Ivcy kako se pojavin u hodniku sestre me vrate lec jer san in prenesigurna pa da me ne kupe po podu al jbm kako cu ako mi ne daju u djir malo.. a stvarno i nisan hrabra da bi isla kad mi je bas ajme pa ono.Kazu lezale su zene do poroda bez maknit se pa su in se digle posli i da se ne bojin.Al sta cu kad ja sebe ne znan ovakvu i meni je to borba.
A jbm..najgore je to lezanje. Meni je to jako tesko palo bilo, lezanje samo i lezanje i nikud ni makac, sad ja vise slusam sebe i svoje tijelo, ako osjetim umor ja sjednem ili ako mi je nelagodno sjedit onda legnem ali i prosecem bome! Svaki dan barem pola sata! Nemogu ja lezati, ukoce mi se kukovi a onda se ni ustat nikako nemogu a kad ustanem ne da sepam nego imam osjecaj da cu se raspasti. Mm zna reci da hodam kao pingvin hehehe
Ma meni ne smeta ni to sta se gegan ko da iman ne znan koje kile i sta me razore kukovi nego sta mi stvarno noge pocrvene i pocne mi se vrtit jer ko da sva snaga u njih ode i poskrivecki pobignen u hodnik al me u prosjeku od pet tri puta dnevno sestre vicu 😂.Ova dva me ne vide da setan al ovde je mal hodnik,8 soba i to je to pa ne mozes izbjec da te vide..
bok cure, evo i mene...
ujutro ja i muž išli prošetat, pa na misu, kavicu nakon mise i onda kod sveki na ručak.. jela se riblja juha, kapešante iz pećnice i riba iz pećnice...bas se najela :) onda smo došli doma da ja malo odmorim i uspjela zaspat pola sata pa smo išli kod mojih, moj tata nam spekao kestene... i tako ode dan.. sutra novi tjedan... baš mi je ljepo preko vikenda jer je muž doma pa smo zajedno a preko tjedna od ne dođe s posla do 17-18...
uglavnom u utorak mi je pregled u TA i jedva čekam jer mene stalno nešto grći i boli... baš stvarno mi je teško ovih posljednjih dana... jako mi se zgrči trbuh i onda me najviše bole rebra...
Pale jako mi je drago da je operacija dobro prošla, nadam se da će i ovih 10 dana proć kako treba i da ćete brzo doć dom... Niko je stvarno pravi mali borac od početka...
Frabe a šta će tebi čekat da krene prirodno ili?? stvarno ti nije lako toliko ležat u bolnici...
Dony neman pojma ni ja a ni oni.
Kontam da ce ovisno o sljedecem uzv odlucit a on ce bit krajem tjedna.Ako nije napredak oni bi inducirali a ako napreduje valjda bi cekali.E sad sta im je granica za pokretanje ne znam al svaki dan ctg mi bude stresan jer je on u biti mjerilo.
Koliko sam upoznata ako beba napreduje onda ne induciraju
Ako ne napreduje znaci da posteljica, sta li, ne obavlja svoj posao i onda induciraju jer je bolje sa bebac upozna mamu i papa i da opet pocne napredovati....
Frabe vjerujem da je to isčekivanje još najgore... dali bi ti radije da sve krene pa da nemoraš više čekati? Ja sam ležala mjesec dana u bolnici, tjedan dana nisam smjela ni do wc tako da vjeruj mi znam kako je tako ležati... poželiš da ustaneš, trčiš i vrištiš...
Zanima me za cure koje su rodile prirodno, dali je svima prvo ispao sluzni čep pa pukao vodenjak ili? Pretpostavljam da ako krenu trudovi bez pucanja vodenjaka onda nemora ni sluzni čep prije otići?
Cure, šta je to TA? To se pitam danima .
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Sony trudnička ambulanta
Mi smo opet danas u rasulu..nakon 3h kod mene na cickanju malac je bio neutješan..nije spavao 15min tokom dana..na kraju su ga uzeli i rekli da je bio uzasno gladan..
Al sutra je novi dan pa se nadamo da cemo se borit domeka sa svime gdje nam tatek pomaze..i dohrana poslije cickanja eventualno po noci da ga ne mučim..bas se osjećam danas cijeli dan ko nemajka radi tog mlijeka i dohrane..
Croatina ti si dobila mlijeko?
Dobroj jutro,
danas je na mene red da imam ne prospavanu noć
Zaspala na trosjedu, pa me mm budio da idem u krevet. Naravno da sam još 2 puta išla na wc i eto sad oči širom otvorene (već 2 sata). MM spava u drugoj sobi jel ipak on ide raditi, a ja se zabavljam na kompu (da budem što tiša).
Tala, hvala na željama za brzo ozdravljenje.. i sama sam na mandarinama, ali ni sama neznam da li možda pretjerujem s njima (pašu mi nenormalno).
Danas ću još biti u kućnoj zaštiti, a onda od utorka, prvo u jutro krv za kontrolu štitnjače, a popodne tt na sv.duhu, tak da moram se osigurati vitaminima da izdržim toliko bolnice i raznih bakterija.
Curke imam pitanje, da li se treba naručiti na prvi pregled u bolnicu nakon što ti tvoj ginekolog da onu lijepu uputnicu, ili samo odeš neki dan pa te oni tamo zapišu. Moja bolnica će biti sv.duh.?
Netko je od cura pitao što je to TA - ako se ne varam to je trudnička ambulanta.
Dosta za ovo javljanje, za sat vremena se budi mm, pa ću nadam se onda mene uhvatiti spavanje.
Bokić
Sortiraj odgovore
Najstariji