Makonja cestitkeee! 😉
Sutra saljem muza po caj pa cemo vidit oce bit sta bolje. ako ne, kupit cemo i te kapi. ja se sve tjesim da ce bit bolje kada doguramo do treceg mjeseca. sad smo tocno na pola puta!
Jutro cure!
Vidim bile su neke macke aktivne po noci 😊
Makonja cestitke!
Ajde vi ostale sta vise cekate? U opakoj ste manjini sada vec 😉😉
Kako ste provele noc sa bebicama? Mi se budile u 2 pa u 5 i sad ju prije 7 probavica i nosic probudio. 3 pelene smo mijenjali, papali i cistile nos i sad drijema i buni se u snu sirotica moja.
A mamu je razbudila aaah 😔 no izlezavam se jos malo.
Tala neka muz ode do Harisse jer nesto su jeftiniji od Kuce Zelenog caja. U Teslinoj su. Ili je to vec Meduliceva? Guglajte 😊 Rooibos Magic of Egypt preporucam a ako bas hocete iz KZC onda Pearl of the river Nile. Ako imaju zna se dogoditi da nemaju
Ne znam jesam vam ovo stavila jucer ili ne pa za svaki slucaj....
http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=839
Juteo curke! Mi se budili u 12, u 2 i onda show od 3 i po do 6. mucila je probava i oko 5 je napunila krcatu pelenu. u 6 zaspala i evo sad je budna i jede, a mama krepana. Zadnje dvi noci i dan me bas izmorila. Da ih je bar naucit da ne kake po noci. meni su necakinje jako brzo uhvatile neki ritam i jako rijetko su kakale po noci.
da kucnem, dobra noc : )
zaspala u 10 ipo, probudila se u dva (pojela spavajuci) i opet buđenje u 4 (malo se razbudila, pojela, mijenjanje pelene). zaspala u 5 i probudila se u 8 jutros (cika, pelena) i sad opet spava.
je li normalno da mi je jako kratko na ciki otkad je mlijeko doslo? imam osjecaj da jako hlapljivo jede. svako malo se zagrcne i gotova je u 10 minuta.
prije bismo znali po 45 minuta sisati.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Jutro!
Makonja čestitke od srca..brz oporavak!
Tala moj malecki isto pojede u 10 min, imam puno mlijeka i jako brzo teče jer vidim da se muči tako brzo gutat i sve mu cijedi iz ustiju van... pa ga podignem nakon 5 min da se malo odmori :)
mi smo bili budni od 2 do 3.30 nikako da zaspe, kad se jadan uspio pokakati je zaspao odmah... baš mi ga žao jer se muči sa tim kakanjem...
kako su nam ostale bebice?
Evo i nas :-) uh.. mi imamo skok u razvoju, pa je cura bila na cici prakticki jucer od 17 do 1 ujutro 😥😥😥 imala sam pauzu samo za wc i brzinski tus. Pa zaspala u 1 do 1:20 i opet cica. I onda odspavala do 7 al sa stenjanjem.. danas opet nikako da se pokaka, pa se sva grci, place, tiska.. i ja se tjesim da trebam zgurat do 3eg mjeseca, znaci jos tjedan dana :-)
I nista ne spava po danu.. i najgore mi kaj svi kazu- naucila si je na ruke. A kaj da radim- pa jedino je nosenje pomagalo kod grceka! Uh...
Imamo cijepljenje popodne pa javim kak ce proci :-) a danas joj je bas kenjkav i los dan..
Drzite se sve!!!
I cestitam na novim bebicama, uskoro smo sve sa priljepcima :-)
Jutro curke!
Kod mene i dalje nista! cini se da je ova moja skorpija tvrdoglaviji od mene i muza zajedno😂 (mi smo bikovi)
Makonja, cestitam na bebici!
Dal nam je Tina u radjaoni? Jel ona rekla da joj je cep ispao?
Tala i Luka tako jede, preko noci i krace jer zaspe. Cesto se i zagrcne koliko zuri.
Ja sam sinoc do kasno sjedila i gledala tv. Znate da sam ja uvijek bila do kasno budna, a sad od kad sam rodila odem leci malo ranije. E pa sinoc sam uspavala djecu, i onda sam dva sata odmarala.
Sortiraj odgovore
Najstariji