Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dragy
    30. Ožujak 2017. 11:53

Svasta, cude me ta vasa stanja s iscjetkom i krvarenjima. Ja, Hvala Bogu, nemam nista od toga od zadnje menge. Dosta sam u pokretu, u stiklama, radim punom parom sve po kuci sama, idem u velike setnje. Jucer sam setala 4km u jednom i toliko nazad i nista me ne boli osim trnjenja zdjelice. Ali to je izgleda samo od neaktivnosti ranije. Danas idem po pilates loptu i pocinjem s jogom jer sam  bas ukocena od sjedenja na poslu. Ma tko ce to znati...samo neka ostane ovako jer ja ne mogu mirovati. Ovo spavanje u zadnje vrijeme me umrtvilo ali skuzila sam da ga setnjom mogu izbjeci i onda navecer spavam odlicno

Senoritakova
    30. Ožujak 2017. 12:56

Evo ja sam isla ipak na pregled, rekla je doktorica da je sve ok s bebom i da nisam otvorena...dobila opet duphaston i strogo mirovanje.. bar sam sada mirna znam da je sve ok.. 

treca_sreca
    30. Ožujak 2017. 13:47

Senoritakova i Suncokretice, drž'te se.....nije lako (psihički) mirovat, znaju to one (ne)sretnice koje su probale...
    Dragy ti zato uživaj što ti je priroda napravila da tako nosiš, bez da i znaš da si trudna šta se kaže.....koja rodica tako s trbuhom do zuba radila ekstenzije (frizerka je) ženi na nogama pet sati, đipala okolo po pirevima i ludovala, sve do samog kraja. A ja s druge strane eno obje trudnoće skoro preležala, kad sam pred kraj počela malo labavije shvaćat mirovanje - porodila se 2tj prije termina....da nisam mirovala tko zna bi li dogurala ili bi nedonošće imala. A nije to za šalu, bolje ozbiljno shvatit i odradit kad već priroda tako traži
    Ja jutros obavila KG i Rh, nisam znala da se prije smije jesti, došla gladna i žedna, srećom ponijela sa sobom bananu i čaj jer samo na kraju zaglavila tamo od 8 do 10h
    Sad ću upamtit za idući put

žena-majka-carica:)

Dragy
    30. Ožujak 2017. 13:57

treca_sreca

Senoritakova i Suncokretice, drž'te se…..nije lako (psihički) mirovat, znaju to one (ne)sretnice koje su probale…
    Dragy ti zato uživaj što ti je priroda napravila da tako nosiš, bez da i znaš da si trudna šta se kaže…..koja rodica tako s trbuhom do zuba radila ekstenzije (frizerka je) ženi na nogama pet sati, đipala okolo po pirevima i ludovala, sve do samog kraja. A ja s druge strane eno obje trudnoće skoro preležala, kad sam pred kraj počela malo labavije shvaćat mirovanje - porodila se 2tj prije termina….da nisam mirovala tko zna bi li dogurala ili bi nedonošće imala. A nije to za šalu, bolje ozbiljno shvatit i odradit kad već priroda tako traži
    Ja jutros obavila KG i Rh, nisam znala da se prije smije jesti, došla gladna i žedna, srećom ponijela sa sobom bananu i čaj jer samo na kraju zaglavila tamo od 8 do 10h
    Sad ću upamtit za idući put

Ma samo pratiti signale tijela. Cak mi je i doktor zadnji puta rekao da mogu da se ponasam najnormalnije. Sreca moja, nadam se da ce ostati tako i do samoga kraja 
    U svakom slucaju, najvaznije je raditi ono sto je za bebu najbolje i kako nam ona dirigira hehehe

• M@lena
    30. Ožujak 2017. 14:14

Senoritakova i Suncokretice, slijepo slusajte preporuke lijecnika i bit ce sve u redu, ako Bog da. Najgore bi bilo da se nesto dogodi zbog toga sto neke preporuke shvacamo olako. Sve ce biti u redu.
    Dragy, odlicno da je tako! To je super osjecaj. Isto je i meni bilo u prvoj trudnoci, a i sada sam super aktivna samo nemam vremena bas za duge setnje. No opet radi sve umjereno i nemoj pretjerivati, uspori kad ti tijelo kaze da usporis. Meni je prva trudnoca bila skolska, druga zavrsila spontanim u 12.tj. Nikad ne znas kako nase ponasanje utjece na bebicu, pa zato uvijek valja biti oprezan i umjeren. :)
    Aurora, dobrodosla! 😊

violeta1
    30. Ožujak 2017. 14:16

Senoritakova i Suncokretice, cuvajte se i odmarajte. 
    Ja sam od jutra aktivna, isla na ispit, pa obavljala neke poslove. Sad me sve boli, jos se i naoblacilo ovdje i odmah glavobolja, pa je vrijeme za odmor od sat vremena i onda kucu spremati 😊

treca_sreca
    30. Ožujak 2017. 14:28

violeta koliko ono godina imaš, studiraš? Ti senorita isto studiraš ako sam dobro pohvatala?
    baš me zanima - jeste li osjetile razliku koliko vam je vremena/napora potrebno za naučit za ispit trenutno?
    Ja sam u prvoj trudnoći završavala 4.godinu faksa, točno sam vidjela da mi mozak ide kvragu....ono što mi je dotad trebalo xy vremena za usvojit, u trudnoći mi je trebalo 4-5x više.....koma. Hormoni valjda, kemija uradi "svoje" i u mozgu

žena-majka-carica:)

mc_mouse
    30. Ožujak 2017. 14:55

Evo mene, kuca srćeko i pustio mi je da čujem, a ja se skoro rasplakala od sreće 😂❤️
    Po ovom ultrazvuku je ipak 6+5, kako sam i ja mislila, tako da mijenjam svoj sticker dolje 😊
    Idući pregled za 4 tjedna. I termin tjedan dana kasnije. Budem dodala 😃

Dragy
    30. Ožujak 2017. 15:53

mc_mouse

Evo mene, kuca srćeko i pustio mi je da čujem, a ja se skoro rasplakala od sreće 😂❤️
    Po ovom ultrazvuku je ipak 6+5, kako sam i ja mislila, tako da mijenjam svoj sticker dolje 😊
    Idući pregled za 4 tjedna. I termin tjedan dana kasnije. Budem dodala 😃

Odlicne vijesti! Bas mi je drago 

Senoritakova
    30. Ožujak 2017. 15:58

Imam 23 godine i trenutno na kraju oba studija... a koncentracija je katastrofa..prije bi znala po par sati sjediti i uciti, ali sad nema sanse..cak ni na predavanju nemam zivaca sjediti... trenutno diplomski pisem i to me zanima pa mi to nije tlaka.. ali ako sve bude kako treba u 7 mj.gotovo sa ucenjem..😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.