Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    18. Veljača 2016. 21:56

Nazdravimo za uredne trudnoce 
    To je i kod mene problem. Ja ne znam kako cu ja biti strpljiva sve ove mjesece... Da se mene pita ja bi lijepo odmah rodila hahahaha

Srecica25
    19. Veljača 2016. 07:50

Evo i mene. I mi cemo dobiti jesensku bebicu, 1.10 bi trebala doci 😁😁😁😁😁

MyLenny
    19. Veljača 2016. 08:37

Skupljamo se pomalo, super!! 😀 Ja nista ne pijem mlijeko, samo fortiu ujutro sa zitaricama jedem. Mislite da bih trebala vise mljecnog? Morat cu se prisiliti.

papaog
    19. Veljača 2016. 09:01

MyLenny - vidim da i ti imala pobačaj prije ove trudnoće, jeli ti ginekologica prepisala Duphaston da piješ? Meni je moj prepisao, jer on se daje nakon neuspjele trudnoće kao podrška jajniku da odradi sve kako treba ovaj put...Ne znam jeli ima netko možda iskustva s ovim tabletama?

minnie25 - iz Splita sam i nazdravljam za urednu i školsku trudnoću :D

Tatjana, GrumpyCat, Srecica i ostale cure, dobrodošle!

Croheidi
    19. Veljača 2016. 10:10

Mašem splickima s Hvara 
    Pridružujem se temi!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.