Ajme Minnie kako lijepo iznenadjenje!! Pa cestitke! Pisi duzinu i tezinu!!
Ja sam se maloprije rasplakala kao kisna godina oko sve situacije. Bas mi je tesko tesko. Nista mi ne ide od ruke.
Jedino me veseli moja beba a jako mi tesko dovesti ju u uvjete koji nisu prema meni, dostojni moje malecke. A tako sam se trudila sve za nju srediti. Jako mi je tesko eto.
Inace na pregledu sve 5. Cervix se skroz smanjio, otvara se polako ali je i dalje tijesno za kaze jedva 1 prst. Ugl sve ide ali polako. ❤
Crocandy da da nemoj ti preko reda 😊 javim ti sve u detalje! Uskoro cu ja 😍
Curke ja vas mozda i preteknem, nebi se ja rado gurat al eto
Nadam se da ce on ipak biti sto duze u busici!
o, ivcy, pa to je bas veliki decko!
jazmajac, znam kako ti je : (
mene je danas sokirala ponuda za protuprovalna vrata i pregrizem jezik i kazemo da moze samo da sto prije krenu s poslom, a oni nama da je prvi slobodan termin tek 4.11. : ///
zene moje, saljite vase deckice za majstore. nema kruha na fakultetu, hahaha
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala, sve se bojim koliko ce imati do kraja. Mogu na kraju i prenesti, ali tko zna! Vidjet cemo, bitno da vise nismo u onoj krizi!
Tala koje čajeve je pio? Probala bi sve..ali baš sve..a čini mi se da su mi ostale 2 opcije..prestat dojit i liječit ili na operaciju..
Jer sve čime se liječi je zabranjeno dojiljama.
Tala haha bas bas
Najbolje na zanat. Ajme dodju kad hoce i odu kad hoce a koliko im placamo...? Pa ja cu izludit
1 sat cmizdrim. Nadam se da ce skoro stati jer sama sebe nerviram haha. Nisam to ja cmizdravica
JaZmajec, baš mi je jako žao da ti se to baš sada događa... htjela bi da ti je sve gotovo ali uvijek nešto zašteka...drži se! isplačii se tako pa će ti biti lakše..ako ne ide ne ide, bude se to sve posložilo već...bitan je bebač a i to sama znaš ;)) stoga osmjeh na lice! :)))
Ivcy, baš velik dečec da! :)) ma bitno da je sve ok :))
Croatina, ako misliš piti čajeve, pošalji nekoga da ti ode u biljnu ljekarnu Citrus Medicu na Korzu... tamo radi super ženskica koja će ti smješati neku mješavinu čajeva za tvoje stanje...mene je izlječila, dobro ne od kamenaca, ali od kronične upale mjehura i to u kratkom vremenu... probaj s tim! Preporučam!
JaZmajac to malo hormoni imaju svoju ulogu u svemu!
Zamislite, ja sjedim u cekaoni sa drugim curama i cekam na pregled, kad s druge strane vristanje, sve me jeza prosla a za minutu-dvije plac, e tu su mi oci zasuzile! Sve smo pod nekim ludim hormonima! Ali jos malo curke! Bit ce to sve ok!
Hubica, je da velik je decko, dr.se samo nasmijao. Koliko si ti rekla da je tvoja curka procjenjena?
Sortiraj odgovore
Najstariji