Luckyme ja nemoram davati c vitamin. samo zeljezo jer je na adaptiranom. nisu nam to napisali na otpusnom nego mi je pedijatrica na prvom pregledu to prepisala.
Netko je pitao za klaicevu i uzv. mi smo to obavili. dobili termin odmah sljedeci tjedan kad sam poslala.valjda im je bila rupa. najbolje je da nazoves pa ti mozda izadju u susret jer pregled traje doslovno 2 minute. vise traje skidanje i oblacenje djeteta nego pregled.
I netko je pitao za cajeve. ja svom malom dajem hippov caj od komoraca ili mu skuham blagu kamilicu. popije mozda 10 ml tokom dana al bar nes popije. nemoze mu nastetit.
P.s. sorry kaj pusem "netko" ali se ne sjecam vise koja je kaj pitala 😊😂
Frabe, a ocito da im je mjera drugacija😂😂
Nego jel ti trudovi mogu ici preko 100 ili do 100 idu? Vidim na papiru od ctg-a da samo do 100 ima.
Sanjac, sretan ti rođendan
Ivcy i Tina, pa vas dvije bi mogle u isto vrijeme. Uh kad vas čitam sve i mene dolje steže :)
Držite se cure.
I da, jel rekla mi dr.da je beba glavicom dolje, to sve stoji, ali je licem okrenut prema mom trbuhu, kaze ona da se on jos moze izrotirati. Zanima me jel kojoj od vas tako bilo?
Ivcy u četvrtak je pregled... ja nemem osjećaj da ću uskoro roditi... meni to sve nekako nestvarno😀
Sanjac-sve najbolje❤
Trudnice, sretno s otvaranjem!
Mame, sluzbeno prijavljujem da padam s nogu. Cijeli dan je odspavala samo 45min, a muz dosao s posla u 7! Cijeli dan trazi siku iako smo skok prosli, bar ja tako mislim. Sada jede i nadam se da ce odspavati 3-4 sata da mogu i ja.
Evo meni mm kupio rooibos caj, ali ima i vanile i narandze. To je neki dm-ov. A uzeo mi i milford koji ima i limunsku travu. Jeste vi nasle samo rooibos?
Tina, mislim na Colic kids homeopatske kapi, nas su stvarno spasile. Moja je imala grceve od drugog tjedna, pa sve do prije 10ak dana :-( i obzirom kak je ranije rođena- nisu joj ni crijeva bila skroz razvijena, pa je svako hranjenje bilo popraceno grcevima, vriskom, suzama... neprospavane noci 2 tjedna trajale, i po cijeli noci samo stenjala i tiskala..ujutro pogledam- a pelena prazna :-( :-( (samo popisana)...
Mi smo kapi kupili bas na trgu, u onom prolazu kod panpek pekare, unutra je neka biljna ljekarna. A moguce da ih i druge drze. Sastav kapi je isti kao i homeopatske granule (i njih smo probali) al su malo jace i brze djeluju..
Joj, zao mi je sto vas se puno muci sa time... ja se zbog grceva nisam uspjela niti javiti tjednima :-( ali, evo- nama nisu trajali do 12og tjedna kako su nam govorili, nego "samo" do 9og.. dali kapi imaju veze sa time- ne znam, al vidim da su stvarno ublazili grcenja..
A muz(evi)? Ista stvar i kod nas.. malo ju je nunao i evo ti je, odoh ja spat.. uh.. grrr.. al sad se i to popravilo, tako da cure- samo dajte vremena, sve sjedne na mjesto :-) iako sam u nekim trenucima bila uvjerena da necu izdrzati i da nikad nece proci! :-D
Sanjac sretan rockas!
Maya hvala ti na savjetima i ohrabrenju.
Koala ja se pridružujem. Ne znam što je danas, evo prvi put je zaspao 5.45 na duže od 10ak min. Užasna nervoza cijeli dan i plač. Još mi suđe stoji u perilici neraspremljeno, ništa danas nisam napravila. Zaspala i ja s njim i u 7 zvoni muž koji se vratio iz Splita jer je vozio luđak isti dan tamo natrag da bude s nama. Imala sam osjećaj da je 2 ujutro kad je pozvonio.
Crna evo meni se popodne javili sa Šalate i već su nas za ovaj petak naručili tako da budu i vas brzo onda.
Sortiraj odgovore
Najstariji