Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    09. Studeni 2016. 12:15

I moja jede po 10-15 min a nekad samo po 20.
    Mislim da to nema veze jer vidim da je ispraznila cicu skoro do kraja i raste i buca se 😊❤

E bas sam htjela pitati cure koje su vec obavile pedijatre - kako je proslo cijepljenje? 😢😨 Maya sretno i javite se cure!

Neznalica
    09. Studeni 2016. 12:23

Ivcy, još si tu...haha. Jel sve po starom?
    I meni se čini da je Tina rekla da joj je otpao čep. 
    Mame, ima koja za preporučiti pedijatra na području Špansko, Prečko, - Trešnjevka. I kako to funkcionira. Tek kad dobijem papire mogu ići u potragu ili idem odmah u HZZo i tamo prijavljujem? Nekad davno smo nešto kratko pisali o tome

Frabe
    09. Studeni 2016. 12:24

Ja kroz jutro uopce ne stignen citat! 😲
    Razmisljan kupit izolir traku i omotat covika oko mene jer je jedino tako miran.Ako nije kraj mene nema minut mira a ja jutros pokusavan skuvat i oprat i sa starijima se spremit za skolu i vrtic.Setat po kuci s njim u rukama i radit se ne usudin puno jer san smantana i tako ..

tala
    09. Studeni 2016. 12:37

jazmajac, hvala na preporuci za cajeve.

tipkam jednim prstom. budni smo od 11 sati, pa bi uskoro mogao pasti spavanac...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• luckyme
    09. Studeni 2016. 12:39

Jutro ili dan, nama je noc bila turbo... tj navecer su ga ulovili jaki grcevi,najjaci do sad,vristao je plakao...grozno... zaspao i do 2h mir,onda je papao probudio se u 3h pa jos malo i od tada pa do jutra spavao i stenjao a pokakao se nije...u 5.30 jeo i opet grcevi od tada,tek je u 11h zaspao,ali jos kakao nije...eto i kako mu pomoci?

• luckyme
    09. Studeni 2016. 12:44

Tatjana,kakve je boje stolica tvoje bebe s obzirom da joj dajes zeljezo?

Frabe
    09. Studeni 2016. 13:21

Lucky nikako osim.nosanjem.. bar ja tako jedino uspijen i dajen mu 3-4 puta sab simplex.. zadnje dvi noci pocne stenjat u snu oko 2-3 i onda ga stavin uz sebe i on zaspe a ja na po jer ne volin da mi spava priljubljen uz mene pa da se ja okrenen ili sta vec.

• Maya20
    09. Studeni 2016. 13:24

evo, mi se spremamo za cijepljenje, idemo u 15h...
    što se tiče pedijatra, nakon prijave na HZZO, išla sam kod pedijatrice (za koju sam prije dobila preporuke, u Maksimiru) i pitala dali ima mjesta. Sestra je rekla da ima i odmah me za sutradan naručila na pregled. Pregled je OK, skineš bebu i pregledaju reflekse, trbuščić, kukiće, preslušaju je itd... naručili su nas onda za 2 tjedna na cijepljenje, al je onda Lori imala upalu oka pa su nam odgodili za danas...

i to je to! za sada sam zadovoljna odabirom, super su i doktorica i sestra!

PS- ja tipkam stojećki, a lori je u marami, doslovno zaljepljena na mene :D :D :D

javimo se nakon cijepljenja!

Pozdrav svima

Tina220210
    09. Studeni 2016. 13:35

Ivcy, neznalica… kod mene sve isto, ako je to i ispao sluzni čep dalje se ništa ne događa. iako koliko čitam po internetu to treba biti obilnije ali nije izgledalo ko iscjedak pa ako nije sluzni neznam što je...
    Jedva čekam da sve rodimo...
    Frabe a da i ti pokušaš zavezat bebu za sebe sa maramom?😊
    Maya20 sretno na cijepljenju😦

• Maya20
    09. Studeni 2016. 13:47

Tina, hvala!!
    Sto se tice sluznog cepa- meni je prvo bila kao balava sukrvica.. i vidjelo se na wc papiru.. ali nije bilo obilno..
    poceo curkati oko 23 navecer, oko 6 mi je puknuo vodenjak..

Nadam se da ce i tebi brzo krenuti! Sreeetno i drzi se! :-D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.