Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya20
    09. Studeni 2016. 13:47

Tina, hvala!!
    Sto se tice sluznog cepa- meni je prvo bila kao balava sukrvica.. i vidjelo se na wc papiru.. ali nije bilo obilno..
    poceo curkati oko 23 navecer, oko 6 mi je puknuo vodenjak..

Nadam se da ce i tebi brzo krenuti! Sreeetno i drzi se! :-D

09. Studeni 2016. 13:59

Eto i nas! Nešto bolja noć je bila, spavao od 10 do 1.30 pa smo plakali i nosili se do 3, pa opet odspavao sat vremena, jeli i prem0tali se jer se ukakio dok je jeo i onda odspavao od 4-6. u 6 ga je tatek uzeo tako da sam si odspavala do 8 kada je on morao na posao. 

Maya kakvo cjepivo je sad na redu?
    Nešto mi je i pedijatrica spominjala ona dva cjepiva koja se kupuju, protiv pneukokoka i protiv enterovirusa ali je rekla da ćemo idući puta detaljnije o tome.
    Jel tesko svezat maramu?
    Ja razmišljam da li da uzmem nešto takvo jer mi je vec težak. A i ona Ergo nosiljka mi se sviđa.

Čestitam novoj mamici!
    Trudnice bome vas je svakim danom sve manje i manje. Vi ćete dočekat bebače skroz spremne koliko vas gnjavimo svojim mukama.

Jado
    09. Studeni 2016. 14:00

Frabe i ja sam ti htjela preporuciti maramu najbolje. Koliko je tvoj bebac ono tjedana do sad? 3 tj i par dana je li?
    Tala mozda sam zeznula ime magic of africa? Znat ce tete sigurno. Mogu pogledati kasnije kad ce mi se dati svekrvu gledati 😂
    Ja danas radim rucak. Povrce sa kobasicama u rolu. Nadam se da ce me malecka pustiti 20 min da to sve stavim peci. Spava mi se za poluditi sad a mislim da ce se ona probuditi za par minuta za papicu pa mi se ne isplati leci. I da legnem i zatvorim oci eto je za 5 minuta sigurno 😉

Sunnyday
    09. Studeni 2016. 14:06

A ja pocela tortu praviti za sutra jer mm ima rodjendan. I naravno da se beba probudila. Nezgodno je kad sam sama kod kuce sa djecom, jos sve obaveze...

Neznalica
    09. Studeni 2016. 14:08

Angel, samo vi "gnjavite" vašim mukama... stalno pričam mm što nas čeka, a on mene zbunjeno gleda.. a ja njemu "sve su to muke od mama na klokanici, neće ni nama biti drugačije".. tak da dok vi pišete o trenutnim problemima s bebačima ja pamtim/pišem tak da nije to loše. Kad nas par trudnica dođemo do tog dijela vi će te već biti na zubičima..hahah
    Tina, ja imam užasan iscjecak ali je normalne boje i količine.. mislim ništa previše.
    A baš sam si mislila kako si napustila "nas" trudnice.
    Frabe, eto dobro cure kažu... u maramu malog i gotovo... :)
    Dan je prekrasan, tko može van idite!!

• luckyme
    09. Studeni 2016. 14:19

Frabe,a ja tako,nosimo,nunamo, sisa mu je utjeha pa i to i tako...
    A sto se tice sab simbex, to se daje 3,4 puta na dan... mi imamo bio gaiau i ona se daje jednom na dan 5 kapi...

Crna191
    09. Studeni 2016. 14:38

Maya jel teško vezat maramu? Ja se jos dvoumim između marame i slinga..
    Sunny svaka čast sa dvoje klinaca sama doma..al valjda je sa drugim lakse..ja se jos uvijek snalazim sa svojim jednim i divim se svim mamama koje uspiju imat kuću tip top sređenu,rucak skuhan i veš ispeglan..da nema tih grčeva i da spava po 3h kako je znao kad smo došli iz bolnice,sve bi stigla..ovako uz spavanje pola sata,ni nemam volje ista kretat sta traje duze..
    Sad sam malca prvi put stavila da spava na trbuhu..znam da se ne smije ali uz njega lezim jer me ful strah..pa da vidimo dal ce ipak malo duze odspavat..

09. Studeni 2016. 14:45

Crna potpisujem sve šta si rekla. Kuhanje ručka mi zadnjih dana nije ni opcija. Više ni gladna nisam od muke. Jedino je kuća usisana jer dok radi usisavač on spava.
    Ja si sve mislim stavit ga u auto i otići prosetat do Maksimira jedino nisam još sama sa sobom se dogovorila hoću li ga ostavljat u auto sjedalici ili uzet i košaru. Nekako mi se čini puno da bude u autosjedalici toliko, a opet to sa prebacivanjem u košaru mi se samoj čini komplicirano. Još če vjerojatno urlati dok ne krenemo šetati. Eto me, tipična Vaga, uspijem najjednostavniju stvar zakomplicirat

Ivcy1306
    09. Studeni 2016. 14:45

Neznalice, Tina, meni curka smedjkasto, tu i tamo vidim i kao sluz, medjutim ja ne znam jel to od pregleda plodne vode jer su mi rekli da ce biti sukrvice. 😱

Ivcy1306
    09. Studeni 2016. 14:48

I da u tome svemu nadjem i kao zilica al kratke su, wtf se dogadja. Toliko sam pregleda imala da imam osjecaj da cu se raspasti😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.