Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    11. Studeni 2016. 18:33

Netko je pitao za bijelo od mlijeka na jeziku..nama to isto bude,rekla je patronažna one sterilne gaze samo malo namocit i omotat oko prsta i tako očistiti jezik..

• luckyme
    11. Studeni 2016. 19:00

JaZmajac,zeljezo sa vitaminom c pije jer tako pise u otpusnom pismu,odnosno nedostaje mu zeljeza,a i meni...oboje ga pijemo ali sa vitaminom c jer je on bitan za apsorpciju...a znas da npr nije dobro da dojilje jedu agrume bas zbog vitamina c...ugl ja sam danas prestala piti vitamin c,za mene nije bitno koliko se tog zeljeza apsorbira, pa cu vidjeti...

• luckyme
    11. Studeni 2016. 19:09

Koala,mi slicno kao i ti, oko 7-8 je kupanac, pa papica i spavanac...ali sad su tu i grcevi pa se to sve mijenja...

Sunnyday
    11. Studeni 2016. 21:05

Maya uzmes gazu (sterilnu) i umocis u caj ili vodu , samo da gaza bude vlazna i onda je omotas cvrsto oko prsta i das bebi da to posisa sa gaze. Tako obrise tragove mlika sa jezika.

Ja isto pijem tursku kavu svaki dan, nekad samo jednu a ponekad i vise ako mi se bas pije.

Danas smo isli u prvi shopping u tc :) uzivao je u kolicima, bio je budan i razgledao samo,a ja sam bez problema kupovala. Ali sam se bas iznenadila da tih malih velicina u glavnom nema.
    Tala ja bi narucila sad iz Zare a znam da si ti kupovala pa mi mozda mozes pomoci. Jel se samo sa naseg web-a moze naruciti ? Jer tu jaknu koju ja ocu nema ni na njihovoj stranici u velicini 68.

koala988
    11. Studeni 2016. 21:50

Mi naruceni sutra popodne na ultrazvuk kukova. Zvali me danas oko 5 da bi mi rekli da dodemo sutra izmedu 5 i po i 6 popodne. Moram bebu voditi po mraku prakticki. Strasno. I da, placa se 250kn. Jeste vi placale? Mi nemamo izbora jer je taj privatnik ocito jedini koji radi ultrazvuk i sva djeca su kod njega. Ja sam mislila da je to besplatno s obzirom da taj privatnik dolazi u bolnicu i da nema nitko drugi tko to radi.

Jado
    11. Studeni 2016. 22:43

Koala u subotu popodne? Svasta. Ovo ostalo ti ne znam reci kad nismo iz istog mjesta 😊
    Ja svoje dijete jos ne mogu uciti da ide na kupanjac i spavati. Njoj frka pocinje oko 18, 19 em je nervozna za kupanje pa to izgleda grozno i na brzaka em nervoza traje do 22-23h i tada tek zaspi
    Sa obzirom da danas nije nista spavala nadam se da bude po noci. Tek je sad zaspala jadna a mama navalila na film, kokice i pive malo 😂

• Antartika
    11. Studeni 2016. 23:42

Jesu li Bagica i Ivcy rodile? Koliko nas je jos ostalo 2 u 1??

• luckyme
    12. Studeni 2016. 00:51

Netko je pisao o dojkama, imam i ja jednu neposlusnu...jucer i danas se moram izdajati,a boli me uzasno...strah me upale...a najtaman su se stabilizirale...a sad boli i boli...

Tina220210
    12. Studeni 2016. 01:04

Ivcy je možda rodila ili nemože pisati pošto je u bolnici. 
    Bagica koliko znam nije rodila.... ja sam isto još uvijek doma...

Jado
    12. Studeni 2016. 06:33

Oho nema nocnih mljekarica?
    Samo nasa trudnicica jedna se javila....
    Ajme sto je nemirna moja nocas. Mislila sam da ce spavati kao klada sa obzirom da jucer nije spavala a ono budjenja u 1 i 4 i sad u pola 7....😖😖
    Sad sam ju presvukla i dala joj jesti. A naivno sam se nadala do 8 danas da cu uspjeti odspavati....mos si mislit
    Kako svima ostalima ide? 

I mogu reci jer je ipak svanulo - jutro curke!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.