Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    08. Studeni 2016. 17:17

sanjac, sretan rođendan!!! 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Ivcy1306
    08. Studeni 2016. 17:19

Tala, ja se nadam da ce ranije, nisu spominjali indukciju uopce. 
    Danas cijeli dan imam te nepravilne trudove, non stop me steze, ne znam dal to ista znaci ili ne.

Ivcy1306
    08. Studeni 2016. 17:20

Sanjac happy b-day! 🎉🎂🎂🎂

Jado
    08. Studeni 2016. 17:29

Tala svi kazu da je rano za grcice jos. A isto se tako i moja buba ponasa.
    Jel ju muce cijeli dan i noc bas? 
    Da strasno je. I ne mozes apsolutno nista. Kazu da prestaju sa 12 tjedana tek? Pa predugo je to. Stigne ti muz jos spavati kod svekrve. Ja ipak drzim fige da joj nece potrajati cijelu noc.

Ja sam malo ljuta na mm. Jucer kad ju je jadnu primilo do cca 23.30 ju je drzao. Poslije je da meni i samo ode spavati. Niti me pitao jel mi treba ili jel mogu sama.
    Iskreno bi ga i sama poslala u krevet ali to nisam ocekivala.

koala988
    08. Studeni 2016. 17:32

Sanjac sretan ti rodendan 😄🎉🎊🎁

Ivcy1306
    08. Studeni 2016. 18:03

Tina, meni pak u nalazu pise, TOCO biljezi iregularne trudove. Ko zna sto se tu dogadja hehe vidjet cemo uskoro sve!

Tina220210
    08. Studeni 2016. 18:15

Ivcy nemam pojma kako onda odrede što su samo stezanja a što trudovi... mene ne otvara što god da je...
    Mislim da je meni ispao sluzni čep... imala sam dnevni ul. pa sam vidjela na njemu kad sam išla na wc....neznam samo koliko toga ukupno treba biti i dali je ovo sve ili samo dio...
    Vidjet ćemo...

Ivcy1306
    08. Studeni 2016. 18:30

Tina, mene je otvorilo 2prsta i to kao lako prohodno, ma to svaka dr.ima svoju teoriju, dns je bila natasa stiglic i ona kaze 2prsta, a dr.antonija mi rekla 3prsta, tako da ti u nalazu imam, 2prsta lako, a 3tijesno prohodna. Hehe 
    Kad ides na pregled?

Frabe
    08. Studeni 2016. 18:35

Ipak nemaju svi oni istu debljinu prsta pa je nekome 2 3! 😂 Al ozbiljno,ja kod zena bila 3 a kod muskih 2 sutradan.
    I ctg ne bude uvik isto nastiman za jacinu trudova pa je mene vise bolilo 40 nego 80.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.