Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    09. Studeni 2016. 04:13

Makonja cestitkeee! 😉
    Sutra saljem muza po caj pa cemo vidit oce bit sta bolje. ako ne, kupit cemo i te kapi. ja se sve tjesim da ce bit bolje kada doguramo do treceg mjeseca. sad smo tocno na pola puta!

Jado
    09. Studeni 2016. 07:32

Jutro cure!
    Vidim bile su neke macke aktivne po noci 😊
    Makonja cestitke! 
    Ajde vi ostale sta vise cekate? U opakoj ste manjini sada vec 😉😉
    Kako ste provele noc sa bebicama? Mi se budile u 2 pa u 5 i sad ju prije 7 probavica i nosic probudio. 3 pelene smo mijenjali, papali i cistile nos i sad drijema i buni se u snu sirotica moja.
    A mamu je razbudila aaah 😔 no izlezavam se jos malo.
    Tala neka muz ode do Harisse jer nesto su jeftiniji od Kuce Zelenog caja. U Teslinoj su. Ili je to vec Meduliceva? Guglajte 😊 Rooibos Magic of Egypt preporucam a ako bas hocete iz KZC onda Pearl of the river Nile. Ako imaju zna se dogoditi da nemaju

Jado
    09. Studeni 2016. 07:36

Ne znam jesam vam ovo stavila jucer ili ne pa za svaki slucaj....
    http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=839

koala988
    09. Studeni 2016. 08:04

Juteo curke! Mi se budili u 12, u 2 i onda show od 3 i po do 6. mucila je probava i oko 5 je napunila krcatu pelenu. u 6 zaspala i evo sad je budna i jede, a mama krepana. Zadnje dvi noci i dan me bas izmorila. Da ih je bar naucit da ne kake po noci. meni su necakinje jako brzo uhvatile neki ritam i jako rijetko su kakale po noci.

tala
    09. Studeni 2016. 09:04

da kucnem, dobra noc : )

zaspala u 10 ipo, probudila se u dva (pojela spavajuci) i opet buđenje u 4 (malo se razbudila, pojela, mijenjanje pelene). zaspala u 5 i probudila se u 8 jutros (cika, pelena) i sad opet spava. 

je li normalno da mi je jako kratko na ciki otkad je mlijeko doslo? imam osjecaj da jako hlapljivo jede. svako malo se zagrcne i gotova je u 10 minuta. 
    prije bismo znali po 45 minuta sisati.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Neznalica
    09. Studeni 2016. 09:29

Makonja, čestitke!!!! Brzi oporavak i odlazak kući  želim.

• Dony
    09. Studeni 2016. 09:53

Jutro!

Makonja čestitke od srca..brz oporavak!

Tala moj malecki isto pojede u 10 min, imam puno mlijeka i jako brzo teče jer vidim da se muči tako brzo gutat i sve mu cijedi iz ustiju van... pa ga podignem nakon 5 min da se malo odmori :)
    mi smo bili budni od 2 do 3.30 nikako da zaspe, kad se jadan uspio pokakati je zaspao odmah... baš mi ga žao jer se muči sa tim kakanjem... 
    kako su nam ostale bebice?

• Maya20
    09. Studeni 2016. 11:18

Evo i nas :-) uh.. mi imamo skok u razvoju, pa je cura bila na cici prakticki jucer od 17 do 1 ujutro 😥😥😥 imala sam pauzu samo za wc i brzinski tus. Pa zaspala u 1 do 1:20 i opet cica. I onda odspavala do 7 al sa stenjanjem.. danas  opet nikako da se pokaka, pa se sva grci, place, tiska.. i ja se tjesim da trebam zgurat do 3eg mjeseca, znaci jos tjedan dana :-) 

I nista ne spava po danu.. i najgore mi kaj svi kazu- naucila si je na ruke. A kaj da radim- pa jedino je nosenje pomagalo kod grceka! Uh...

Imamo cijepljenje popodne pa javim kak ce proci :-) a danas joj je bas kenjkav i los dan..

Drzite se sve!!! 
    I cestitam na novim bebicama, uskoro smo sve sa priljepcima :-)

Ivcy1306
    09. Studeni 2016. 11:41

Jutro curke! 
    Kod mene i dalje nista! cini se da je ova moja skorpija tvrdoglaviji od mene i muza zajedno😂 (mi smo bikovi) 
    Makonja, cestitam na bebici! 
    Dal nam je Tina u radjaoni? Jel ona rekla da joj je cep ispao?

Sunnyday
    09. Studeni 2016. 12:05

Tala i Luka tako jede, preko noci i krace jer zaspe. Cesto se i zagrcne koliko zuri.

Ja sam sinoc do kasno sjedila i gledala tv. Znate da sam ja uvijek bila do kasno budna, a sad od kad sam rodila odem leci malo ranije. E pa sinoc sam uspavala djecu, i onda sam dva sata odmarala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.