i jedno i drugo ali kaze za sada sa njime sve odlicno stvarno po danu odgovara mjerama

e da....moguće da ti je voće problem...jer fruktoza radi cirkuse s inzulinom...bolje je pojesti neko integralno pecivo nego voće...pokušaj malo pratiti šećer i konzumaciju voća svedi na minimum...ono baš dok ti se jede pojedi.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mrvica
    12. Srpanj 2017. 13:50

Tea2803

Treca sreca imam i mjerim si nekad ok nekad ne
    Sad cu i kavu izbacit eto bas sve samo da bude oke
    Mrvica hvala ti 😘
    Cure moje da nemam domeka jos jednog koji me treba otisla bi u bolnicu a ovako razumijete me vi koji imate vec djece tesko je to .. Mozda sebicno ali dok je ovako jos maksimalno cu se doma potrudit da bude ok a boze moj ako bude gore naravno da cu ic

Ma jasno.. odmah sam i ja pomislila da imas malog doma, razumijem. Ma kazem, i dobro cure kazu..ne treba panicariti ali opet pripaziti . Vidjet ces nalaze a do tada samo mirno 😉

Tejuska♡
    12. Srpanj 2017. 13:52

Kleaiva i biti ce tako ☺
    Mrvica ma da hvala ♡

Sta bi ja da vas nemam tu sad mi je barem malo lakse 
    Ljubim vas idem ovog malog lopova uspavati sada 😀😘

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

panica
    12. Srpanj 2017. 14:05

Tea, samo se nemoj sekirati, bitno da je beba u mjerama, sigurno si bila uzbudjena i mozda jos nekakav sitni stres i to je glavni okidac za stres i secer u tandemu, svakako izbaci kavu i mislim da ne bi smjela vise od 2 komada voca dnevno, probaj zamjeniti s povrcem, meni su npr krastavci super osvjezenje i samo no stres

treca_sreca
    12. Srpanj 2017. 14:08

A dobro 3god vec ima...nije to isto kao da ima 2god ili manje. Nema ga nitko dadiljati , baka i sl?
    Ja u drugoj T da sam morala ic u bolnicu, kad je ovaj imao 2ipol god, snasla bi se nekako mada  ni mame ni nikog nisam imala a muz radio od jutra di mraka....sveki bi malo pa dida malo...ako se mora....ali ako uspijes bez bolnice sve dovest pod kontrolu, super!!

žena-majka-carica:)

kleaiva
    12. Srpanj 2017. 14:22

Tea drž se...ako se stvari ne smire malac ce prezivjeti kratko bez mame...na sve se oni nama naviknu lakše nego što mi to mislimo :)

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• GaLu
    12. Srpanj 2017. 14:28

Evo i mene, nisam sve uspjela procitati od jucer i danas. Sve cure koje ste stavljale slike sta ste kupile sve je predivno. Ja sam zasad kupila samo kolica rabljena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI