I da, netko je spomenuo prvi odmjeh :) isprike, nisam zapamtila tko, a mob me zeza pa mi je tesko vratiti se nazad i provjeriti!
I naš je pao sa 3 tjedna, nakon hranjenja :-) uspjela sam ga i poslikati, ali to je defonitivno takav prizor koji se ureze u srce za sva vremena. Cak pamtim sto je imala obuceno taj dan :-)
Danas su osmjesi svakodnevni, super mi je jer ih sad bas svjesno uzvraca :-) i kad mislim da nemam vise snage, ko da nanjusi, nasmjesi se od uha do uha gledajuci me u oci i onda joj ga samo mogu uzvratiti i krenuti dalje :-D
ma super su ti nasi mali paketici, vrijedni svake neprospavane noci i brige i nemira i svega sto dolazi sa njima!
JaZmajac frendica vjezba bbg vec godinu i nesto i super je rezultat..ja sam jucer pocela, bome me noge danas ubijaju, nadam se uspjeti taj prvi stupanj, al vidjet cemo 😆
Luckyme da i nama je pedijatrica rekla da mozemo stavljati i tetru u svedsku, ali mi smo samo svedsku i popravilo se stanje.
Crna kod pedijatrice na domu zdravlja rudes, 280kn je bilo.
Sunnyday i ja sam taj isti u dmu kupila, meni ko da je mirniji od tad.
Maya bas si lijepo za osmjehe napisala, potpisujem 😊
Cure rooibos je vrsta biljnog caja a ima ih gro okusa....nema kofeina pa ga i ja pijem godinama ali imam iz Harisse (ducan sa zacinima) jer volim malo kvalitetnije cajeve isto si priustiti
Moja mala je bila tako dobra danas. I papala oko 18.30 i opet zaspala. I probudili ju oko 20h kao idemo ju kupati pa da papa i polako vecernja rutina i sad je katastrofa 😔 savjest me pece jer smo ju probudili. I place i grintava je. A bas smo pazili da ju polako budimo bez sokova. Mirno. Sa mazenjem....uzas
bok bok mamite i nešto malo trudnica ::
nikako da pročitam do kraja vas, konačno danas uspjela, jako puno stranica ispišete...
Mila i Mia dobrodošle! čestitke mamicama! brz oporavak želim i povratak kući jer to sve jedva čekamo nakon šta rodimo...
Sanjac sretan rođendan!
svega sam pročitala i puno korisnih stvari i vidim da sve imamo iste muke... uglavnom nas muče ta nespavanja i grčenja.. moj Noa za sada ima super rutinu preko noći za spavanje, zaspe oko 23 h, hranjenje oko 2-3 pa u 6 ponovo na ciku i onda odspava do 9, ja se dignem oko 8 kako bi doručkovala, oprala zube i malo po stanu pospremala jer poslje mi on obično bude budan.
moj mišić se jako muči prije nego kaka, i ne mogu se načuditi kako se to kakanje tako glasno čuje, kako se on jadan mora napregnut da to izleti iz njega. i ja stvarno jako pazim na prehranu da ga još ja dodatno ne mučim bezveze, svaki dan jedem juhice i sve samo kuhano..
jučer smo imali 12 dana i 4540 grama, rekla patronažna da super napreduje, ispao nam pupak pa ćemo u četvrtak ga prvi put okupati...
ahh te svekrve.. nama jučer došli starci od mm u 8 navečer i bili do 21.30, poludili smo, bez se najaviti ni ništa, kao donesli su nam ručak za drugi dan, i šta nisu evo prije sat vremena opet došli i mm im je odmah rekao da je nama to prekasno za posjete, pustili su lonce sa hranom i odmah otišli! stvarno me to nervira...
cure koje su bile na carskom...da li ste vi teže išle na wc obaviti veliku nuždu? mene počnu crijeva baš grčiti jako prije nego moram ić... a do pred par dana nisam ni osjetila kad moram ići piškiti, palo mi na pamet da dugo je vremena prošlo da nisam bila u wc pa bi išla... da li radite kakve vježbe za taj mjehur??
hmm znači taj čaj koji spominjete mogu naći u dm-u? ja muža poslala da mi kupi onaj od koromača.
mamice koje doje, kad dojenje postane bezbolno?? meni se bradavice vratile u normalu i nemam rana ali kad ju primi vidim zvijezde i dalje...
sretno trudnicama koje su nam ostale i da bude brzo i bezbolno :)
bilo bi super kad bi imale grupu na fejsu jer ovaj forum mene nervira jer je teško u nazad se vraćat i čitat...
nadam se da je croatina dobro, šaljem pozitivne vibre i da se brzo vrati doma som malom cvrčku :)
Veeeeliki pozdrav svima! Samo da se kratko javim, pisanje na mobu je ubitačno.. Jutros stigla mala pišulja, carskim, bilo dogovoreno i sve prošlo po planu. Eto za sada toliko.. Sretno svima koje to još čeka i velike čestitke onima joje su sa svojim bebicama :)
Makonja Cestitam od srca, brz oporavak ti zelim.
sheena e super onda, evo upravo ga pijem :)
meni je mm kupio rooibos od francka, a unutra je jos maticnjak i kakao. jako je fin.
kako i on i ja volimo cajeve ( osim lista maline :D ) otici ce mi u kucu zelenog caja uzeti pravi (kako on kaze).
kapi smo uzeli enterokind. sastav i sve je isto kao i colickind. homeopatske.
danas smo joj dali dva puta. i cak je dobro odspavala. i sad, ne mora to biti od kapi jer citam da se grcevi javljaju uvijek u isto vrijeme, pa je moguce da ju trenutno nista ne boli i napokon moze spavati.
makonjo, cestitam!
trudovi mogu prelaziti 100. meni su pocetni na dripu bili 64, pa 90, a kad smo presli stotku sam vec tiskala.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Makonja,cestitam!
Mi smo sinoc imali uzasne grceve,nikad ga jos do sad nisam vidjela da toliko jako place...
Tatjana,da li je tebi boja stolice drugacija od kada tvoj bebac uzima zeljezo?
Sortiraj odgovore
Najstariji