Ivcy, prije 2 tjedna je imala 2360g, u čet idem na pregled pa ću ga molit da mi vidi koliko je narasla :)))
Ma imat ce oko 3kg sigurno.. moj mali je za mjesec dana dobio 1360g. Debeljuco jedan, kako ima slatke rucice.
E rekli su mi da mi je jaaako nisko, napipa mu glavicu svaki put, mene zanima dali nisko nosenje znaci i laksi tj kraci porod? Dali netko zna?
Ivcy i moja je glavicom nisko. Napipa ju sad pod zadnje. Drzim fige da je laksi porod hahaha ali mos si mislit
Evo cmizdrim i pospremam 😂😂
Izbacila sam svoje stvari iz ormara koje znam da necu nositi. Tipa za trening mi ne treba toliko majica i sl. To cemo seliti sve u kucu nakon poroda tak i tak a ja se necu treninga hvatati prije 12 mjeseca sigurno
I oslobadjam mjesto za malecku da imam gdje sa njenom robom i potrepstinama. Tako da sam u ladicu zarolala bodice i kombinezone, par tetrica, a na policu stavila pelene, za pupu, meni chicco (jer nigdje drugdje ne stanu 😊), jastucice za dojenje, ono sve sto mislim da mi treba biti pri ruci. U biti ono sve sto sam mislila staviti u ladicu od kimbaca - kojeg necu vjerojatno ni slagati onda za prvu ruku 😣
Croatina,te kamence je tesko razbit i nekoc prije su se oni vadili a ostavljala se zucna kesica.Al su bili ucestali recidivi i brzo se u pravilu stvarala nova kolicina u vec jednom napunjenoj kesici.
Operacija je danas i sutra si kuci.Nista strasno,3-4 mala reza i za cca 3 tjedna se skidaju punti.
Je,zaboli al meni je lekadol bia dovoljan za postoperativni period.
Mozda zvucu grozno al radje i nedojena beba a da si ti ziva i zdrava nego da se patis i njemu nisi od koristi vise nego sta jesi.
Minnie cestitam ti!! Baš lijepe vijesti i da je sve brzo bilo gotovo.
JaZmajac a vidjet cemo hehe bas me zanima, jer kad me dr.pogledala samo mi je rekla glavica je jaaaaako nisko i to naglasila jako! Ja sam znala da se spustila al bas toliko nisam znala. Vidjet cemo!
Bok cure pratim vas od pocetka,majka sam petero djece,zadnje sam rodila 3.9 ove godine
Cestitam svim mamama ovdje
Croatiana pokusaj ocistiti zucne kamence prirodno sa maslinovim uljem i grejpom
Moj muz se tako rijesio kamenaca a morao je na operaciju
Nadji na internetu prirodno ciscenje jetre i zuci,pokusaj
Čestitke Minnie❤❤❤ porod je bio iz snova, želim nam svima takav.
Croatina slažem se s curama da probas još možda neki čaj ili nešto pa onda operaciju ako nema izbora... to da patiš i trpiš bolove ne koristi ni tebi ni bebi...
Ivcy to u karlovcu sve neke turbo bebe😀 kak si vidjela rukicu? Meni nisu ništa pokazali.
Mislim da ti glavica ima veze s otvaranjem.., jer je meni rekla da dobro da glavica još nije skroz nisko pa ne radi pritisak.
Jazmajac jako mi je žao zbog tvojih problema...mogu mislit koliko te to sve opterećuje no sad je najbitnije da porod dobro prođe pa ćete onda uskoro biti u svom domu💛💛
Sortiraj odgovore
Najstariji