Ivek mislia da ako imamo puno plodne vode da ce se termin produziti?! Ako plodna voda ima veze s unosom tekucine onda cu se poroditi dogodine 😂
Bokić curke!
Čestitam ti Minnie!! Bome si imala brz porod, brzo se i oporavi i uživaj! Lista se bome smanjuje... ajme panika me hvata...sve imate dobra iskustva s poroda pa se i ja nadam da će sve biti ok i kada se mi zaputimo put rodilišta :) Damian je baš super ime, kao iz meksičkih sapunica :)))
Moja Ema stalno luduje, evo je sada štuca..jako me pritišće dolje..mislim da sam 15 puta dnevno na wc-u .. u četvrtak idem na pregled, moram se izdepilirati, mislim da će mm morati asistirati :) i svi mi stalno govore da neću dočekati termin, i onda si mislim ajme pa nisam još sve spremila.. nevjerojatno mi je da se to tako primiče brzo :) moram si proučiti to dojenje jer kad vi pišete o tome, čini mi se ko znanstvena fantastika :)
Croatina, žao mi je što te tako grči, očito ćeš morati na tu operaciju...:/
Danas je dan za spavanje! Tala, super su ti one majice, ko zna jel ima toga u Areni na takvom sniženju hmmm
Pozdrav svima.
Minnie cestitam na bebi i brzom porodu. Bas si expresno sve obavila. Znaci bila si relax pa je sve islo brzo?? Jesu li ti dali drip?
Nadam se da ce nam se Diddy uskoro javiti. Bas me zanima kak su njeni sincici. Jel im se ide van ili im je lijepo u stomaku.
E Bagi_ce vidim da smo nas dvije blizu s terminima....ajme kad cemo mi?! Ja bih to sto prije obavila, a znam da svaki dan bebi u stomaku puno znaci.
croatina, tebi su rekli da te grci zbog kamenaca? ne znam puno o tome, ali mozes li prije operacije pokusati s onim cajevima i sl. meni je tata imao neki kamenac, pa ih je pio i onda se oni izmokre. izbjegao je operaciju i sad je super.
hubice, ja sam majice uzela u cvjetnom. bilo ih je dosta u svim velicinama osim xs ( a ta mi najmanje treba, hahaha) : )
cure, nemojte se gurati preko reda
nama debelima je vec dosta : )
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Minnie čestitke od srca... stvarno porod za poželjeti si imala, baš brzo... brz oporavak i dolazak kući ti želim...
ja idem sutra na pregled i baš me zanima kakva je situacija... u 8 dana se moglo puno toga promjeniti, i dalje navijam za 20.10.
ja vam znam 3 cure ovdje iz Istre koje imaju termin isti dan kad i ja tako da se i snjima svakodnevno čujem preko facebooka... stvarno su sve nestrpljive.
Tala dobro si im rekla.. neka čekaju svoj red... :)) ja tek sad zadnjih par dana se dižem za wc po 5 puta na noć, a prije 2-3 tjedna sam izdržala i isla samo jednom... baš mogu reć da mi je teško postalo kad sam ušla u 9 mjesec trudnoće...
tala i ja bi te majiceee ovdje toga nema :(((
Pozz curke, stigla i ja s pregleda!
Prvo cestitke minnie na momcicu! Koliko je dug i tezak?
Moj pregled je prosao ok, ali me prepone evo bole da jedva micem noge!
Plodne vode imam dovoljno, posteljica je 2.stupanj zrelosti, bebac ima 3310grama za sada. Danas smo 36+5. Dalje se nisam otvarala ali mi je sve omeksano i evo imam neko smeckasti iscjedak nakon pregleda, sad me opet strah da mi nebi pregled sto potaknuo.
Sortiraj odgovore
Najstariji