Pale ostani jaka za svog princa. To je sve sta ću napisati. ❤
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Pale drži se..znam da je teško..sad shvacam sta si poslije carskog prolazila i stvarno ti se divim u ovom stanju da si uspjela u munchen..al sve za ta naša mala čuda..Niki saljem puse i da samo tako nastavi iznenađivati Dr u dobrom..brz oporavak oboma..
Čudne su tu tete na sv.duhu sto se dojenja tiče..ja sam poseban slučaj u svemu pa tako i u tome..nemoze meni odmah krenut dojenje..pa sam malo se srozala voljom ali necu odustat..jedna kaze da imam mlijeka dosta,jedna kaze da nemam uopće..po jednoj imam savršene bradavice,po drugoj ih nemam uopće..necu vas davit vise ovdje al bas sam isfrustrirana..
Mame koje ste rodile carskim..samo ukratko da znam kako sad to doma kad dođemo izgleda..
Hvala svima.Baš se izdajam.
Jazmajac nemam pojma,htjela bih da skroz zdravi idemo doma da ne moram još na rebro ici stalno u posjete,ok pregledi na početku češći, ziicer smo tu jos 7-10dana ☹️rekli ovdje da to jedna od najsloženijih operacija i da odrasli čovjek to ne bih preživio ili bi teško preživio.Ima ovdje Hrvata sa većom djecom i raznim dijagnozama.
Crna za utjehu ja sam se 10ak dana nakon već puno bolje osjećala,skoro bez bolova ali probaj se doma što više kretati unatoč bolovima.U bolnici ne slušaj te sestre previše mene su u Petrovoj izludile da se krivo izdajam sama da ću dobiti mastiris da ovo da ono....na kraju doma odma prešla na izdajalicu i bilo ok.Ne znam koji ti je dan iza poroda ali malo kasnije mlijeko dođe iza carskog,stavljaj bebu,pokušavaj,tako i doma,skužila sa da glede dojenja ti svatko može dati savjet,ali moraš malo i sam skužiti,a za to treba mir i vrijeme doma.
Niko je neki dan riješio problem da jednom i jedinom sestrom koja je loše volje tako da kad mu mjerila toplomjer ukakako joj se u ruku.😄ostale sestre ovdje simpa.
Vidim da frabe i tala nisu rodile,a sjećam se da im stalno govorili o ranom porodu,to je super,sad mogu i van.
Svako jutro sa strahom idemo Niki da li je sve ok,sva sreća da mm uzeo GO i da je sa mnom tj da došao autom,pozdravi od nas...
Pale bit ce sve dobro sa Nikom..i hvala za utjehu..vjeruj da kad mi je teško se sjetim vas dvoje sta prolazite,pa se sredim i krenem dalje..nadam se da ce to doma bit drugačije sa dojenjem,ovdje svaka sestra ima svoj neki nacin i ja nikako da uhvatim kako treba..
Jutro cure!
Pale bit ce to sve ok, a maleni Niko ce biti jedna prava frajercina!
Mi smo slicno prosli sa bratom tako da znam kako se osjecas i znam da nema tih rijeci koje bi u nekom trenutku bile utjeha!
Bravo za Niku, nek on sredi zloceste tete doktorice
Jutro mamice i trudnice 😘
Pale drago mi je da si se javila, vec smo pocele brigati. Niko je jak i to je najbitnije, samim time si i ti jaka! Sve ce biti super, drzim fige da se sto prije vratite doma 😉
Ostalima zelim ugodnu nedjelju, ja sam od jutra do navecer u raspakiravanju novog stana. Bole me dijelovi tijela za koje nisam ni znala da postoje.
Vidim svima spremna torba za rodiliste, a ja nadobudno cekam da se uselim skroz 🙈
Uzivajte 😊
Pale, drzi se...ne mogu si ni zamisliti sto prolazite... imas puuuuno snage,a i moras radi Nike biti snazna...nakon carskog i putovanja i svega,stvarno ne znam od kuda crpis snagu,ali vjerojatno u malom bebacu...a naravno da je parter bitan i super da moze biti s tobom... zelim vam sve naj,naj...
Dobro jutro..
pišem iz kreveta, malo mi je hladno i peče me grlo, samo da me ne uhvati neš.
Cijeli tjedan pijem čaj, med,limun..a mandarine jedem valjda kg dnevno. Pašu mi jako, a uopće neznam jel to baš pametno toliko pojesti.
Idući tjedan imam raznoraznih kontrola i još trudnički tečaj, pa se moram napuniti vitaminima kako bi bila zdrava, jel kad krenem po bolnicama joj joj..tamo ima svakakvih vragova (bakterija).
Mamicama želim "odmornu" nedjelju, da se maze s bebačima i uživaju. A trudnicama da što manje sve boli.
Jutro zene!
Bas je tmurno nekako danas jel da? Kazu da ce sad narednih dana padati kisa svaki dan. Nadam se da ipak nece po cijele dane.
Od utorka krecem u TA u bolnicu i tako mi se ne daaaa aaaaa....
Sjedenje i nacekavanje satima. Nekako se nadam da nema puno trudnica haha. Koja naiva
Pale super da je muz s vama da ti bude podrska. Bude to sve u redu na kraju vidjet ces. Hehe kakaca Niko 😊 Bravo mali!
Jutro svima!
Bas je neko trulo vrijeme. Mi smo nocas jako slabo spavali.
Sad je jos super jer se izmjenjujemo, ali od utorka muz radi pa ce morati malo vise spavati, pogotovo jer vozi dosta na poslu, tako da ce biti veselo.
Pale jako mi je drago cuti da se Niko oporavlja i da je pravi mali borac. Sigurno je sad jako tesko, ali jednog dana ce sve to biti iza vas. Drago mi je da ti je i muz tamo jer ste si podrska i lakse je u dvoje.
Crna kada vas pustaju kuci?
Sve kuzim sta pises, svaka sestra svoju pricu ima. Meni je prva rekla da necu moc dojit bez sesirica i nek saljem muza po to, pa drugi dan druga kaze vama to ne treba skidajte to, i onda me mali ugrize za bradavicu do krvi (zato mi je kasnije i dosao mastitis). Jedna jedina je bila super i ta mi je zaista pomogla i taj dan kad je ona bila smo i on i ja bili zadovoljni, ovo ostalo je bilo maltretiranje do te mjere da sam ja izasla iz bolnice u suzama. Mali urla jer je gladan, mlijeka nemam a trenutna sestra ga ne zeli nadohranit jer je ona protiv toga. Takodjer ni muza ne zeli pustit unutra da mi pospremi stvari, vec ja nakon carskog 4 dana s djetetom u rukama pakiram i iznosim torbe, ma uzas. Dobro je Pale rekla, slusaj sebe i svoje instinkte, meni se to na kraju pokazalo tocnim koliko god sam mislila da malo znam o svemu.
Ne brini za mlijeko, normalno ie da kasni nakon carskog, tim vise sta si i ti bila cijeli dan u boxu i krenula prirodno i to je ogroman stres za organizam.
Vjerojatno ce ti kada dodjes kuci i malo se opustis doci kroz koji dan. Meni nazalost i nakon dva tjedna nije.
Rana ce tamo 5-6 dan vec biti puno bolje, toliko da sad ne mozes to zamisliti. I onda svakim danom ide sve bolje i bolje. Evo ja sad mogu vec skoro sve normalno po kuci obaviti, onom sporijom brzinom ko sa trbuhom ali mogu.
Kad dodjes kuci i otusiras se ko covjek i budes imala nekoga tko ce ti makar dodati dijete da se ne dizes 100 puta ce biti sve lakse.
Sortiraj odgovore
Najstariji