Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PALE
    05. Rujan 2016. 14:24

I meni biobaza ok,miris baš i nije,ali ok upija,elancyl sinoć potrošila,još imam biobaze taman do kraja trudnoće,kombinirala sam i nisam popucala i nemam strije zasad.

Jučer prolazi trudnica sa velikim trbuhom kažem mužu da je ona u većem stupnju trudnoće,kaže muž pa ti ćeš roditi za 2 tjedna,a uvijek misliš da su svi "trudniji " od tebe 😂 valjda mi još to nije sjelo.

Croatina čula sam da steznik dobro staviti 3. dan iza carskog,pitat ću u bolnici koji najbolji pa mi mm kupi.I bitno se što više kretati unatoč boli za brži oporavak.

koala988
    05. Rujan 2016. 14:27

saky valjda će bebica izaći ovaj tjedan. A kakav je to točno pregled? Ne znam je li i mene to čeka?

Izdržii još malo. Ovo iščekivanje je najgore.

PALE
    05. Rujan 2016. 14:30

Saky i mene zanima zašto amnio,kakav je to pregled,sve ok?Vjerujem da ti već dosta,držim fige da to krene 😉

tatjana_zg
    05. Rujan 2016. 14:32

Ivek mi smo sestrama donijeli bombonjeru i kavu. To je mm donio kad je dosao po nas.

Saky84
    05. Rujan 2016. 14:45

PALE zato jer po uvz meni je termin bio jucer, a po ZM mi je u petak..al oni vise prate taj po uvz bar tu u St. Tako da je meni danas 40 +1.
    Koala neugodan je, sa nekom spravicom tu ulazi dole i gleda plodnu vodu, a za taj pregled moras bit otvorena bar 1 cm, ja sam bila 2 u cetvrtak a koliko sam danas nista mi nije rekla....meni je mljecna i ponovo moram u srijedu ako ne rodim do tada...ja sam bila na HSG-u i podsjetila me bol na taj pregled. Nekoga ne boli, ali mislim da sve ovisi tko te pregledava.

tala
    05. Rujan 2016. 14:46

joj, saky. bila si na amnioskopiji? meni je prvo amniocenteza pala na pamet, pa gledam jesam li normalna, to se radi rano u trudnoci. 
    kako to da je bilo bolno? ja taj pregled plodne vode nisam ni osjetila, ali on se radi jedino ako si otvorena. nema na silu. kakvo je stanje kod tebe?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    05. Rujan 2016. 14:48

evo sad vidim post.. nadam se da ce prirodno krenuti!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    05. Rujan 2016. 15:38

Saky sad mi jasnije i ja pomislila na amniocintezu pa mi ništa nije bilo jasno. I ja sam imala jedan grubi pregled u Petrovoj,tom doktoru više ne idem nikad tako da ovisi o doktoru,baš si svašta dozvoljavaju.

koala988
    05. Rujan 2016. 15:44

saky držim fige da bude što prije. Ovako ti pregledi samo izmuče i iscrpe snagu.
    Ajmo cure koje brzo imate termin, šta napraviti za brže otvaranje i trudove?! hhh. Dosta je bilo mirovanja!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.