jutro curke moje
crna i croatina estitke od srca...
ne znam zasto al primjecujem kome god da pukne vodenjak zavrsi na carskom na kraju..
Crna ne znam jesi li bila pod totalnom ili spinalnoj anasteziji, mene kasalj ubijao jedno 2-3 dana (bila pod totalnom) i pomagao mi je slatki caj i bonboni. To bi grlo mocilo da ne bude suho pa mi je ublazilo maksimalno. Inace taman 3 dan kad sam mislila da dobro napredujem mene je kasalj stigao i unazadio me za dva dana, svaki pokusaj kaslja i samo sabotiranje istog rez bi me ubijao. Tako da znam na zalost kako ti je.
Croatina i kod nas u St daju nadohranu ali preko male plasticne posudice (kao za urin), dvije cierice sam prosla i dojile su tj pokusavale al sve jedno bi uzimale nadohranu jer bebice bi bile jako nemirne. Al ljepo je da se postuje tvoj izbor i tako i dalje radi
Frabe drzi se, ti si zmaj nas!
Pale nadam se da je sve ok sa malenim.
Sve ostale pozdravljam evo se maleni budi pa ne stignem ni zavrsit misao
ljubac svima
Snovi su predobri! Bas sam se ismijala hehehe jaoo
Kod nas je jako hladno vani, ja se malo ustala i provirila van i sad cekam da mi svekrva donese drva i idem lozit pec jer je prehladno!
Od sunca nema ni s, naoblacilo se i samo cekam kad ce kisa poceti!
watermalon, već si mislim da sam luda.. ti trnci u rukama su konstantni. Ruke su mi konstanto natečene tj. prsti su ogromni. Nemam osjetila osim tih trnci. Kad idem nešto uhvatiti sva sam nesigurna hoće mi pasti..ludnica je kad perem suđe.
Mene je još ne pere previše rađanje, ali sad osjetim grčeve u donjem dijelu trbuha, neki blagi "menstrualni" grčevi, ali sve se tješim da još imam mjesec dana.
Danas je baš lijep dan, išli mm i ja do tržnice (naravno da ne radi), još se mi pitamo zašto je zatvorena. Uopće nismo povezali praznik i vikend kao neradni dan. ali ipak iskoristili lijep dan i otišli na kavicu i malo uživali u suncu.
Obavezno uzmite purelan u bolnicu. Meni je dobar, al je jako masan i zapravo bi ga bilo najbolje namazati i onda ostaviti da se susi na zraku. E sad bas gol ne mozes hodat po bolnici, pa uzmite i onih jastucica da vam ne zamasti grudnjak/spavacicu, meni je fleka na kraju ostala.
Boljim od purelana su mi se pokazale komprese multi mamm, bas lijepo umiruju i hlade.
Koala, i moj maleni spava kako kad, tjesim se da je zbog grceva i da ce proci to razdoblje... Nekad hoce jest svakih sat vremena bez da u meduvremenu spava, a nekad izmedu dojenja spava 1, 1.5, 2 i u rijetkim slucajevima 3 h. Najgore je kad je budan 2,3 h i place neutjesno iako je sit pa ga je uzasno tesko smiriti, a ja ga jos ne mogu nanasati jer me jos zateze rez od carskog...
Dobar dan svima 😀 , neka lina subota. Mm još uz to radi danas, pa ni nemam neki feeling da je vikend. Pas jadan tužno gleda kroz prozor , oce u provode , a ja jadna nebila nemogu sa njim. Jbg.. šta se kod vas danas kuha? Ja imam malo bolonjeza od jučer, pa ćemo to kad on dojde doma i salata neka i super.
Minnie ti si pitala za kremu, ja znam da ovde svi hvale Lansinoh, ja sam je sebi isto kupila. Sve žene su oduševljene, i u rodilištima je br.1.
I evo mislim da ću danas naručit onu Avent električnu izdajalicu, računam da neće stat nekoristena. Ako mala baš super bude moć vući odlično, onda za poslije kad je počnem ostavljat mužu , pa da joj da jesti moje mliko. Ili ako kužim da počimaju bolit odma ću se izdajat. Jer sad kad se mažem uljima nakon tuširanja, nelagodan osjećaj mi je 'prolazit' po sisama kad umasiravam to ulje... i onda da si moram razbijati te balotice.. nebi rađe.
I da, porod u vodi , ide li neka od vas na to... Ja sam mislila tako (ako sve bude kako treba bit), jučer su stigli testovi Hiv , Hepatitis C , NEG. Šta je bitno posto babica neće da porađa u vodi bez da vidi friške nalaze . Ja bi baš tako i nadam se da me neće nešto drugo zaje**t.
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
koala i vjeva i moj maleni ima takve periode spavanja i nespavanja...ja se tjesim da je to dok ne uvati ritam...takoder sam mislila da su grcevi pa sam cak uzela i AD protiv grceva, al na kraju ispada da je samo grintav sam od sebe...ja sam skuzila da ponekad mu se spava al on odbija spavat pa se samo tako jos vise zgrinta...neki dan mi je cijeli dan mozda spavao par puta po 15 min i to cim ga spustim odma plac..svi me tjese da je to prva 2-3 mjeseca i poslje da je to sasvim drugacije...ja bi rado kad je on budan da je vesel, al ne ide bas tako
ja sa cure u rodiliste nosila purlean kremu i ono vrime dok sam se izdajala i dojila odlicna mi je bila, nista nije popucalo niti se iziritiralo...cimerica je imala neku drugu ali joj nije pomogla pa sam joj ja dala svoje i odmah je bila promjena tako da je njoj na kraju muz isto tu donio.
Saky ja kako sam bila prvo prema prirodnom sam uzela epiduralnu..srećom jer su mi je 5 puta pokušavali uvest i jedva..Tak da pred carski i drhtanje i strah i ubadanje spinalne mislim da ne bi dobro završilo..i jedem ljute bombone..tu i tamo me sad uhvati kašalj i skužila sam da mi je najlakše kad stojim..najmanje boli..
Danas je onaj drugi dan kad kazu da lude malci..i definitivno je tako..na sisi je po pola dana,mlijeka kazu da imam,on vuče al je stalno gladan,pa se izivcira i onda i sisu odbija a ja ga nosit nemogu..luda sam vec zajedno s njim a noćas bi trebao i cijelu noc bit samnom..sad lezim na krevetu,vama pišem i plačem..samo da preživimo ovu noc i sutra..u ponedjeljak bi trebali domeka..
Saljem puse svim trudnicama i mamama..trudnice držite se jos malo,nije vam puno ostalo,vidim po curama da je prirodan porod fakat super oporavak tako da zelim sreću za prirodno..
Ja se nisam nista naspavala... cjeli dan sam nikakva...nervozna... presložila sam torbe za bolnicu po 10. put.
Mislila sam uzeti avent el.izdajalicu al sad ste me opet smotale s tom medela... ja za sad imam dvije plastične bočice t.tippe.
Vecer cure..
Moram se izjadati negdje, bas sam tuzna.. mm se sprema ide u svadbu a ja ko kakav bolesnik moram biti kod kuce! Bas mi to tesko pada! Uf
Sortiraj odgovore
Najstariji