Hej cure kako ste danas,ipak nam provirilo sunce na kraju.
Sanjac ja isto mislim za svaki odlazak veći na toalet da je to to i da je to čišćenje.Al eto za sada ništa, termin mi za 5 dana i mislim si da bude svaki čas.
Jesi ti još aktivna,tipa ideš li kuda osim na pregled. mene je do sada svuda bilo,al mi nekako od jučer u glavi da možda ovaj tjedan nigdje ne mrdam osim do TA da me negdje u gradu ne uhvate trudovi ili još gore da mi vodenjak se ne prospe negdje.
Nisam pametna ni sama, ne bi se htjela ograničavati a opet kaj ću stvarno ak me uhvati.
Tala baš zanimljivo da su te naručili za 2 tjedna ponovo, ja sam svaki tjedan gore i više manje su iste žene isto tako,pa vidim da smo svi isto naručivani. Al ajde možda jedan tjedan manje zafkancije hodanjem.
Angel i ja sam cula dobre komentare za Petrovu pod zadnje ali uvijek je lijepo cuti ih jos pogotovo kako se blizi termin 😊
Valjda su prijasnjih godina tako lose recenzije dobivali da su se malo trgli.
Sve u svemu nadam se da ce mi ici po skolski sve pa da mi je svejedno tko je tamo hihi....samo da znaju posai jelte
Antartika a na boku lezim,a kako to me ne pitaj..boli me al nekako kad on cicka onda sve mozes..bilo je grdo 1 i 2 dan..danas je vec ok..uhodavamo se makar je on meni na sisi po 1h i onda se prebacujemo na drugu..a nije da spava na sisi,bas osjetim kak aktivno vuče..jednostavno njemu nije dosta..al bas mi jutros Dr rekla da je dobio na gramazi 50gr i da je to super..
Ivek ja se nekako nisam opterećivala time da mi je termin blizu i išla sam svagdje al ono na par sati i u blizini stana..i uhvatilo me doma..a mislim da i kad počnu trudovi da ces sve stic..
Probava mi je ovde 😨,al i ko da mi je zeludac stalno napet visoko pa se nikako nadisat.I onda se donatom nalivam (naravno,ne pretjerujen-kroz jutro i popodne po casu).Vitamine pijen jer san polomljena i kontan da mi malo dignu forcu..
Sto se tice probave...zadnjih par dana ili imam zatvor 2,3 dana i onda "otvor"... vecinom mekana stolica...ma katastrofa...
A da ne govorim da sam iscrpljena od nespavanja po danu i po noci...
Ne znam gdje cu naci snagu za porod i sve poslije njega ako sam takva...
Pijem vitamine bas zbog toga ...
Ivcy tu sam još uvijek, hvala ti što se brineš 😘
Ma kak me zeza forum i ne mogu poslati poruku s moba, neg samo sa tableta (koji je koma spor i na moje tanke živce nije baš neka kombinacija pa se baš ne volimo) nisam baš nešto pisala. A i nisam baš neke volje pa da ne širim negativnu energiju 😣
Sutra sam na pregledu pa će mi dati termin kad da dođem na hospitalizaciju. Uglavnom idući tjedan jedan dan dolazim pa sam u bolnici do kraja.
Pale, baš mi je drago da si nam se uspjela javiti. Drago mi je da je operacija dobro prošla i držim fige da se čim prije vratite doma.
Crna ajme al su te izmučili. Joj nadam se da si sutra doma i da ćeš brzo "zaboraviti" ove bolničke dane.
Ma šaljem vam svima puuuuno pozitivne energije, mene tak vena boli na nozi da sam već danima luda 😤
Ivek jos sam aktivna, cak i vozim jos uvijek. Mada nekak mi je draze da je mm samnom. Mama me stalno zeza da bum rodila u autu ili shopping centru. 😂😂
Sutra idem opet na pregled pa bum vidjela dal se kaj pocelo desavat.
Ja sam neovisno o nespavanju i svemu totalno troma postala. Vitamine redovno uzimam jer se nadam da ima bar neke koristi od njih. Valjda cu imati snage za porod.
Taman gledam da mi je ostalo jos 16 dana do termina i ne vjerujem. Sve mi je tako nestvarno.... Sjedim u sobici od maloga vec par dana zaredom i pokusavam zamisliti kako ce to sve izgledati, ali ne mogu
Ovaj tjedan jos moram nabaviti ciripe (mislim bistra ja, totalno sam zaboravila na njih), stize mi ogradica za krevetic i jastuk za nosenje na autice (preslatki mi je)... Iza toga jos stizu kremica za bradavice, komprese Multi-Mam, aspirator za nos i izdajalica i neka mali dolazi. Ostale su jos neke sitnice koje mi nisu hitne i koje namjeravam ili uzeti u hodu ili ako me tko pita za poklon, dat nesto s tog popisa. Tako da moze se reci da neke stvari cak namjerno nisam kupila... Bolje da se poklanja nesto sto ce mi biti od koristi, nego svojekakve gluposti.
Luckyme o tome stalno zapomazen jer san ja atrofirala.
Ne ovako laicki da govorin nego stvarno jesan jer na noge stanen i sva mi krv u njih ode a zavrti me ajme.. nije ni sidit puno lakse.
Frabe, upravo zbog toga je meni rekla doktorica glavna u ob karlovac da nek prosecem malo, malo sjedit,naravno najvise lezati ali da cu postic suprotan ucinak ako samo lezim. Znam da u bolnici bas nemas kud setati jer nisam niti ja imala ali sam isla po hodnicima malo, pa u sobi malo i tako..
Sortiraj odgovore
Najstariji