Meni stopala otiču, ali srećom ne trnu. Samo dlanovi. Zadnjih par dana me to zna i probuditi jer moram naći položaj u kojem ne trnu, baš je iritantno! A dobro, valjda će proći par dana nakon što rodim, još da mi dijete ispada po kući, to mi ne bi bilo drago :)
Jutro micke 😊
Moram priznat da sam bas dobro spavala sinoc. Ali kako sam izgleda vise spavala na desnom boku tako sam se izgleda zalezala i sad me boli. Sanjala sam neki blesavi san. Kao da sam rodila ali su bili blizanci cura i decko. I kad sam htjela dojiti mali nije nis mogao vuc jer su mi sise bile zacepljene. Uzela sam izdajalicu i prvo su krenuli neki sitni kamencici i onda je krenulo mlijeko da ga na kraju nisam mogla zaustaviti. Hahaha 😂
Meni je termin u srijedu i uopce nemam osjecaj da bi mogla uskoro. Doduse svaku vecer imam grceve u trbuhu i bolove u ledima, al kad zaspim to se smiri.
To su ti trudnički snovi o kojima se priča :D
Ja sam baš htjela neki dan reći da su me zaobišli ludi snovi, ali onda sam jedan dan sanjala da sam otišla na utakmicu Dinama pa sam shvatila da nisu :D
Ivek, hvala na info. Nisam zbilja pojma imala da se mazu po pregibima kad su tako mali, mislila sam da se s tim krece kasnije jer je moja patronazna zagovornik samo vode u pocetku, bez ikakvih dodataka.
Antartika, ima da kremica od lanolina za bradavice. Medela Purelan, Lansinoh, Multi-Mam... Svi imaju svog konja za utrku. Nikako da se odlucim koju uzeti jer su recenzije svakakve. Mozda nam curke koje su rodile budu znale vise reci...
Angel2709, sad si mi samo potvrdila da su istinite sve silne pozitivne recenzije na koje sam nailazila za tu izdajalicu. Sad joj se jos i vise veselim i samo se nadam da cu ju moci koristiti.
Croatina, neka su te poslusali, to je jedino fer. Drzim fige da uspijete s dojenjem.
Ivcy1306, iste smo Ja sam isto pocela MM-a gledat zaljubljeno kao da smo se tek upoznali. Valjda hormoni rade svoje.
A straha zasad nema. Mozda zvucim mazohisticki, ali ja sam osoba koja se voli informirati o svim mogucim situacijama, bile one dobre ili lose jer tako cu bar znati sta mi rade. Pogledala sam sve zivo i na youtubeu (nije za osjetljive)... Ali eto, mene je taj pristup umirio.
Crna191, mogu samo zamislit kako zaboli kad se nakasljes. Samo da ti to vise prode jer te vec dosta dugo drzi.
Watermelon, kod mene vec i ptice na grani znaju da zelim roditi ranije. Kad to izgovorim, MM me samo gleda ispod oka. Objasnjavam mu da smo vec u terminu i da ta moja zelja nije opasna. Ne znam, valjda zvucim sebicno kad to izgovaram... Jednostavno mi je pun klinac bolova u ledima, lutanja nocima po kuci jer ne mogu spavati, konstantnog pritiska na mjehur, a da ne spominjem da mi vise ne pase nikakvo lezanje osim onog na lijevom boku. Sve drugo me zateze. Sva sreca da je to najpravilnije pa se makar s tim tjesim.
Normalno da ce biti kako mali mis odluci, ne mislim izvoditi gluposti nikakve, ali to je zelja.
I kad vec spominjete odjecu i sve... Ima li koja u planu uzimati steznik i ako da, koji? Sve gledam po internetu, ali na nista pametno ne nailazim...
Bok,bok, sunčeko napokon. Otišli malo do jaruna, jako kratko doduše ali bar sam se malo razgibala.
Sanjac ti u srijedu, a ja u petak imam termin i isto nemam nikakav osjeća. Sve si mislim da će biti neki znak da bi moglo krenuti ali ništa. Jedino kaj sam primjetila da su mi se grudi malo popunile i bradavice boluckaju, al drugo niš, uz onu standradnu zdjeličnu bol,to mi već pod normalno.
Ajmo vidjet koja će prije.😉
A snovi uh, ja sam ovu noć sanjala da sam u šumi branila peseka svoje bake od dinosaura da ga ne pojede. Imala sam ko one havajke na cicama grudnjak od kokosovih polovica i dolje onu suknju od slame i mačetu u ruci. Takva sam se borila protiv dinača i cijepala drva i branila peseka.
Haha, nadmašite to.😂😂
Sto se tice lanolinske kreme ima od bio baze za bradavice i isto tako krema za guzu s lanolinom tako da sam ja oboje uzela cini mi se nekako najnjeznije za te prve dane
Helooo from maj rum insajd!!!
Mene strah,mene i mene i moje mene! Ko kaze da ne triban strahovat jer iman porode iza sebe bulazni! I to strahujem najvise zbog svoje kondicije koja je napustila moj organizam prije nego Vlatka Dikana! (Mislin odakle mi oni u ovom momentu ne znan srvarno!!!)
A ranije ne bi jer se nadan da kupujemo gramazu vrimenom mada mi je puna kapa ovog ambijenta i ispracanja zena u radjaone.I ne mogu provirit vanka nit usta pa ono bas postaje malo 😩😩😩. Jos vikend tih pa nikad kraja,a kroz moju sobu samo minjaju zene..
I takoooo... al Boze pritrpit cu sve to ja nek meni moj mali cokac bude mali veliki i zdravi! 😍
jutro i mah, mah....
ukljestio mi se zivac u desnom guzu : / boli, joj.... i to bas tamo gdje su mi davali one injekcije za razvoj pluca. i sad sepam po stanu, leđa me ubijaju dok hodam...
a ne zelim jos vise zalezati, pa sam probala istegnuti, vjezbati, ali nista ne pomaze. sad cemo ici malo prosetati tj. prosepati
pusa svima!!! uzivajte u sunceku
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pozdrav! 🌞
Samo da vas malo procitam i mahnem. Mi danas opet u pogonu punom ali rijesili dosta toga danas.
Ja sam cula od mojih nedavnih rodilja da je Purelan super i da si odmah uzmem u bolnicu.
Crna radi tebe si mamu izbjegavam ovaj tjedan. Zena ima virozu. Nema temp ali smrca i kaslje ko luda. Iz tvog primjera si mislim ne treba mi to sad nikako.
Nadam se da ces vise ozdraviti bas si se napatila.
Croatina drzi se i nemoj uzrujavati. Doci ce mlijeko nadam se i drzim fige!
Frabe samo polako. Prijasnja iskustva nemaju veze kako si rekla i nitko ne misli da te ne smije biti strah ili frka. Bitno na kraju da ste oboje u redu. I znam da ces izdrzati sve jer ce se aktivirati ona nasa zenska snaga! Kondicija ce se vratiti!
Nasmijale ste me sa snovima haha
Minnie ja imam steznik, kao duboke gacice je. Skroz do grudi je, mekan je i udoban, ne steze me jako tako da ga nosim po cjele dane.
Ja koristim melem za bradavice.
Sortiraj odgovore
Najstariji